Στον Σασμό ο πόνος γίνεται μελωδία - Η Βασιλική ήδη μπήκε στο στούντιο μετά τη Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό ο πόνος γίνεται μελωδία - Η Βασιλική ήδη μπήκε στο στούντιο μετά τη Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ο έρωτας της Βασιλικής για τον Μαθιό και της Αργυρώς για τον Αστέρη, γίνονται νέα τραγούδια στον Σασμό. 

Σήμερα μόλις ανακοινώθηκε πως ο έρωτας της Αργυρώς για τον Αστέρη στον Σασμό, γίνεται τραγούδι, το οποίο θα ακούσουμε στα επόμενα επεισόδια από την φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Όμως εδώ σου έχουμε ένα ακόμη spoiler. Γιατί ανακαλύψαμε πως και ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής, έχει τραγούδι και μάλιστα θα το ερμηνέψει η ίδια η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

zouganeli.jpg

Το soundrack του πόνου

Από την περσινή τηλεοπτική σεζόν, έχουμε δει, πως τα τραγούδια που «ντύνουν» την ιστορία του Σασμού, έχουν γίνει επιτυχία. Έχουν γίνει κομμάτι αδιάσπαστο της σειράς σε κάθε κρίσιμη στιγμή. Είτε δύσκολη, είτε ευτυχισμένη. Yμνούν τον έρωτα, τα πάθη και τις λεπτομέρειες μιάς βεντέτας.

Αυτή τη φορά θα έχουμε ένα δεύτερο τραγούδι για τον πονεμένο και αδικημένο έρωτα της Αργυρώς και του Αστέρη, το οποίο και θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να ερμηνεύει την μελωδία του Νίκου Τερζή. Το τραγούδι έχει έναν περίεργο τίτλο, αλλά συμβατό με όσα θα δούμε. Λέγεται «Το δωμάτιο βρίζω» και θα περιγράφει όλη την απόγνωση και την μοναξιά της ηρωίδας, που καταλαβαίνει πως ερωτεύεται ξανά τον Αστέρη. «Το δωμάτιο βρίζω μοιάζει άδειο φτηνό, τ΄άρωμά σου μυρίζω σε σεντόνι νωπό…».

Ήδη από το σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Αργυρώ να έρχεται σε νέα κόντρα με τον Σταύρο, ο οποίος της ζητά την ζωή του πίσω. Το διαζύγιο, είναι αναπόφευκτο.

Το νέο τραγούδι της Βασιλικής

Η μεγάλη έκπληξη όμως έρχεται από την πλευρά της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, η οποία υποδύεται την Βασιλική. Ένα tweet την δείχνει και εκείνη στο στούντιο του συνθέτη Νίκου Τερζή. Και φυσικά όπως μάθαμε, θα ερμηνέψει εκείνη το τραγούδι που θα πει για τον Μαθιό της, προφανώς πριν τον γάμο τους ή αργότερα. Θα είναι φυσικά ένας ύμνος της αγάπης τους.

sasmos_spoiler.JPG

Ο Μαθιός ωστόσο δεν έχει αγωνία για τον γάμο του. Η μεγάλη του αγωνία, είναι αν ο Κώστας διαρρεύσει το μυστικό του, πως γνωρίζει πως εκείνος δολοφόνησε τον Στεφανή. Μπορεί να δούμε τον Κώστα να δολοφονείται και εκείνος σήμερα μέσα στη φυλακή, αλλά το μυστικό αυτό υπάρχει ήδη σε ένα γράμμα, το οποίο έχει δώσει στον Τόλη για να το παραδώσει με την σειρά του στον δικηγόρο του και εκείνος στην Άσπα. Θα περάσουμε μεγάλο σασπένς με αυτό το γράμμα.