Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει ένα μεγάλο λάθος στο Maestro - Aπό τον έρωτα στο φόνο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει ένα μεγάλο λάθος στο Maestro - Aπό τον έρωτα στο φόνο

«Θα την πατήσεις πολύ άσχημα» τον προειδοποιεί η Χάρις Αλεξίου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μας ανοίγει έναν νέο κεφάλαιο και πιο σημαντικό στην εξέλιξη του Maestro του. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, επιστρέφει με τον Maestro του μετά από δύο εβδομάδες και αυτή την φορά θα μπούμε στην ουσία της ιστορίας του. Και οι καλές ιστορίες, όπως και η δική του, πρέπει να έχουν και τις εκπλήξεις τους. Όμως τα λάθη καμιά φορά που ακολουθούν αυτές τις εκπλήξεις, μπορεί να είναι και μοιραία. Κλέλια και Ορέστης γίνονται ζευγάρι και ένας ξαφνικός φόνος θα φέρει μία μικρή αναστάτωση.

Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο

Η άγνοια κινδύνου συνήθως δεν συγχωρείται και μπορεί να φέρει περίεργα αποτελέσματα στον Maestro. Ο Ορέστης έρχεται κοντά με την γιαγιά της Κλέλιας και εκείνη θα του πει σοφές κουβέντες, γιατί έχει καταλάβει την έλξη της εγγονής της για εκείνον. «Θα την πατήσεις πολύ άσχημα» τον προειδοποιεί, αλλά ο έρωτας δεν θα τον αφήσει. Θα δούμε για πρώτη φορά να γίνονται ζευγάρι η Κλέλια και ο Ορέστης, αλλά θα μάθουμε και από που πηγάζει η σοφία της γιαγιάς. Έζησε και εκείνη έναν μεγάλο έρωτα στο παρελθόν και ακόμη αυτή η ιστορία την πληγώνει. Η γιαγιά ξέρει πολλά και επικίνδυνα μυστικά και είμαστε σίγουροι, ότι θα παρέμβει με τον τρόπο της στη συνέχεια.

Το δεύτερο λάθος που κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ως Ορέστης, είναι ότι θα μπλεχτεί στα μυστικά των ανθρώπων του νησιού, με απρόβλεπτες συνέπειες. Αλλά ο φόνος του συζύγου της Μαρίας Καβογιάννη και κρυφού συνεταίρου στην παρανομία του Φάνη Μουρατίδη, θα σκάσει σαν ατομική βόμβα και εκείνος θα είναι άμεσα εμπλεκόμενος, αφού τον βλέπουμε να κουβαλά το πτώμα του.

https://www.instagram.com/p/CkWTJsntI9O

Από εδώ και στο εξής, τίποτε δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Η Κλέλια αναζητά βοήθεια από τον Ορέστη γιατί ξέρει τα μυστικά και τις παρανομίες του πατέρα της. Αλλά εκείνος δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τις δύο μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

https://www.instagram.com/p/CU20BkvsL3_

Θα δούμε όμως και μία υπέροχη σκηνή. Την Χάρις Αλεξίου να τραγουδά και να μας μαγεύει με το τραγούδι της «Προσευχή». Και θα έχουμε την αγωνία να δούμε επιτέλους και την κοινή σκηνή που μας έχουν υποσχεθεί πριν ξεκινήσει η σειρά, με την Μαρία Καβογιάννη και την Χάρις Αλεξίου. Η ηθοποιός μίλησε για αυτή την συνεργασία και σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Είναι τεράστιο δώρο για εμένα αυτή η συνεργασία. Σπουδαίο δώρο. Είναι μία υπέροχη γυναίκα. Φοβερά συγκινητική και θέλω να πως ότι η φωνή της με συντρόφευσε σε πολύ δύσκολες στιγμές».

Η Χάρις Αλεξίου έχει σχέση λατρείας με τον γιο της και στέλνει το δικό της μήνυμα για την υιοθεσία

https://www.instagram.com/p/Ci-vPCCtW3V