GNTM: Η Ντορέλα αποχώρησε λίγο μετά την είσοδό της όμως το Twitter απαιτεί να φύγει η Γιέβα

GNTM: Η Ντορέλα αποχώρησε λίγο μετά την είσοδό της όμως το Twitter απαιτεί να φύγει η Γιέβα

Η απρόσμενη αποχώρηση και οι έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επόμενη μέρα στο σπίτι του «Greece's Next Top Model» βρήκε τα μοντέλα στην κουζίνα, με την Κότυ να φτιάχνει κρέπες στις φίλες της την ώρα που η ατμόσφαιρα έδειχνε τεταμένη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (01/11) η άφιξη της model instructor Mary Vitinaros και του coach Χρήστου Μπίρμπα, άλλαξε τη διάθεση των κοριτσιών και έφερε τα GNTM news, μια νέα κατηγορία με την οποία θα μαθαίνουμε ό,τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι, πίσω από τις κάμερες. Λίγο αργότερα η Mary Vitinaros, ο Χρήστος Μπίρμπας και η Έλενα Γαλύφα, παρουσίασαν στα κορίτσια το concept της φωτογράφησης και τις παρότρυναν να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους.

«Όλο αυτό γίνεται για να καταρρίψουμε όρο body shaming. Ποζάρετε γυμνές γιατί είστε φεμινίστριες, αγαπάτε το κορμί σας και έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό και το δείχνετε», ανέφερε ο Τάσος Σοφρωνίου.

H δοκιμασία αποχώρησης

Το σετ για την φωτογράφιση αποχώρησης στήθηκε σε μία πισίνα και τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του Joey Leo, περνώντας το μήνυμα του body positivity και καταρρίπτοντας τον όρο body shaming.

Τα επίδοξα μοντέλα ενθουσίασαν τους κριτές ωστόσο τα τέσσερα new entries του GNTM σχολιάστηκαν έντονα. Guest κριτής της βραδιάς ήταν η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα, της οποίας τα μαγιό φόρεσαν τα μοντέλα στη φωτογράφηση.

https://www.instagram.com/p/Ckb1JnuDKg3

Η κριτική στο πλατό έγινε με αυστηρούς όρους, καθώς τα περιθώρια στενεύουν όσο πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

GNTM: Οι κριτές αποθέωσαν την Yeva όμως νικητής στο Twitter αναδείχθηκε ο Γιώργος Καράβας

Η παίκτρια που αποχώρησε λίγο μετά την είσοδό της στο GNTM

Οι κριτές δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πάρουν μια απόφαση αλλά στο τέλος αποφάσισαν ομόφωνα ποια ήταν η παίκτρια με την χειρότερη φωτογραφία. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει η Ντορέλα Γκέκα, η οποία δεν τα πήγε καλά στη φωτογράφηση και «χαντάκωσε» και την συμπάικτριά της, Βικτώρια.

https://www.instagram.com/p/Ckap7dvvmmm

Αξιοσημείωτο είναι πως η Ντορέλα ήταν μια από τις νέες παίκτριες που έκαναν την είσοδό τους στο GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας (31/10). Η παραμονή της στο σπίτι δεν κράτησε παρά μόνο μερικές ώρες, αφού η δοκιμασία φωτογράφησης την έβγαλε και πάλι εκτός του διαγωνισμού.

Χαμός στο Twitter

Το GNTM βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των χρηστών της πλατφόρμας με τα hashtags «gntmgr», «Kαγιά» και «Γιέβα» να βρίσκονται στην κορυφή των trends. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να αποδοκιμάσουν τους κριτές αναφέροντας πως η Γιέβα ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει βάσει των επιδόσεών της στην φωτογράφηση.

Πηγή κεντρικής: gnmtgr