Πού πήγε το παλιό καλό makeover; Το κοινό απογοητεύτηκε από τις αλλαγές στο GNTM

Μαρία Ροδίτη
Πού πήγε το παλιό καλό makeover; Το κοινό απογοητεύτηκε από τις αλλαγές στο GNTM

Πού πήγαν τα κλάματα της Ειρήνης Στεριανού; Πού πήγαν τα νεύρα της Έλντας και οι ολικές μεταμορφώσεις σαν της Εμμανουέλας; Το Twitter θυμήθηκε τις παλιές καλές εποχές με τις πραγματικές μεταμορφώσεις των διαγωνιζόμενων του GNTM.

Νέα μέρα, νέες προκλήσεις για τα κορίτσια του GNTM. Ή και όχι… Θα καταλάβεις τι εννοώ! Στο επεισόδιο της Δευτέρας (31/10) οι διαγωνιζόμενες έλαβαν γράμμα που τις ενημέρωνε για το πολυαναμενόμενο makeover, το οποίο τόσο εκείνες όσο και το τηλεοπτικό κοινό περίμεναν καιρό. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού που κάνει την αγωνία να φτάνει στα ύψη. Μόνο που… το makeover δεν ήταν και τόσο makeover.

Τα κορίτσια συναντήθηκαν με τη Βίκυ Καγιά, τη Mary Vitinaros, τον Χρήστο Μπίρμπα και τον Τομ Ζώη -ο οποίος ανέλαβε τις μεταμορφώσεις τους-, το buzzer ξεκίνησε να παίζει και εκείνες έπρεπε να πατήσουν το κουμπί για να δουν το look που τους αναλογούσε. Έκπληξη; Καμία! Τρόμος και απογοήτευση; Επίσης ουδεμία. Όλες οι παίκτριες του GNTM ήταν χαρούμενες με το makeover που τους έτυχε και το τηλεοπτικό κοινό φάνηκε να βαριέται από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Και όχι μόνο… Τα σχόλια στο Twitter για τις παλαιότερες, epic μεταμορφώσεις του GNTM, με τα κλάματα και τα νεύρα, έδιναν και έπαιρναν.

«Φέρτε πίσω την Χατζηπαντελή» - Το κοινό τα κατάφερε και η Σοφία επιστρέφει για να μείνει στο GNTM

Η είσοδος των 4 παικτριών και το «χλιαρό» makeover

Ας ξεκινήσουμε, όμως, από την αρχή! Πριν το makeover, τα κορίτσια περίμενε μια έκπληξη. Ποια; Η είσοδος 4 παικτριών, αφού τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν αρκετές οι οικειοθελείς αποχωρήσεις. Έτσι, η Ραφαέλλα, η Ντορέλα, η Γεωργιάννα και η Ειρήνη μπήκαν στο παιχνίδι του GNTM, αλλά και του makeover ειδικότερα.

https://www.instagram.com/p/CkZGPQ-j7mu

Οι εικασίες άρχισαν, άλλες ήταν ενθουσιασμένες, άλλες αγχωμένες για το makeover που θα τους τύχαινε, με το buzzer τελικά να μη δείχνει και κάποια ουσιαστική αλλαγή: ούτε σε χρώμα, ούτε σε μήκος. Το κοινό αμέσως απογοητεύτηκε και βαρέθηκε, με πολλούς fans να γράφουν στο Twitter ότι… τα κορίτσια πήγαν για να «κόψουν την ψαλίδα». Και άδικο δεν είχαν.

Oι πιο ουσιαστικές αλλαγές- αν μπορούμε να το πούμε έτσι- ήταν στα μαλλιά της Γεωργιάννας που από πολύ μακριά τής τα έκαναν κοντό καρέ, και της Δέσποινας, την οποία από καστανόξανθη έκαναν σαν την Bella Hadid με αφέλειες και σκούρα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CkZHgoMDY6A

«Πού είναι το παλιό ορθόδοξο makeover»; Το Twitter θυμάται τις παίκτριες που πραγματικά μεταμορφώθηκαν

Ειρήνη Στεριανού, Εμμανουέλα Μάινα, Έλντα Λάσκα και Αρετή Σταθοπούλου ήταν οι παίκτριες που θυμήθηκε το κοινό στο Twitter χθες βράδυ (31/10) μετά το light makeover του GNTM. Παράλογο; Όχι!

Γιατί αυτά τα κορίτσια πραγματικά μεταμορφώθηκαν. Μπήκαν στο GNTM με μακριά μαλλιά και έφυγαν με αγορίστικο look, άλλες κλαίγοντας και με πολλά νεύρα, άλλες με πιο cool διάθεση. Είχαν τολμήσει, όμως. Είχαν κάνει την ανατροπή και είχαν κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Όχι όπως χθες βράδυ (31/10)! Αλήθεια, εσύ τις θυμάσαι; Check την gallery παραπάνω και το βίντεο με την Ειρήνη Στεριανού, για να δεις makeover με όλη τη σημασία της λέξης.