Η Μόνικα από το GNTM του 2009 θα έπαιρνε και σήμερα τον τίτλο για τις killer αναλογίες της

Πατούλια Κατερίνα
Η Μόνικα από το GNTM του 2009 θα έπαιρνε και σήμερα τον τίτλο για τις killer αναλογίες της

Η Μόνικα από το GNTM ΤΟΥ 2009, μπορεί να μην το θυμάσαι αλλά ήταν η φιναλίστ του τίτλου του μοντέλου της χρονιάς εκείνης, χάνοντας την πρώτη θέση από τη Σεράινα Καζαμία.

Τον Οκτώβριο του 2009, όταν το Greece’s Next Top Model, ήρθε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μέσα τον ANT1, όλα τα κορίτσια της σεζόν εκείνης έγιναν λίγο πολύ γνωστά. Παρουσιάστρια ήταν η Βίκυ Καγιά όπως και σήμερα ενώ στο πλευρό της είχε τον Χάρη Χρηστόπουλο, τη Τζένη Μπαλατσινού και τον Χριστόφορο Κοτέντο.

Ένα από τα 18 κορίτσια που ξεχώρισαν ήταν η ξανθιά Μόνικα Kwiecien με την ξεχωριστή ομορφια και τις γωνίες στο πρόσωπό της που την έκανα να ξεχωρίσει.

Η Μόνικα 13 χρόνια μετά

Η Μόνικα παρότι λίγοι το θυμούνται έφτασε μέχρι και τον τελικό του ριάλιτι μόδας παρότι έχασε τελικά τον τίτλο του GNTM από τη Σεράινα Καζαμία.

Η Μόνικα είναι πια 31 ετών, είναι πιστοποιημένη personal trainer, yoga instructor και προπονήτρια και έχει και το δικό της wellness κανάλι στο Youtube.

https://www.instagram.com/p/CGjyx8Zj1SS

Η Μόνικα από τον λογαριασμό της στο Instagram μας δείχνει και πόζες yoga, τις vegan συνταγές που δοκιμάζει και διαθέτει ακόμα τις killer αναλογίες που θα της χάριζαν άνετα και σήμερα τον τίτλο του GNTM.

«Βαριέμαι να μιλάω για το GNTM»


Η Μόνικα πάντως, στα 31 της χρόνια είναι πιο όμορφη από ποτέ και προσέχει κάθε στοιχείο της διατροφής της.

Το κορίτσι αυτό που γνωρίσαμε πριν 13 χρόνια, παράλληλα με το πιλάτες, συνεχίζει να κάνει δουλειές και στο μόντελινγκ.

Μιλώντας το 2018 για το GNTM και την εμπειρία της σε αυτό, η Μόνικα είχε πει χαρακτηριστικά:

Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως, επέστρεψε στο GNTM και στο πλευρό της Βίκυς Καγιά και ο Χριστόφορος Κοτέντος. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν κι άλλες επιστροφές, πέραν της Σοφίας Χατζηπαντελή που θα γυρίσει και επίσημα στο fashion riality.