GNTM: Ο Tom Zois λάτρεψε το makeover της Μάρας & εξηγεί γιατί αξίζει όλες να τολμήσουμε μια αλλαγή

Μαρία Ροδίτη
GNTM: Ο Tom Zois λάτρεψε το makeover της Μάρας & εξηγεί γιατί αξίζει όλες να τολμήσουμε μια αλλαγή

Το makeover του φετινού GNTM δεν είχε ακρότητες, γιατί βασικός του στόχος ήταν τα κομψά και ντελικάτα looks. Και ο Tom Zois έφερε εις πέρας με επιτυχία το task που του ανατέθηκε.

Το βράδυ της Δευτέρας (31/10) πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο makeover στο GNTM, το επεισόδιο δηλαδή που τα κορίτσια συναντούν τον hairstylist, βλέπουν πώς θα είναι η νέα εικόνα τους σε φωτογραφίες με έμπνευση από stars του πλανήτη, και κάθονται στην καρέκλα για τη… μεταμόρφωση.

Την εποπτεία του makeover φέτος είχε ο hairstylist, Tom Zois, ο οποίος έχει δουλέψει για μεγάλα περιοδικά, ενώ έχει συνεργαστεί και με celebrities, όπως η Τάμτα και η Demy. Στόχος του Tom δεν ήταν κάποια φοβερή αλλαγή, κάτι που θα έκανε αγνώριστα τα κορίτσια, αλλά μικρές επεμβάσεις στο μήκος, το κούρεμα και το χρώμα των μαλλιών, που θα επιτρέπουν στις διαγωνιζόμενες να αφήσουν το στίγμα τους στον χώρο της μόδας. Να μπορέσουν να δουλέψουν και μόλις βγουν από το GNTM.

«Φέρτε πίσω την Χατζηπαντελή» - Το κοινό τα κατάφερε και η Σοφία επιστρέφει για να μείνει στο GNTM

Για όλα αυτά, λοιπόν, μιλά στο Queen.gr o Tom Zois, ενώ αποκαλύπτει ποια αλλαγή τον ενθουσίασε περισσότερο, αλλά και ποιο κορίτσι δεν πήρε με τόσο καλό μάτι… το makeover του. Α! Και, βέβαια, εξηγεί σε όλες μας γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε τις αλλαγές.

https://www.instagram.com/p/CkYy7lcrb77

Ο σκοπός του φετινού makeover στο GNTM και η λατρεία του Tom Zois στη Μάρα

«Το φετινό makeover είχε έναν συγκεκριμένο σκοπό: να μπορέσει η κάθε κοπέλα – μόλις βγει από το παιχνίδι- να απευθυνθεί σε πρακτορείο, να ζητήσει δουλειά και να δουλέψει με το νέο look της. Να της δώσει η εικόνα της χαρακτήρα και να ξεχωρίσει. Δεν θέλαμε αλλαγές που θα δυσκόλευαν τα κορίτσια στον χώρο της μόδας», λέει στο Queen.gr ο Tom Zois, που ανέλαβε το makeover των διαγωνιζόμενων του GNTM.

Και εξηγεί γιατί η αγαπημένη του μεταμόρφωση ήταν αυτή της Μάρας. «Μου άρεσε πολύ η Μάρα, που από πολύ σγουρό ginger girl, έγινε καστανή με pixie cut.

Θεωρώ ότι με αυτό το κούρεμα η Μάρα ανέβηκε level. Tο νέο της look θα είναι «όπλο» στο παιχνίδι, αλλά και στη φαρέτρα της για τη δουλειά της μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Στην αρχή τής φαινόταν πολύ περίεργο και όχι άδικα. Οι άνθρωποι που έχουν σγουρά μαλλιά – όπως είμαι κι εγώ- φοβούνται τις αλλαγές. Φοβόμαστε αν θα μπορούμε να τιθασεύσουμε τα μαλλιά μας. Αυτό, όμως, δεν είναι αλήθεια. Ένα σωστό κούρεμα μπορεί να σε απογειώσει».

https://www.instagram.com/p/CkZHpFmDgO2

Τα tips για να μη φοβηθείς ποτέ την αλλαγή & η κοπέλα που στενοχωρήθηκε περισσότερο

Και με αφορμή τα τελευταία αυτά λόγια του Tom Zois, αναρωτιέμαι πώς μια γυναίκα μπορεί να πάρει την απόφαση να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της, στα μαλλιά της. Γιατί – ας μην κοροϊδευόμαστε! Οι περισσότερες διστάζουμε όταν πλησιάζει το ψαλίδι του κομμωτή ή όταν εκείνος μάς προτείνει κάποιο νέο χρώμα στα μαλλιά.

«Θα έλεγα σε όλες τις γυναίκες να μη φοβούνται τις αλλαγές και να εμπιστεύονται τον κομμωτή τους. Η αλήθεια είναι ότι – όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται- μια αλλαγή μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή. Μπορεί να ακούγεται παραμυθένιο, όμως έχει συμβεί σε πολλά μοντέλα», λέει στο Queen.gr ο Tom Zois.

https://www.instagram.com/p/CkZICrDjx_g

Ποια ήταν, όμως, η κοπέλα που δεν… πέταξε στα σύννεφα με το makeover της; Η Αλεξία, όπως μας λέει ο Tom Zois. «Η Αλεξία δεν είχε κουρέψει ποτέ τα μαλλιά της. Θεωρώ ότι ήμουν πολύ ευγενικός με τα μαλλιά της. Τόνισα απλώς το ginger χρώμα της και προσάρμοσα το μήκος στο σημείο που έπρεπε. Εκείνη στενοχωρήθηκε, διότι ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας και του στυλ της τα μαλλιά της, αλλά θεωρώ ότι έγινε πολύ καλύτερη έτσι», εξηγεί ο hairstylist.