Η αντισυμβατική Joanne: Η αποκάλυψη για τους γονείς της, το The Voice και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η αντισυμβατική Joanne: Η αποκάλυψη για τους γονείς της, το The Voice και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Δεν θα άλλαζα καθόλου τη σχέση μου με τους γονείς μου, είναι τέλεια. Τους νιώθω σαν φίλους μου», δήλωσε η 21χρονη τραγουδίστρια.

Η Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) είναι η νικήτρια του 5ου «Τhe Voice of Greece» και κόρη του ηθοποιού, Λάζαρου Γεωργακόπουλου. Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση με τους γονείς της, την εφηβεία και την καθημερινότητα με την «αντισυμβατική» οικογένειά της.

H Joanne μίλησε για τους γονείς της

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει μεγαλώσει σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, αφού οι γονείς της είναι οι ηθοποιοί Λάζαρος Γεωργακόπουλος και Μαρία Κατσιαδάκη.

«Παίρνω τη γνώμη των γονιών μου, αλλά σε αυτό προσπαθώ πιο πολύ να είναι κάτι που το κάνω μόνη μου. Πρέπει να μάθω λίγο να στηρίζομαι σε εμένα. Προφανώς, αν έχω μεγάλο δίλημμα, θα το συζητήσω μαζί τους. Δεν είμαστε καθόλου τυπική οικογένεια. Νομίζω οριακά παίζει και να μην έχουμε φάει ποτέ μαζί. Δεν υπάρχει αυτό», ανέφερε αρχικά η Joanne.

«Είμαστε αντισυμβατική οικογένεια, αλλά θα περάσουμε χρόνο μαζί να δούμε "Φιλαράκια". Κλασικό. Θα κάτσουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε ένα πρόβλημα, να κάνουμε πλάκες. Κάνουμε άλλα πράγματα πολύ ουσιαστικά κι ωραία, αλλά αυτό που είπες για το πρωινό, δεν συμπίπτουν οι ώρες καθόλου. Δεν μας βρίσκω καθόλου στο πώς φαντάζεσαι μια οικογένεια. Δεν θα άλλαζα καθόλου τη σχέση μου με τους γονείς μου, είναι τέλεια. Τους νιώθω σαν φίλους μου», συμπλήρωσε.

https://www.instagram.com/p/CkeKNU5rKAb

The Voice: Το ντουέτο Παπαρίζου-Μουζουράκη και ο νικητής του κοινού

«Ήμουν δύσκολο παιδί, τους ζόριζα πολύ τους γονείς μου, ήμουν πολύ αντιδραστική. Στο Γυμνάσιο ήταν τα πιο δύσκολα και ζόρικα χρόνια, δε μαζευόμουν», εξομολογήθηκε λίγο αργότερα η Joanne.

Αναφερόμενη στις επιλογές που κάνει στην καριέρα της η 21χρονη δήλωσε: «Oι γονείς μου πάντα θα μου κάνουν κριτική σωστή και με πολύ αγάπη. Αυτό το θεωρώ το φυσιολογικό και το καλό, δε μου αρέσει να μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Παίρνω τη γνώμη των γονιών μου, αλλά σε αυτό προσπαθώ πιο πολύ να είναι κάτι που το κάνω μόνη μου. Πρέπει να μάθω λίγο να στηρίζομαι σε εμένα. Προφανώς, αν έχω μεγάλο δίλημμα, θα το συζητήσω μαζί τους. Δεν είμαστε καθόλου τυπική οικογένεια. Νομίζω οριακά παίζει και να μην έχουμε φάει ποτέ μαζί. Δεν υπάρχει αυτό».

https://www.instagram.com/p/CckPSYiIHtP

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Joanne τον Οκτώβριο του 2021. Η νικήτρια του 5oυ «The Voice Of Greece» μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή της και αποκάλυψε με ποιον τρόπο το «The Voice» έγινε η αφορμή για να βελτιωθεί η κατάστασή της.

Η Joanne πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ από τα 15 της, και εξήγησε ότι πρόκειται για μια κατάσταση που χειροτερεύει.

«H νόσος Στάργκαρντ είναι ουσιαστικά εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και προκαλεί προβλήματα στην κεντρική όραση οπότε εγώ δεν μπορώ να εστιάσω πολύ καλά, βλέπω θολά, τα χρώματα δεν τα βλέπω πολύ έντονα. Είναι σαν να έχεις πολλή μυωπία μόνο που δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. Λόγω του Voice με βρήκε ένα κέντρο ιατρικού βελονισμού που ασχολείται και με τη συγκεκριμένη νόσο και έχω δει βελτίωση. Επειδή επιδεινώνεται με τον καιρό, το ότι πάει καλύτερα είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σε παίρνουν τα πράγματα από κάτω,» είχε δηλώσει η νεαρή τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι».

Η επιθυμία της να συμμετάσχει στη Eurovision

Η Joanne μίλησε πρόσφατα την κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open, «Ποιος Είναι Πρωϊνιάτικα» με αφορμή την συνεργασία της με την Έλενα Παπαρίζου, στο remake του Κάτσε Καλά και αναφέρθηκε στο όνειρό της, να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision.

«Έκανα την προσπάθεια μου πέρσι. Ήμουνα πολύ ευχαριστημένη, για το πόσο μικρό χρονικό διάστημα είχαμε για να καταθέσουμε το κομμάτι, αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα. Εγώ θα προσπαθώ κάθε χρόνο και όταν είναι η ώρα μου, θα πάω», τόνισε η 21χρονη.

Πηγή κεντρικής: its._joanne