Ο Brad Pitt μας ξεναγεί στο κτήμα του στο Miraval - Η επιστροφή του μετά την κόντρα με την Jolie

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Brad Pitt μας ξεναγεί στο κτήμα του στο Miraval - Η επιστροφή του μετά την κόντρα με την Jolie

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους και την κόντρα τους για όσα θλιβερά συνέβησαν μεταξύ τους, ο Brad Pitt επέστρεψε στο αγαπημένο του κτήμα στο Miraval για να κάνει πράξη τα όνειρά του. 

Το κτήμα Miraval στην Νότια Γαλλία, φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία για τον Brad Pitt και παρόλο που αποτέλεσε, θέμα της μεγάλης του κόντρας με την Angelina Jolie, μετά το διαζύγιό τους, εκείνος δεν μπορεί να το αποχωριστεί. Προ ημερών επέστρεψε και ξενάγησε τηλεοπτικό συνεργείο, αναλύοντας τα σχέδιά του για το μέλλον. Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές και τώρα καταλαβαίνουμε τον λόγο που δεν ήθελε να πουλήσει και εκείνος το μερίδιό του.

«Έχω όνειρα για αυτό το μέρος»

Η κίνηση της Angelina Jolie να πουλήσει το δικό της μερίδιο στο κτήμα που είχαν ζήσει τις πιο ωραίες οικογενειακές τους στιγμές και είχαν κάνει τον ρομαντικό γάμο τους, είχε θυμώσει πολύ όπως θυμάσαι, τον Brad Pitt. Ήταν μία ακόμη από τις νομικές τους κόντρες, πριν ακόμη γίνουν οι αποκαλύψεις για τον αλκοολισμό του και το περιστατικό με την βίαιη επίθεσή του προς εκείνη και σε ένα από τα παιδιά τους, μέσα στο ιδιωτικό τους τζετ.

Πριν από μερικούς μήνες, είχαμε πληροφορηθεί και την άγνωστη μέχρι εκείνη τη στιγμή επιστολή που του είχε στείλει για να εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασής της. Γνώριζε πολύ καλά πως για τον Pitt αυτό το μέρος είχε μεγάλη σημασία. Στην επιστολή του είχε εξηγήσει πως και εκείνη πίστευε πως σε αυτό το μέρος θα γερνούσαν μαζί.

«Ακόμη και τώρα είναι αδύνατο να τα γράψω αυτά, χωρίς να κλάψω. Θα κρατήσω σαν θησαυρό τις αναμνήσεις μου από αυτό το μέρος, όπως ήταν πριν από μία δεκαετία. Είναι όμως και το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειας μας και μία επιχείρηση που αφορά στο αλκοόλ».

Ο Pitt λόγω των συνθηκών, δεν έκανε συχνές επισκέψεις στο κτήμα του. Αλλά τώρα αποφάσισε πως στο κομμάτι που του αναλογεί, θα αξιοποιήσει το στούντιο ηχογραφήσεων που έχει δημιουργήσει και χρησιμοποιείται και για κινηματογραφικές παραγωγές. Δες στο video που ακολουθεί το πανέμορφο πέτρινο κτίριο στην δεξιά πλευρά του κτήματος και το στούντιο που θυμίζει Star Wars.

Σε αυτό το στούντιο πριν το ανακατασκευάσει ο Pitt και επενδύσει εκατομμύρια δολάρια για την διαμόρφωσή του, είχαν ηχογραφήσει τα άλμπουμ τους οι Pink Floyd αλλά και η Σαντέ.

Η πρώην του Brad Pitt τον αποθεώνει 25 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και ο νυν της το επικροτεί

Διαθέτει ένα μεγάλο κτίριο για την φιλοξενία των μελών της παραγωγής, σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον με φόντο τους αμπελώνες και ελαιώνες της περιοχής. Η χαρά του Pitt δεν κρυβόταν όπως θα διαπίστωσες, καθώς και η λαχτάρα του να κάνει τα σχέδιά του πραγματικότητα. Όπως άλλωστε δήλωσε «Η σκέψη μου είναι, εκτός από το στούντιο να κάνουμε στον εξωτερικό χώρο και εκθέσεις που να έχουν σχέση με την τέχνη γενικότερα και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».