«Υποκλινόμαστε» - Το κοινό μαγεύτηκε από την Αλεξίου και εκείνη μας αποκάλυψε πολλά για τον Maestro

Κατερίνα Μπούσιου
«Υποκλινόμαστε» - Το κοινό μαγεύτηκε από την Αλεξίου και εκείνη μας αποκάλυψε πολλά για τον Maestro

Τι δήλωσε η Χάρις Αλεξίου, μετά το τέλος του επεισοδίου για τη ζωή της. Στον Maestro είχαμε χθες και μία καυτή ερωτική σκηνή Παπακαλιάτη - Ανδριολάτου, που θύμισε το ένδοξο τηλεοπτικό του παρελθόν.  

Αναμνήσεις που πονάνε και αρκετή ευαισθησία είχε το χθεσινό επεισόδιο του Maestro. Είχε και αρκετές συγκλονιστικές σκηνές με την Χάρις Αλεξίου και το κοινό συγκινήθηκε και γέμισε με αμέτρητα μηνύματα τα social media και το Twitter. Μία ερωτική σκηνή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την Κλέλια Ανδριολάτου, ξαναθύμισε τις παλιές καλές τηλεοπτικές εποχές, αλλά οι τηλεθεατές έκαναν μία πολύ σωστή παρατήρηση. Χάρις Αλεξίου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έκαναν αποκαλύψεις μετά το τέλος του επεισοδίου.

Η Αλεξίου ήταν σα να διηγήθηκε την δική της ζωή

Οι σκηνές στον Maestro, από το παρελθόν της ως δεσποινίς Χάρις, με ένα έρωτα που έληξε άδοξα, αλλά έγινε μία τρυφερή αγάπη στη συνέχεια με τον δάσκαλο που αγάπησε στα νιάτα της, ήταν η ιστορία του ρόλου που υποδύεται η Χάρις Αλεξίου. Αγάπη και προδοσία και ανεκπλήρωτα όνειρα. Και ένα ταλέντο στο τραγούδι που έμεινε κρυφό.

papakaliatisalexiouapokalipsi2.jpg

Και μοιάζει με αυτό που θα συμβεί με την εγγονή της, Κλέλια και τον δάσκαλο μουσικής Ορέστη. Η σκηνή όμως του θανάτου του αγαπημένου της Διονύση με τον οποίο πια ως ώριμοι άνθρωποι, είναι μαζί ως φίλοι και η αφήγηση της ίδιας στο επεισόδιο, λύγισαν τους τηλεθεατές. Η ερμηνεύτρια απέδειξε ότι είναι μία συγκλονιστική ηθοποιός, στον πρώτο ρόλο της στην τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/Ckg033fr_Fs

Είχε ψήγματα και της δικής της ζωής στο τραγούδι. Ειδικά στο σημείο που λέει πως «Δεν έχω πια, είχα μία πολύ ωραία φωνή». Το Twitter υποκλίθηκε στη μαγεία που μας πρόσφερε στην τηλεόραση.

Η αποκάλυψη της Αλεξίου για το ρόλο της και η αποκάλυψη του Χριστόφορου για το φόνο

Στο podcast που ακολούθησε του επεισοδίου, καλεσμένη του Χριστόφορου ήταν η Χάρις Αλεξίου. Η οποία εξήγησε πως δέχτηκε πριν από 2 χρόνια την πρόταση του για τη σειρά. Προηγήθηκε ένα τηλεφώνημα, όταν ήδη είχε γράψει το επεισόδιο που είδαμε χθες. Τότε σκέφτηκε να της κάνει πρόταση να ερμηνεύσει εκείνη την ηρωίδα αυτή. Και η αντίδρασή της ήταν πολύ αυθόρμητη:

«Του είπα, Χριστόφορε, αυτός είναι μεγάλος ρόλος. Σου είπαν κάτι για εμένα; Γιατί μέσα σε αυτόν αναγνώρισα πολλά δικά μου στοιχεία. Δεν ήταν όμως εύκολο να πω το ναι. Με βρήκε σε μία στιγμή της ζωής μου, που έκλεινα το σπουδαίο κεφάλαιο της μουσικής. Και σκέφτηκα μήπως αυτό ήταν ένα κάλεσμα για να δοκιμάσω κάτι άλλο. Δέσαμε πολύ με όλους τους ηθοποιούς. Ακόμη και τώρα που παίρνω τηλέφωνο τον Φάνη Μουρατίδη με λέει πεθερούλα μου».

Ο δημιουργός όμως του Maestro, μας αποκάλυψε τι θα συμβεί με την σκηνή του φόνου του συζύγου της Μαρίας Καβογιάννη (Γιάννης Τσορτέκης) που βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο. Και κάθε φορά προστίθεται ένα στοιχείο, αλλά χωρίς να καταλαβαίνουμε πως θα εξελιχθεί. «Τον φόνο σε όλη του τη μορφή θα τον δούμε στο τελευταίο επεισόδιο. Όταν το μοίρασα στους ηθοποιούς, είχα αποκρύψει κάποιες σκηνές για να μην γνωρίζει κανείς το τέλος. Κανείς δεν μπορεί ακόμη να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη μέχρι να φτάσουμε εκεί».

Η Χάρις Αλεξίου έχει σχέση λατρείας με τον γιο της και στέλνει το δικό της μήνυμα για την υιοθεσία

https://www.instagram.com/p/CkOKfWnIM8d

Η ερωτική σκηνή Κλέλιας και Ορέστη

Στο θέμα του Maestro, στο κομμάτι που αφορά την Κλέλια και τον Ορέστη, είχαμε και μία καυτή ερωτική σκηνή. Μπορεί να ήταν στην φαντασία της ηρωίδας, αλλά θύμισε τις παλιές καλές τηλεοπτικές δουλειές του. Υπάρχουν αρκετοί από τους τηλεθεατές όμως, που δεν θέλουν όμως να δουν να εξελίσσεται αυτό το ειδύλλιο και προτιμούν αυτή τη φορά από τον Χριστόφορο να μην παίξει τον ρόλο του εραστή.

maestrognomi.JPG

Για να υπάρξει μία διαφοροποίηση από το παρελθόν. Και γιατί οι εποχές άλλαξαν. Έχουμε μία υποψία ότι το χθεσινό μαγικό επεισόδιο δεν ήταν τυχαίο. Μπορεί η ιστορία της Χάρις με τον Διονύση να επαναληφθεί, με την Κλέλια και τον Ορέστη, με διαφορετικό όμως φινάλε.