Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε με τα Τανιμανιδάκια και το κοινό έχει απόψη για το πού μοιάζουν

Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε με τα Τανιμανιδάκια και το κοινό έχει απόψη για το πού μοιάζουν

Τα Σαββατοκύριακα της Χριστίνας Μπόμπα έχουν αλλάξει εντελώς από τότε που έγινε μαμά και οι μέρες είναι αφιερωμένες στα νέα ερεθίσματα που θέλει η νέα μαμά να δώσει στις κόρες της.

Στις 23 Ιουνίου 2021, η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της Αριάνα και Φιλίππα.

Στον 1,5 χρόνο που έχει περάσει, οι κόρες της Χριστίνας και του Σάκη Τανιμανίδη έγιναν επίκεντρο της ζωής τους.

Και τα Σαββατοκύριακά της νέας μαμάς άλλαξαν

https://www.instagram.com/p/CklZPOwq2pj

Η Χριστίνα Μπόμπα επισκέφτηκε με την Αριάνα και τη Φιλίππα ένα ενυδρείο και τα τρία κορίτσια πόζαραν μαζί σε ένα ποστ όλο γλύκα στο Instagram.

Εννοείται πως ξεκίνησαν τα σχόλια για το πού μοιάζουν οι δίδυμες με τους περισσότερους φανς της Μπόμπα να μιλούν για μοιρασμένα χαρακτηριστικά:

«Η Αριάνα μοιάζει στον Σάκη και η Φιλίππα σε σένα», έλεγε μια φαν ενώ άλλη τόνισε:

«Συγνώμη Χριστίνα μου, αλλά η αριστερή όπως τη βλέπω ίδια ο Σάκης», κι ακόμα μία «Το ένα μοιάζει σε εσένα και το άλλο στον σύζυγο», ενώ δε έλειψαν και σχόλια που τόνιζαν πως και τα δύο παιδιά μοιάζουν στον Σάκη.

Πώς άλλαξαν οι δίδυμες κόρες της τη ζωή της

Η εγκυμοσύνη άλλαξε τη ζωή της Μπόμπα και διευκρίνισε τι είναι αυτό που συμβαίνει στις μαμάδες όταν γεννούν.

«Κάτι συμβαίνει σε όλες τις μαμάδες όταν γεννούν. Μία νέα ταυτότητα που είναι πολύ πιο μπροστά από τις υπόλοιπες. Είναι τόσο πρώτο που όλα τα άλλα είναι σαν να μπαίνουν στη σειρά τους. Δε θα σκάσω αν κάτι δεν πετύχει. Οδηγείς άλλους ανθρώπους με το παράδειγμά σου. Καλείσαι να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου για να έχουν και εκείνες (οι δίδυμες) τη δική τους», σχολίασε.

https://www.instagram.com/p/CjceZtwjFuc

Οι δυσκολίες γύρω από την εγκυμοσύνη της

Η Ελένη σχολίασε επίσης το γεγονός ότι ανοίχτηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να μείνει έγκυος, με την Μπόμπα να εξηγεί πόσο σημαντικό της είναι που έκανε και άλλες γυναίκες να μη φοβηθούν να της μιλήσουν.

«Είναι πολύ συχνό. Νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο, αλλά δεν ήταν. Όταν μίλησα, πήρα τόσα μηνύματα από κόσμο που περνούσε τα ίδια. Στη γενιά μας είναι ταμπού, αλλά είναι τόσο συχνό και τόσο σύνηθες. Θεώρησα ότι είναι κάτι που πρέπει να λέγεται ανοιχτά. Ακόμη και τώρα πάρα πολλές γυναίκες μού στέλνουν. Για μένα, είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα», είπε.

Η Αριάνα και η Φιλίππα μεγαλώνουν και αντιγράφουν ήδη τη μαμά τους, Χριστίνα Μπόμπα