Η συγκινητική εξομολόγηση του Δημήτρη Σκουλού για το bullying που υπέστη σε παιδική ηλικία

Η συγκινητική εξομολόγηση του Δημήτρη Σκουλού για το bullying που υπέστη σε παιδική ηλικία

O γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στο σχολείο λόγω εκφοβισμού.

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» και όσα θα πει αναμένεται να συζητηθούν. Ο καταξιωμένος φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM έκανε μια κατάθεση ψυχής στον παρουσιαστή και αναφέρθηκε λεπτομερώς στο bullying που υπέστη όταν πήγαινε σχολείο λόγω του χρώματος του δέρματός του.

H εκπομπή OPEN Weekend παρουσίασε στον αέρα ένα απόσπασμα από την αποψινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά όπου ο Δημήτρης Σκουλός μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και συγκινεί.

Το bullying και η συγγνώμη

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε σε νεαρή ηλικία ο φωτογράφος ανέφερε: «Στο σχολείο ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος, δεν με θυμόταν κανείς. Ήμουν κοντός. Πήρα ύψος απότομα ένα καλοκαίρι. Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός. Δεν είναι βάψιμο ούτε solarium, έτσι γεννήθηκα. Δεν ήταν εύκολο. Μου άφησε ένα κατάλοιπο, άρχισα να κάνω μπάνιο και δύο και τρεις φορές την ημέρα. Μου λένε ό,τι μου λένε, τουλάχιστον να μη μυρίζω κιόλας».

Kαι συμπλήρωσε: «Δεν πειράζει όλα καλά. Ήμουν μικρούλης, κοντούλης, με πλακώνανε και στο ξύλο. Είχα πάει τελευταία φορά που βγήκα με τη σύζυγό μου στον Ρέμο και στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα παλικάρι που με κυνηγούσε και με χτυπούσε στο δημοτικό. Σηκώθηκα και τον ρώτησα γιατί το κάνατε αυτό και έβαλε τα κλάματα. Μου ζήτησε συγγνώμη».

Η οικογένεια Σκουλού

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι παντρεμένος περί τα 14 χρόνια με τη σύζυγό του και μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Η πρώτη ήρθε στον κόσμο πριν από 9 χρόνια, ενώ η δεύτερη μόλις τον Ιούλιο του 2021. «Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα», είχε γράψει ο φωτογράφος όταν έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς.

https://www.instagram.com/p/CROY3LArVWh

«Ήθελα να κάνω παιδιά. Μ’ αρέσει η οικογένεια. Όλος μου ο ελεύθερος χρόνος είναι η οικογένειά μου. Δεν κάνω τίποτα άλλο, πέρα από το που πάω και παίζω τένις 1,2,3 φορές την εβδομάδα για μια ωρίτσα. Αυτή είναι η ζωή μου. Η δουλειά μου, η οικογένειά μου και τίποτα άλλο. Θα ήθελα να έχω περισσότερα παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν η γυναίκα μου με βλέπει και με ακούει τώρα. Θα πάω σπίτι και θα με περιμένει τηγάνι. Είναι δυόμιση μηνών το μωράκι. Θηλάζει αποκλειστικά και έχουμε κάτι μαραθώνιους τώρα», είχε δηλώσει ο φωτογράφος.

https://www.instagram.com/p/CE9q3ZxFS1A

Ο Δημήτρης Σκουλός έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σύζυγό του με τα πιο τρυφερά λόγια τονίζοντας: «Έχω πολύ καλό κορίτσι. Δεν είναι μόνο ότι είναι όμορφη γυναίκα, ότι είναι το κορίτσι μου, ότι είναι η γυναίκα μου. Έχω καλό άνθρωπο κοντά μου. Δεν κάνω τίποτα αν δε συμβουλευτώ τη γυναίκα μου. Για όλα. Κι εκείνη εμένα. Ομάδα. Αυτό περνάμε και στη μεγάλη, γιατί η μικρή δεν μπορεί να καταλάβει. Ότι είμαστε ομάδα».

Το υπέροχο σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία

O προσωπικός λογαριασμός του Δημήτρη Σκουλού στο Instagram έχει πιο επαγγελματικό χαρακτήρα ωστόσο ο φωτογράφος έχει αναρτήσει και μερικά posts από το σπίτι που μένει με την οικογένειά του. Έτσι εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικές από τις αγαπημένες τους γωνιές και να εμπνευστούμε σε θέματα διακόσμησης.

Πηγή κεντρικής: skoulos