Λιώνει για την μικρή του κόρη ο Δημήτρης Σκουλός και φωτογραφίζεται κρατώντας την στην αγκαλιά του

Κατερίνα Μπούσιου
Λιώνει για την μικρή του κόρη ο Δημήτρης Σκουλός και φωτογραφίζεται κρατώντας την στην αγκαλιά του

Η τρίτη γυναίκα της οικογένειας του τον έχει ξετρελάνει. Ποιος θα τον αντικαταστήσει στο GNTM;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, στο σπίτι του Δημήτρη Σκουλού υπάρχει γυναικοκρατία. Γιατί εκτός από την γυναίκα του Τζέλα και την μεγάλη του κόρη Μάιρα, εδώ και 9 μήνες ομορφαίνει τη ζωή τους και η μικρή του Θοδώρα. Ο γνωστός φωτογράφος είναι απόλυτα δοσμένος στην οικογένειά του και τώρα χωρίς τις υποχρεώσεις του GNTM θα έχει ακόμη περισσότερο χρόνο για να διαθέσει στις μεγάλες του αγάπες. Αλήθεια όμως ποιος θα βρεθεί στην θέση του ως κριτής του GNTM;

https://www.instagram.com/p/CROY3LArVWh

Η τρυφερή του αγκαλιά στην μικρή Θοδώρα

«Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα», είχε γράψει στις 12 Ιουλίου του περασμένου χρόνου ο Δημήτρης Σκουλός καλωσορίζοντας στη ζωή του την τρίτη αδυναμία του. Όπως είχε αποκαλύψει λίγες μέρες μετά, η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας του Θοδώρας.

Ο ίδιος παρά το βαρύ του πρόγραμμα, με τις φωτογραφήσεις του αλλά και τις υποχρεώσεις που είχε με τα γυρίσματα του GNTM, πάντα έβρισκε χρόνο για να μένει με τα παιδιά του. Ανήρτησε μάλιστα χθες μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την μικρή τυλιγμένη με μία πετσέτα με εκείνον να της χαμογελά και να...λιώνει.

skoulos_kori.jpg

Όπως μας είχε εκμηστηρευτεί και στην συνέντευξή του στο Queen.gr ως μπαμπάς λατρεύει τα παιδιά του, αλλά νιώθει περήφανος που η μεγαλύτερη κόρη του Μάιρα αγαπά και προσέχει την μικρότερη αδελφή της.

Δημήτρης Σκουλός στο Queen.gr: «Πολλοί παίκτες φέτος στο GNTM δεν ήταν χαλαροί αλλά λίγο φοβισμένοι»

https://www.instagram.com/p/CZZiouFswg1

Η αποχώρηση από το GNTM

Μέχρι να γίνει γνωστή η ριζική ανανέωση του διαγωνισμού ομορφιάς και να ανακοινωθεί η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM, ο Δημήτρης Σκουλός δήλωνε στους δημοσιογράφους πως το τηλέφωνο του δεν έχει χτυπήσει από την παραγωγή και δεν γνωρίζει τι θα συνέβαινε με τον επόμενο κύκλο. Δηλώνοντας παράλληλα πως του είχε λείψει η Βίκυ.

https://www.instagram.com/p/CXrHSLFI6MO

Εκείνη επιστρέφει, εκείνος φεύγει και η θέση του προς το παρόν είναι κενή. Ο Γιώργος Καράβας είναι ο μόνος σίγουρος για την κριτική επιτροπή και αναζητείται ο δεύτερος άντρας και η γυναίκα που θα συμπληρώνει την 4αδα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι τελικά δεν θα έχουμε αποχώρηση του Άγγελου Μπράτη. Όσο για τον στυλίστα Τάσο Σοφρωνίου; Προορίζεται για την θέση που κατείχε η Ζενεβιέβ αρχικά ως coach, παρά ως κριτής, ενώ συζητιέται έντονα και η παρουσία του φωτογράφου Θανάση Κρίκη με τον οποίο η Βίκυ έχει συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Η τελική ανακοίνωση των κριτών θα γίνει μετά το Πάσχα γιατί στις αρχές του Ιουνίου θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες οντισιόν, άρα και τα πρώτα γυρίσματα.