Σταύρος και Αστέρης εγκαταλείπουν την Αργυρώ στον Σασμό και μία νέα δολοφονία ανατρέπει τα πάντα

Κατερίνα Μπούσιου
Σταύρος και Αστέρης εγκαταλείπουν την Αργυρώ στον Σασμό και μία νέα δολοφονία ανατρέπει τα πάντα

Είναι ο Σταύρος το θύμα της δολοφονίας, την οποία αποκάλυψε η Ευγενία Σαμαρά; Σε ποιον θα πει το «μη φύγεις» η Αργυρώ; 

Μετά τις χαρές και το γαμήλιο γλέντι του Μαθιού και της Βασιλικής, στον Σασμό, ξαναγυρνάμε στις αγωνίες και τα δυσάρεστα. Το κοινό ετοιμάζεται να δει σε λίγες μέρες από σήμερα, την Αργυρώ να βιώνει έναν διπλό χωρισμό και έναν ολοκληρωτικό αποχαιρετισμό. Ποιος είναι ο ήρωας που τελικά δολοφονείται, όπως αποκάλυψε και η Ευγενία Σαμαρά;

https://www.instagram.com/p/CkdJj_voxnZ

«Μη φύγεις»

Αν είσαι από εκείνες που δεν χάνουν επεισόδιο από τον Σασμό, θα έχεις διαπιστώσει την ζήλια του Σταύρου για την Αργυρώ. Δεν τον αδικούμε, γιατί οι αφορμές που του έχει δώσει είναι αρκετές. Μετά την βραδιά - μαρτύριο που περνά στο γαμήλιο γλέντι του Μαθιού, όπου η Αργυρώ έχει εξαφανιστεί, (γιατί παρακολουθεί τον Αστέρη με την Στέλλα) αποφασίζει πως η σχέση τους, έφτασε στο τέλμα. Δεν αντέχει άλλο. Άδικο, δεν έχει.

Αποφασίζει λοιπόν να εγκαταλείψει την Αργυρώ, τουλάχιστον για ένα διάστημα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Φεύγει για τα Γιάννενα, για να βρεθεί κοντά στον αδελφό του.

Λάλος και Λαμπροπούλου «περιέγραψαν» το φινάλε του Σασμού - Η κοινή εμφάνιση ενθουσίασε το κοινό

Την ίδια στιγμή ωστόσο στο αεροδρόμιο, αναχωρεί και ο Αστέρης, για την Γερμανία, όπου σκοπεύει να ξεκινήσει μία νέα ζωή. Σύμπτωση μοιραία. Γιατί η Αργυρώ θα ακολουθήσει και τους δύο άντρες της ζωής της, αλλά μόνο για να σταματήσει τον έναν από αυτούς. Τον Αστέρη. Θα τον παρακαλέσει να μην φύγει εξαιτίας της και αυτό όπως καταλαβαίνουμε θα είναι η αρχή της επανένωσής τους. Αυτό υποστηρίζουν οι τελευταίες πληροφορίες. Την περιμένουν πως και πως αυτή την επανασύνδεση, μερικοί από τους θαυμαστές τους.

argiroasteris.JPG

«Θα υπάρξει και νέα δολοφονία»

Η Ευγενία Σαμαρά, αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πως θα έχουμε μία ακόμη δυσάρεστη εξέλιξη στην ιστορία μας. «Θα υπάρξει και νέα δολοφονία στον Σασμό», είπε χαρακτηριστικά, αλλά φυσικά δεν μας έδωσε λεπτομέρειες. Εδώ όμως έχουμε μερικά ερωτηματικά. Θα αφορά αυτή η δολοφονία στον Σταύρο, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, ή κάποιον από τον κόσμο της νύχτας που αφορά στον Λευτέρη και στον Ευθύμη;

Γιατί η ίδια φρόντισε να μας πει ότι θα έχει ως δικηγόρος Στέλλα Καμαριωτάκη, κάποια σχέση με τον υπόκοσμο: «Η Στέλλα θα ασχοληθεί με το κομμάτι της δουλειάς της. Θα μπλέξει με δύσκολες καταστάσεις, με υπόκοσμο, με ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι τόσο καλοί». Θα θυμάσαι αν βλέπεις τη σειρά, πως ήδη ο Ευθύμης την είχε προσεγγίσει για νομικές συμβουλές, αλλά η Αιμιλία την αποθάρρυνε.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως το ερωτικό της ενδιαφέρον για τον Αστέρη, θα σβήσει, παρόλο που αρχικά δεν τον έχει ξεπεράσει. Καταλαβαίνει σύντομα, ότι δεν μπορεί να τον διεκδικήσει, έχει καταλάβει πως είναι δοσμένος ολοκληρωτικά στην Αργυρώ του. Θα είναι όμως στην συνέχεια, μία πολύ καλή του σύμβουλος. Δεν έχει να αντιμετωπίσει και λίγα. Όταν μάθει για την ύπαρξη του γιου του, θα την χρειαστεί για νομικές συμβουλές.