Η Καλλιόπη του Σασμού έπαθε «Μάγισσες της Σμύρνης» κι έγινε viral

Μαρία Ροδίτη
Η Καλλιόπη του Σασμού έπαθε «Μάγισσες της Σμύρνης» κι έγινε viral

Τα επικά tweets για το outfit της Καλλιόπης ως μάνα του γαμπρού στον γάμο της χρονιάς ανάμεσα σε Μαθιό και Βασιλική. Plus: Η Μαρία Τζομπανάκη νύφη το 1985.

Την Πέμπτη (3/11) το βράδυ παρακολουθήσαμε στον Σασμό του ALPHA τον γάμο που από πέρσι περιμέναμε. Τον γάμο ανάμεσα σε Μαθιό και Βασιλική, που -επιτέλους μετά από 20 χρόνια- ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Βέβαια, εμείς είδαμε ένα μικρό στιγμιότυπο από τον γάμο, τον οποίο θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο της Δευτέρας (7/11), με το γαμήλιο γλέντι και τον πρώτο χορό των νεόνυμφων.

Μετά, λοιπόν, από την ακύρωση του γάμου τους λόγω της δολοφονίας του Άγγελου, Μαθιός και Βασιλική έβαλαν κουλούρα και το Twitter δυο μέρες μετά συνεχίζει να μνημονεύει το ευχάριστο γεγονός. Οι fans δεν μιλούν, όμως, για το ζευγάρι, αλλά… για τη μάνα του Μαθιού, την Καλλιόπη. Η καπετάνισσα έγινε talk of the town και ο λόγος δεν είναι κάποια ατάκα της, αλλά το outfit που επέλεξε ως μητέρα του γαμπρού στον γάμο και το οποίο θύμισε Μάγισσες της Σμύρνης.

https://www.instagram.com/p/CknJukIImwR

Σασμός: Συγκίνηση αλλά και τρολάρισμα για τα πέντε λεπτά γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική

Το όμοιο look της Μαρίας Τζομπανάκη σε Σασμό και Μάγισσες της Σμύρνης

Να σου θυμίσουμε ότι η Μαρία Τζομπανάκη πρωταγωνιστούσε στις «Μάγισσες της Σμύρνης» τη σεζόν 2005-2006 στο MEGA, όπου και υποδυόταν την Κατίνα, μια έξυπνη και αδίστακτη Σμυρνιά. Η Κατίνα, λοιπόν, φορούσε συνεχώς μαύρο φόρεμα με μαργαριταρένια κολιέ με πολλές σειρές στον λαιμό και είχε πιασμένα χαμηλά τα μαλλιά της.

Εμφάνιση, την οποία επέλεξε η Καλλιόπη ως μάνα του Μαθιού στον γάμο του με τη Βασιλική στον Σασμό. Μάλιστα, είπε και μια επική ατάκα για το μακιγιάζ της ημέρας: «Στείλατε μία να με φτιασιδώσει και μου είπε να μη βάζω τα χέρια στο πρόσωπο για να μην κάνω μουτζούρες». Απίθανη Καλλιόπη και Μαρία Τζομπανάκη για πολλοστή φορά.

kalliopi.jpg

Η Καλλιόπη στον γάμο Μαθιού και Βασιλικής στον Σασμό

Η καπετάνισσα, που αγαπάμε να μισούμε, έφερε Σμυρνέικο αέρα στην Κρήτη και το Twitter το διασκέδασε και με το παραπάνω. Τι για ξόρκια είπαν μερικοί fans, τι ότι… θα πάει καλά όλο αυτό. Τα σχόλια, όπως θα δεις στην gallery, είναι απολαυστικά.

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε ότι στο επεισόδιο του Σασμού τη Δευτέρα (7/11) στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής θα υπάρχει και μια… δυσάρεστη – εκ πρώτης όψεως- έκπληξη αφού ξαφνικά θα εμφανιστεί ο Παύλος Βρουλάκης. Όχι, όμως, για να δημιουργήσει φασαρία, όπως θα δεις, αλλά για να ευχηθεί στους νεόνυμφους.

https://www.instagram.com/p/CkiVmfsoG42

Η Μαρία Τζομπανάκη το 1985 στον γάμο της με τον Ντίνο Αυγουστίδη

Και μιας και… πιάσαμε τα του γάμου, να σου θυμίσουμε τη μέρα που παντρεύτηκε η Μαρία Τζομπανάκη τον πατέρα του παιδιού της και επίσης ηθοποιό, Ντίνο Αυγουστίδη. Η τηλεοπτική Καλλιόπη ντύθηκε νυφούλα το 1985 φορώντας ένα ολόλευκο νυφικό-τούρτα, διάφανα-λευκά γάντια και στεφάνι στα μαλλιά. Όπως βλέπεις στη φωτογραφία του φωτογράφου Κλεισθένη, δίπλα της ο Ντίνος Αυγουστίδης φόρεσε μαύρο κοστούμι με κόκκινη γραβάτα.

https://www.instagram.com/p/CevlDZcrepC

Και παρόλο που οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν, διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και παραμένουν πολύ αγαπημένοι. «Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό», έχει δηλώσει η Μαρία Τζομπανάκη- η οποία έχει κάνει συνολικά 3 γάμους- για τον Ντίνο Αυγουστίδη.