GNTM με Αντουανέτες αλλά η Γέβα αποχώρησε και όλοι μιλούν για αδικία

GNTM με Αντουανέτες αλλά η Γέβα αποχώρησε και όλοι μιλούν για αδικία

Το σουβλάκι «έκαψε» την... Αντουανέτα Γέβα αλλά το Twitter και το Instagram μιλούν για ξεκάθαρη αδικία.

Μια φωτογράφηση εποχής αλλά με αντικείμενα σημερινά έκαναν τα επίδοξα μοντέλα του GNTM. Η Κότυ και η Μαρία ήταν οι δύο κοπέλες που έδωσαν το disavantage στη Μαρία και τη Μικαέλα και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα παράπονα και τα παρατράγουδα για τις Μαρίες Αντουανέτες του GNTM.

Η Γρηγοριάνα και η Γεωργιάνα ήταν αυτές που ξεχώρισαν με τη Βίκυ Καγιά να δίνει την καλύτερη φωτογραφία στη Γρηγοριάνα.

«Συγχαρητήρια! Καταπληκτική φωτογραφία, καταπληκτική συμμετρία, αρμονία, γεωμετρία, δίνεις το μήνυμα όπως πρέπει», είπε η παρουσιάστρια.

Ακόμα ένα βράδυ, ακόμα ένας καυγάς Καγιά- Καράβα

Η φετινή σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί από την ένταση που έχουν στις διαφωνίες τους ο Γιώργος Καράβας και η Βίκυ Καγιά. Καλοί φίλοι στη ζωή, οι δύο κριτές δεν έχουν δει ούτε μία φωτογραφία με τον ίδιο τρόπο. Αυτή τη φορά πέτρα του σκανδάλου υπήρξε η Μαρίτα.

«Ξέρεις πόσο σε θαυμάζω, ξέρεις πόσο μου αρέσεις αλλά δε θέλω να βλέπω τα ίδια και τα ίδια», είπε η Βίκυ αλλά ο Καράβας με τη στήριξη Σοφρωνίου αντέδρασε τονίζοντας:

«Είναι beauty campaign και έχει ένα πρόσωπο. Εμένα μου βγάζει τρελό πάθος ως προς το prop».

Το πιτόγυρο χαντάκωσε τη Γέβα:

Ειρήνη, Ζωή και Γιέβα είχαν χθες τις χειρότερες φωτογραφίες της δοκιμασίας με τους κριτές να επιλέγουν τη Γιέβα, τη 19χρονη φοιτήτρια από την Ουκρανία προς αποχώρηση από το GNTM 5.

Η Μπριζίτ Μαρντό του διαγωνισμού -όπως την είχαν είχαν χαρακτηρίσει δεν πίστευε πως αποχωρεί και ξέσπασε σε δάκρυα:

https://www.instagram.com/p/CZkbngvN2NP

«Περίμενα να φτάσω πολύ πιο μακριά, περίμενα τελικό. Πίστευα ότι θα μπορώ. Πίστευα ότι έτσι πρέπει να γίνει. Δε θέλω να το πιστέψω ότι έχασα», είπε η Γέβα που λίγο μετά έπαθε κρίση πανικού και έπρεπε να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

paramentiko.JPG