Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στο GNTM και μίλησε για τη νέα συνθήκη στη ζωή της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στο GNTM και μίλησε για τη νέα συνθήκη στη ζωή της

Το γνωστό μοντέλο ήρθε στη χώρα μας για τα γυρίσματα του GNTM και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Σοφία Χατζηπαντελή αφού θα εμφανιστεί και πάλι στο GNTM. To γνωστό μοντέλο αποκάλυψε μεταξύ άλλων το νέο της ρόλο, την μεγάλη αλλαγή στην προσωπική της ζωή και ποια παίκτρια θα ήθελε ιδανικά να στεφθεί νικήτρια του διαγωνισμού μοντέλων.

Η επιστροφή στο GNTM και ο νέος της ρόλος

Για την επιστροφή της στην Ελλάδα το μοντέλο δήλωσε: «Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά, δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται. Ήμουν σίγουρη ότι δε θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition και ήμουν ευχαριστημένη. Δε νομίζω όμως ότι η ιστορία θα κλείσει, γιατί αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή».

https://www.instagram.com/p/CiudYQ6IjLk

Όσον αφορά στον ρόλο της στο GNTM από εδώ και στο εξής το μοντέλο αποκάλυψε: «Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge».

Τέλος, μιλώντας για την παίκτρια που θα ήθελε να δει νικήτρια, το μοντέλο δήλωσε: «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».

H Σοφία Χατζηπαντελή είναι single! Ο χωρισμός από τον σύντροφό της, Ζαχαρία Αποστόλου

Το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο μίλησε πριν λίγα 24ωρα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι εδώ και λίγο καιρό έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Ζαχαρία Αποστόλου. Ο λόγος του χωρισμού τους δεν ήταν άλλος από την έλλειψη χρόνου καθώς η 25χρονη θεωρούσε ότι η σχέση της δεν της επέτρεπε να αφιερώσει όσο χρόνο ήθελε στη δουλειά της.

xatzipanteli7.jpg

«Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη – οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου», είπε στην κάμερα η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το επόμενο GNTM σύμφωνα με το Twitter - Όσα δεν ξέρεις για εκείνη

xatzipanteli8.jpg

Στις auditions του GNTM, η guest κριτής είχε αναφερθεί αρκετές φορές στον πρώην σύντροφό της. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2019 και όλα έδειχναν πως η σχέση τους δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου. Ο Ζαχαρίας Αποστόλου μένει μόνιμα στο Λονδίνο και ασχολείται με το modeling.

Πηγή κεντρικής: sophiahadjipanteli