Η Αλεξίου είπε για τη Χάρις «Αχ. Τι άσχημη που είσαι όταν κλαις» & το κοινό εκθείασε την ομορφιά της

Η Αλεξίου είπε για τη Χάρις «Αχ. Τι άσχημη που είσαι όταν κλαις» & το κοινό εκθείασε την ομορφιά της
Instagram

«Η πιο "άσχημη" αποκάλυψη, στην οποία θέλω πραγματικά να υποκλιθώ!!».

Ένα μήνα Maestro μετράμε και η αλήθεια είναι πως we can't get enough. Το αποτέλεσμα της δουλειάς του Παπακαλιάτη είναι ανώτερο των προσδοκιών ενώ στις εκπλήξεις του νέου project είναι και η προσθήκη της Χάρις Αλεξίου που μετά την αποχώρησή της από το τραγούδι έκανε μία υπέροχη στροφή στην υποκριτική η οποία και τη δικαίωσε. Η Χάρις αυτή τη φορά ερμηνεύει τη Χάρις και η αλήθεια είναι πως όσοι τη γνωρίζουμε όλο και κάτι μάς θυμίζει από εκείνη ο ρόλος της.

Ο ρόλος της

Η Χάρις, είναι η μητέρα της Σοφίας. Είναι η ήρεμη δύναμη του σπιτιού και αυτή που γνωρίζει τα πάντα για όλη την οικογένεια. Είναι ελεύθερο πνεύμα, έχει χιούμορ και είναι ετοιμόλογη. Κοντράρεται με την κόρη της, και έχει αδυναμία στα εγγόνια της. Η Χάρις είχε ταλέντο στο τραγούδι, αλλά δεν κατάφερε να τραγουδήσει ποτέ. Έμεινε στο νησί αφήνοντας πίσω τα όνειρά της και θέλει η Κλέλια να μην κάνει το ίδιο λάθος. Το φεστιβάλ και ο Ορέστης την επηρεάζουν ανοίγοντάς της μία νέα πόρτα.

Στο τρίτο επεισόδιο, ακούσαμε την Χάρις να λέει «Δεν έχω πια, είχα μία πολύ ωραία φωνή» και το Twitter μαγεύτηκε ενώ υποκλίθηκε λίγο αργότερα στο ταλέντο της όταν και θρήνησε τον χαμένο έρωτά της με τον δικό της δάσκαλο. Τη στιγμή που πέθανε στα χέρια της ο Διονύσης, εκείνη τη στιγμή γεννήθηκε μια σπουδαία πρωταγωνίστρια την οποία το κοινό λάτρεψε.

https://www.instagram.com/p/CkioUgaoLfi

«Αχ. Τι άσχημη που είσαι όταν κλαις…»

Πριν από λίγες ώρες, η Χάρις, που έκρυβε πάντα μέσα της μια ταλαντούχα ηθοποιό, ανέβασε backstage στιγμιότυπο από την αγαπημένη πλέον σειρά του Mega. Στο εν λόγω πλάνο βλέπουμε την ηρωίδα να θρηνεί τον έρωτά της και να πέφτει στην αγκαλιά της κόρης της Σοφίας. Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, η -είναι πολλά τα κυβικά- Χαρούλα, σχολίασε ως εξής: «Αχ. Τι άσχημη που είσαι όταν κλαις…».

Το κοινό -φυσικά- στο Instagram όπου και αναρτήθηκε η φωτογραφία, αντέδρασε και μίλησε για τα κυβικά της ομορφιάς της με σχόλια όπως: «Σας θυμάμαι πάντα με αυτό το υπέροχο εκφραστικό πρόσωπο και το βλέμμα γιομάτο ευαισθησία. Πόσο ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή σας στην σειρά του Χριστόφορου» ή «Η πιο "άσχημη" αποκάλυψη, στην οποία θέλω πραγματικά να υποκλιθώ!!» ή «Δεν λέγεται την ομορφιά σας».

https://www.instagram.com/p/CknmOfqqrZK

Τα σχόλια των χρηστών στο Instagram

Ας δούμε περισσότερα σχόλια τα οποία και στόλισαν το προφίλ της Χάρις.

Φωτογραφίες από τα backstage όπως τις έχει μοιραστεί η ίδια η καλλιτέχνης

https://www.instagram.com/p/CkbJIOMotMY
https://www.instagram.com/p/CkOKfWnIM8d
https://www.instagram.com/p/CjidJeloiHd

Η μεγάλη απόφαση τον Ιούνιο του 2020

Για την απόφασή της να σταματήσει οριστικά το τραγούδι μίλησε η Χάρις Αλεξίου πριν από 2,5 χρόνια. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή «Κατάλληλη Ώρα» και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της να εγκαταλείψει το τραγούδι καθώς, όπως είπε, αντιμετωπίζει προβλήματα με τη φωνή της.

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό σε ένα τραγούδι με τη Γιασμίν, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά εγώ και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά. Το ηχογράφησα πέρσι το καλοκαίρι. Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω, αλλά δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό.

Το Χειρόγραφο ήταν το τελευταίο μουσικό που έκανα. Υπήρχε ήδη το πρόβλημα. Όταν με κάλεσε ο Μικρούτσικος να τραγουδήσω στους Βράχους του είπα “δεν τραγουδάω Θάνο μου αλλά θα είμαι εκεί για σένα”. Πήρα λίγο θάρρος και μετά συνεργάστηκα με τον Ξαρχάκο στον Ζαμπέτα. Εκεί πήρα την οριστική απόφαση. Είπα “δε σου αξίζει να συνεχίσεις”. Δεν ήταν κάτι απλό, βεβαίως και το πένθησα.

Μπορεί και εγώ να σαμποτάρισα τη φωνή μου. Όταν κατάλαβα πως δεν αποδίδω πια όπως παλιά, να την έσκαψα λίγο παραπάνω.

Είπα “μην είσαι τώρα νούμερο που βγαίνει και προσπαθεί να φτάσει τη νότα. Αφού δε μπορεί πια η φωνή σου να το βγάλει αυτό. Σεβάσου αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα”. Δεν γράφω πια τραγούδια. Αν γράψω ξανά, θα περάσει κάποιος χρόνος. Όταν γράφω εγώ τραγούδι, μου βγαίνει αυτόματα να το τραγουδήσω. Οπότε τι να γράψω τώρα;».

Η αποκάλυψη της Αλεξίου για το ρόλο της και η αποκάλυψη του Χριστόφορου για το φόνο

Στο podcast που ακολούθησε του επεισοδίου, καλεσμένη του Χριστόφορου ήταν η Χάρις Αλεξίου. Η οποία εξήγησε πως δέχτηκε πριν από 2 χρόνια την πρόταση του για τη σειρά. Προηγήθηκε ένα τηλεφώνημα, όταν ήδη είχε γράψει το επεισόδιο που είδαμε χθες. Τότε σκέφτηκε να της κάνει πρόταση να ερμηνεύσει εκείνη την ηρωίδα αυτή. Και η αντίδρασή της ήταν πολύ αυθόρμητη:

«Του είπα, Χριστόφορε, αυτός είναι μεγάλος ρόλος. Σου είπαν κάτι για εμένα; Γιατί μέσα σε αυτόν αναγνώρισα πολλά δικά μου στοιχεία. Δεν ήταν όμως εύκολο να πω το ναι. Με βρήκε σε μία στιγμή της ζωής μου, που έκλεινα το σπουδαίο κεφάλαιο της μουσικής. Και σκέφτηκα μήπως αυτό ήταν ένα κάλεσμα για να δοκιμάσω κάτι άλλο. Δέσαμε πολύ με όλους τους ηθοποιούς. Ακόμη και τώρα που παίρνω τηλέφωνο τον Φάνη Μουρατίδη με λέει πεθερούλα μου».