Η διεθνής επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η συνεργασία με το Netflix για τον Maestro του

Κατερίνα Μπούσιου
Η διεθνής επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η συνεργασία με το Netflix για τον Maestro του

Η μεγάλη τιμή και αναγνώριση της σειράς Maestro, η οποία μπαίνει στην ομάδα των μεγάλων σειρών του Netflix, όπως το Casa Di Papel και το Cobra Kai. Μία επιτυχία που δυστυχώς δεν κατάφερε μία άλλη αξιόλογη σειρά, το «Έτερος εγώ». 

Όλος ο πλανήτης από τις αρχές του 2023 θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στην πλατφόρμα του Netflix, τον δικό μας Maestro. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε εκφράσει την επιθυμία για να γίνει αυτή η συνεργασία και τελικά το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα. Πλέον η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρία Καβογιάννη και η Χάρις Αλεξίου, γίνονται διεθνείς σταρ. Πώς αντέδρασε ο ίδιος στα ευχάριστα νέα; Ποιες άλλες σειρές συζηγούν με το Neftflix και γιατί το «Έτερος εγώ» δεν είχε την τύχη του Maestro;

https://www.instagram.com/p/Cksw5QWDcJl

«Νιώθω τιμή και χαρά»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αισθάνεται ήδη περήφανος που η τηλεοπτική του φετινή επιστροφή με τον Maestro, κατορθώνει να ξεφύγει από τα ελληνικά όρια. Η συνεργασία του με το Netflix είναι γεγονός και εκείνος δεν μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος και δικαιωμένος: «Κρατάω τον «Maestro», πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

https://www.instagram.com/p/CkgXbz4tEUW

Αυτό το ταξίδι θα ξεκινήσει για τους συνδρομητές της Ελλάδας και της Κύπρου, μέσω του Netflix, από τις 19 Δεκεμβρίου και όταν ήδη θα έχει παιχτεί και το 9ο και τελευταίο επεισόδιο στο Mega. Για τις υπόλοιπες χώρες από τις αρχές του 2023. Είναι η πρώτη ελληνική σειρά που καταφέρνει μία τόσο μεγάλη διεθνούς βεληνεκούς επιτυχία, την οποία προσπάθησε επίσης και μία άλλη και εξίσου αξιόλογη σειρά, το «Έτερος εγώ». Όπως όμως είχε πει ο σκηνοθέτης της Σωτήρης Τσαφούλιας, κάποιες διαφωνίες στις τεχνικές λεπτομέρειες της μετάδοσης, δεν ευόδωσαν αυτή την συνεργασία, ενώ η σειρά είχε όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η σειρά της ΕΡΤ που μεταδόθηκε την περσινή χρονιά, η «Κάρτ ποστάλ» βασισμένη στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, είναι επίσης υποψήφια για μετάδοση από το Netflix.

«Υποκλινόμαστε» - Το κοινό μαγεύτηκε από την Αλεξίου και εκείνη μας αποκάλυψε πολλά για τον Maestro