«Δόξα στον Ανδρέα»: Ο Πέτρος Λαγούτης λατρεύτηκε στους Παγιδευμένους για 2 μόνο κινήσεις του

Κατερίνα Μπούσιου
«Δόξα στον Ανδρέα»: Ο Πέτρος Λαγούτης λατρεύτηκε στους Παγιδευμένους για 2 μόνο κινήσεις του

Ο αστυνόμος της καρδιάς τους, είναι για το κοινό στο Twitter ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος ετοιμάζεται σε λίγο διάστημα να βιώσει την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του, εκτός από τις απειλές του δολοφόνου στη σειρά «Παγιδευμένοι».

Εκτός από τον σέξι εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο, δηλαδή τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, η σειρά «Παγιδευμένοι», έχουν και τον αστυνόμο της καρδιάς μας. Ο Πέτρος Λαγούτης είναι ο τρίτος πρωταγωνιστής που κλέβει τις εντυπώσεις και χθες είχε την τιμητική του. Με δύο μόνο κινήσεις του, έκανε το Twitter να ξεσηκωθεί και να φέρει τη σειρά ως Νο1 trend. Σύντομα όμως η καριέρα του κινδυνεύει και η ζωή του αλλάζει ολοκληρωτικά.

«Να μας ζήσει ο Μιχάλης μας»

Καταρχάς, την τιμητική του και λόγω της ονομαστικής του εορτής, είχε ο σέξι εισαγγελέας μας Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Αμέτρητες οι ευχές σε όλα τα social media για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και της σειράς «Παγιδευμένοι». Τα «χρόνια πολλά», συνοδεύτηκαν με όλων των ειδών τα κολακευτικά σχόλια. Από το ότι είναι σέξι, μέχρι το...παίδαρος. Φέτος κάνει θραύση στις θαυμάστριές του, ως ο ιδανικός άντρας.

leventogiannis3.JPG

Ένας άλλος άντρας, όμως έχει επίσης κλέψει εδώ και λίγες ημέρες τις καρδιές των γυναικών που βλέπουν φανατικά τη σειρά. Ο Πέτρος Λαγούτης είναι ο σιπ ήρωας, ο αστυνόμος της καρδιάς τους. Μετά από τα εκατοντάδες παράπονα που έγιναν memes, πως δεν τον αφήνουν να τρώει (μέχρι και η Ναταλία Γερμανού τον τρόλαρε στην εκπομπή της, δίνοντάς του δώρο μία μπριζόλα), χθες δικαιώθηκε. Ο εισαγγελέας Μαρκέτος τον πήγε επιτέλους για φαγητό.

https://www.instagram.com/p/CkttiiJA8yW

Όμως έκανε ως Ανδρέας και μία κίνηση ματ. Προσπάθησε μιλώντας και στον Δημήτρη, αλλά και στην Άννα, να τους συμφιλιώσει, γιατί έχει καταλάβει πως έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Τυπικά είναι κουμπάρος τους, αλλά αποδείχθηκε και ο καλύτερος φίλος τους. «Δόξα στον Ανδρέα» για όλα, αναφώνησαν στο Twitter. Σύντομα όμως θα του πουν και το «καλώς όρισες την κόρη σου» καθώς μία νεαρή που ήταν κρατούμενη χθες στο τμήμα του, θα αποδειχθεί πως είναι τελικά η άγνωστη κόρη του.

Ο δολοφόνος δίνει διορία

Ο Ανδρέας, ο Μαρκέτος και η Άννα και η οικογένεια του Άγγελου, έλαβαν όμως χθες και ένα παράξενο...ραβασάκι. Προερχόμενο από τον Άγγελο. Ο δολοφόνος ξέρει τα μυστικά και τις παρανομίες τους και ετοιμάζεται να τους εκδικηθεί. Τους δίνει διορία να τα αποκαλύψουν όλα εκείνοι, για να μην τους καταστρέψει την ζωή ο ίδιος. Έτσι ο πατέρας του θα πρέπει να πει δημόσια ότι έχει πλαστό πτυχίο Νομικής, η Άννα με τον Δημήτρη ότι πήραν με δόλο τα στοιχεία και ο Ανδρέας ότι τα γνώριζε όλα αυτά.

«Δε φωνάζουμε» - Το ερωτικό καβγαδάκι των Παγιδευμένων έφερε αντιδράσεις λίγο πριν την ανατροπή

pagidevmenoi.JPG

Μπροστά σε αυτό τον μεγάλο κίνδυνο, προσωρινά ο εισαγγελέας μας και η δικηγόρος μας, θα κάνουν μία ανακωχή από τους καβγάδες τους, που γίνονται μάλλον από ερωτικό πείσμα. Να μη σας πούμε, ότι αυτό είναι που θα φουντώσει ακόμη περισσότερο τον έρωτά τους και θα έχουμε τα ευχάριστα. Ο κίνδυνος λειτουργεί ενωτικά και ερωτικά. Δεν είναι σίγουρο όμως ότι θα φέρει η ενότητα και θετικά αποτελέσματα. Αυτά θα αργήσουν να έρθουν.