«Δε φωνάζουμε» - Το ερωτικό καβγαδάκι των Παγιδευμένων έφερε αντιδράσεις λίγο πριν την ανατροπή

Κατερίνα Μπούσιου
«Δε φωνάζουμε» - Το ερωτικό καβγαδάκι των Παγιδευμένων έφερε αντιδράσεις λίγο πριν την ανατροπή

Έρχεται μία απόδραση και ένας μεγάλος κίνδυνος. Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, ως Δημήτρης και Άννα, θα νιώσουν πραγματικά τι σημαίνει το Παγιδευμένοι. 

Οι καλές αστυνομικές σειρές, δεν ολοκληρώνονται μόλις βρεθεί ο δολοφόνος. Ίσως οι εξελίξεις να ξεκινούν αμέσως μετά από αυτό. Στην σειρά «Παγιδευμένοι», ήταν σα να είχαμε χθες μία δεύτερη πρεμιέρα. Γιατί μετά την προφυλάκιση του δολοφόνου Άγγελου, μόλις ξεκίνησε το μεγάλο σασπένς. Έχει μία νέα σύμμαχο στο πλευρό του, με την νέα ηθοποιό που μόλις έκανε την είσοδό της στην σειρά και ετοιμάζεται να εκδικηθεί την μεγαλύτερη εχθρό του. Μήπως η Άννα κινδυνεύει χωρίς να το έχει αντιληφθεί; Προς το παρόν το ερωτικό καβγαδάκι της με τον εισαγγελέα, ξεσήκωσε το Twitter. «Μη μαλώνετε, αφού αγαπιέστε».

https://www.instagram.com/p/CkrCCSVKrTU

Η ανατροπή των ανατροπών

Ο Άγγελος με την βοήθεια της δικηγόρου θείας του (Άννα Καλαϊτζίδου) που μόλις εμφανίστηκε στη σειρά, καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης. Για αυτό και αποφάσισε να αλλάξει look, αλά Prison Break.

aggelos.JPG

Όπως θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια, γνωρίζει τα πάντα για όλους. Και τους απειλεί, έναν προς έναν. Αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο όμως είναι η Άννα και ο Δημήτρης. Τώρα, θα καταλάβουμε για τα καλά, γιατί η σειρά λέγεται «Παγιδευμένοι».

Και τώρα σας έχουμε την ανατροπή: Ο Άγγελος ξεκινά με το σύνθημα «Πάμε να τους καταστρέψουμε». Απειλεί τον εισαγγελέα Μαρκέτο με τον θάνατο του πατέρα της Άννας εξαιτίας του αδελφού του. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό καταρχάς, όσο αυτό που θα κάνει στη συνέχεια.

theiapagidevmenoi.JPG

Γιατί ενδιάμεσα, θα κανονίσει να αποδράσει. Και έτσι γίνεται άκρως επικίνδυνος. Αυτός όμως που θα τον βοηθήσει, δεν είναι η θεία του, αλλά ο πατέρας του. Αυτός που φαντάζει ως ο μεγάλος εχθρός του. Είναι τελικά ο μπαμπάς Χατζής, ο εγκέφαλος της όλης ιστορίας; Μην το πιστεύεις, ακόμη. Κινδυνεύει η ζωή της Άννας; Αυτό είναι σίγουρο.

Yunanistan Λεβεντογιάννης - Τα τουρκικά media εξυμνούν τους δικούς μας Παγιδευμένους

Αγάπη δίχως πείσματα....

Η ερωτική έλξη που κρυφά νιώθει ο σέξι εισαγγελέας μας, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, για την Άννα, όσο και η δική της, εκδηλώθηκε χθες με κόντρες και θυμό, για μία άλλη υπόθεση στην οποία βρίσκονται στην ουσία ως αντίδικοι. Η Άννα κάνει αγώνα για να βγάλει εισοδήματα, αλλά κάνει ένα σωρό παρατυπίες και «κλέβει» υποθέσεις με τις οποίες εκείνος ασχολείται. Ο Μαρκέτος δεν άντεξε, θύμωσε και ξέσπασε. Είχε δίκιο μεν αλλά το Twitter ξεσηκώθηκε: «Αφήστε τα πείσματα αφού αγαπιέστε». Φυσικά ακόμη και θυμωμένος, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης γοήτευσε τις θαυμάστριές του.

Προς το παρόν, θα κάνουμε focus και στο μεγάλο μυστικό που κρύβει ο άλλος εισαγγελέας, ο Σταύρος. Τη βραδιά του φόνου της αδελφής της Άννας, ήταν μαζί του ο πατέρας του Άγγελου και είναι το άλλοθί του. Η δικαιολογία είναι πως πάσχει από επιληψία και νοσηλεύτηκε εκείνο το βράδι και ο μεγαλοδικηγόρος τον βοήθησε στη νοσηλεία του. Θα τον πιστέψουμε; Θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε. Κάτι κρύβουν αυτοί οι δύο.

https://www.instagram.com/p/CkqUDBaoqz6