Yunanistan Λεβεντογιάννης - Τα τουρκικά media εξυμνούν τους δικούς μας Παγιδευμένους

Κατερίνα Μπούσιου
Yunanistan Λεβεντογιάννης - Τα τουρκικά media εξυμνούν τους δικούς μας Παγιδευμένους

«Κατέκτησαν τις καρδιές των γυναικών στην Ελλάδα» γράφουν εφημερίδες και sites στην Τουρκία. Η αναγνώριση της επιτυχίας της σειράς «Παγιδευμένοι» στην Ελλάδα και η σύγκριση Λεβεντογιάννη - Λαμπίρη με το δικό τους τηλεοπτικό ζευγάρι στην σειρά Yargi. 

Η επιτυχία της σειράς «Παγιδευμένοι» και το αντίκτυπο που έχει στις γυναίκες το δικό μας τηλεοπτικό ζευγάρι με τον σεξι εισαγγελέα Μαρκέτο, Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την δικηγόρο Άννα Ροδίτη, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, έγινε μεγάλο θέμα σε τούρκικες εφημερίδες και sites. Στα αφιερώματα γίνεται και μία ισάξια σύγκριση με το δικό τους τηλεοπτικό ζευγάρι, από την σειρά Yargi, που είναι η τούρκικη εκδοχή της σειράς. Ο Yunanistan Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη που δίνει ζωή στον ρόλο της όπως γράφουν, έγιναν ήδη trend στην γειτονική χώρα.

1667550078729-174842372-tourkiapagidevmenoi.JPG

«Οι γυναίκες στην Ελλάδα αγάπησαν τη σειρά»

Η σειρά «Παγιδευμένοι», διαφημίστηκε αρκετά από το καλοκαίρι, κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές, με την πλοκή και το καστ από το πρώτο επεισόδιο. Και δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί της σεζόν. Είναι No1 trend εδώ και πολλές εβδομάδες στο Twitter, ενώ έχει περισσότερα από 6 εκατομμύρια video views. Σταδιακά έχει αυξήσει και την τηλεθέαση κάνοντας ένα μικρό ρεκόρ στο δυναμικό κοινό και στις γυναίκες 18-24, (με 33,8%) παρά την μικρή ατυχία, να λαμβάνει ένα χαμηλό lead in από την σειρά που προηγείται στον ΑΝΤ1. Και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, είναι ήδη το τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς, κοντράροντας και ξεπερνώντας ακόμη και εκείνο του Μαθιού και της Βασιλικής στον Σασμό.

https://www.instagram.com/p/CkbwpMwg84A

Η σειρά είναι μεταφορά της τουρκικής σειράς Yargi, σε ένα τηλεοπτικό format που κάνει επιτυχία σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, αλλά με τίποτε δεν μπορεί το δικό μας ζευγάρι, να συγκριθεί με κανένα άλλο. Για αυτό και οι τουρκικές εφημερίδες και τα sites, έσπευσαν να αναγνωρίσουν την επιτυχία. «40 στις 100 γυναίκες» παρακολουθούν τη σειρά στην Ελλάδα γράφει το CNN Turk, η εφημερίδα Hürriyet και το site Aksam. Με τον Έλληνα (Yunanistan) Λεβεντογιάννη να υπερτερεί του Kaan Urgancıoğlu, του Τούρκου πρωταγωνιστή που κάνει τον αντίστοιχο ρόλο του εισαγγελέα. Δες και τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ο αντίστοιχος Τούρκος - Λεβεντογιάννης, δεν μας είναι άγνωστος, γιατί στην Ελλάδα τον ηθοποιό, τον είδαμε και στη σειρά Kara Sevda.

https://www.instagram.com/p/CkgdWA2oIde

Τον ρόλο της Άννας Ροδίτη, στην τουρκική εκδοχή κάνει η ηθοποιός Pinar Deniz, μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της Τουρκίας. Μεταξύ μας το δικό μας δίδυμο, είναι καλύτερο.

«Γιατί Άννα»; Το αντίο στον Λεβεντογιάννη και το λάθος που έφερε αντιδράσεις στους Παγιδευμένους

https://www.instagram.com/p/CkA08LgjFfI

Το κούρεμα, η ανατροπή και το νέο spoiler

Την επόμενη εβδομάδα η σειρά θα συνεχιστεί με μία μεγάλη ανατροπή. Μετά την προφυλάκιση πλέον του Άγγελου ως δολοφόνου, θα έχουμε μία νέα δοκιμασία, γιατί τίποτε δεν τελείωσε ακόμη. Πρέπει να βρεθούν στοιχεία για να είναι σίγουρο πως θα τιμωρηθεί. Άννα και Δημήτρης έρχονται ξανά κοντά, γιατί ένα - ένα από αυτά τα στοιχεία, εξαφανίζονται. Ο οδηγός ταξί που μετέφερε την Μυρτώ εκείνο το βράδι στο σπίτι του Άγγελου, βρίσκεται νεκρός και η μαρτυρία του, ήταν από τις πιο σημαντικές.

https://www.instagram.com/p/CkSrYDvKIc1

Η δολοφονία του Κοσμά, ο ύποπτος ρόλος του εισαγγελέα Σταύρου και τα μυστικά του πατέρα του Άγγελου, μπαίνουν ξανά στο μικροσκόπιο. Προς το παρόν trend στα social, έγινε χθες, το κούρεμα του ηθοποιού Βασίλη Τριανταφύλλου (ο οποίος υποδύεται τον Άγγελο) λίγο πριν τον κλείσουν στη φυλακή. Πάει το «τσουλούφι» το οποίο ανέφεραν πολλές φορές στα προηγούμενα επεισόδια, στο Twitter.