Αγάπησα έναν δολοφόνο - Το κοινό αποθέωσε τον Άγγελο στους Παγιδευμένους και έκανε την ανατροπή

Κατερίνα Μπούσιου
Αγάπησα έναν δολοφόνο - Το κοινό αποθέωσε τον Άγγελο στους Παγιδευμένους και έκανε την ανατροπή

Η ανατροπή που βάζει σε νέες περιπέτειες τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στη σειρά «Παγιδευμένοι».

Όταν φτάσεις στο τέλμα, η προδοσία είναι η μόνη λύση. Και αυτό ακριβώς συνέβη χθες στη σειρά «Παγιδευμένοι» όταν πέντε λεπτά πριν το τέλος του επεισοδίου, έγινε η μεγάλη ανατροπή και ο ύποπτος ως δολοφόνος, έριξε αλλού την ευθύνη του φόνου. Στον ίδιο του τον πατέρα. Το κοινό χθες στο Twitter, δεν προλάβαινε τα μηνύματα. Αποθέωση στον δολοφόνο, είδωλο ο Λαγούτης και σπαρταριστά σχόλια για ένα πτώμα κρυμμένο στο αυτοκίνητο εδώ και μέρες, το οποίο έκανε βόλτες στην Αθήνα. Ο νέος όμως ήρωας που κινεί τα πάντα στο παρασκήνιο, έκανε την εμφάνισή του. Και ήρθε ως σωτήρας ο παππούς του σέξι εισαγγελέα, Γεράσιμος Μαρκέτος.

«Αφήστε το είδωλο να φάει»

Εκτός από το δίδυμο Άννας και Δημήτρη στην σειρά «Παγιδευμένοι», αυτή τη φορά είχαμε και ένα δεύτερο, τον Σταύρο και τον Ανδρέα που συνέχισαν τις έρευνες για να βρουν στοιχεία για τον Άγγελο, Νο1 ύποπτο για το φόνο της Μυρτούς.

recap_pagidevmenoi.jpg

Ας πάμε λοιπόν για το recap. Το πρώτο ντουέτο προσπάθησε να βρει το άλλοθι του Νίκου για να τον βγάλουν από τη φυλακή γιατί είναι αθώος, ενώ το δεύτερο προσπάθησε να βρει στοιχεία στο σπίτι του πατέρα του Άγγελου. Βρήκαν τελικά μία κηλίδα αίμα στον κήπο (καλά τόσες μέρες δεν έβαλαν ένα λάστιχο για να καθαρίσουν;) και έξυπνα, έκαναν δύο δείγματα, γιατί γνώριζαν πως ο μεγαλοδικηγόρος πατέρας του Άγγελου, θα έκανε τα αδύνατα - δυνατά για να το εξαφανίσει. Όπως και έγινε. Αλλά το team είχε πάρει τα μέτρα του.

Σταύρος και Ανδρέας έγιναν χθες το νέο υπερ -σιπ αγαπημένο ζευγάρι πρωταγωνιστών και το Twitter τους έδειξε με εκατοντάδες σχόλια την αγάπη του. Ειδικά όταν οι δυό τους κάθισαν να φάνε. Καημό το έχουν οι τηλεθεατές σε τόσα επεισόδια, να δουν τον αστυνόμο Λαγούτη να τρώει κανονικά. Γιατί κάθε φορά, κάτι γίνεται και λόγω καθήκοντος, δεν τελειώνει ποτέ το φαγητό του. Έτσι έγινε και χθες και οι τηλεθεατές...αγανάκτησαν. «Αφήστε το είδωλο να φάει επιτέλους». Τα σχόλια ήταν επικά.

Εκτός από τον απογοητευμένο Ανδρέα και η Άννα πήρε μία απόρριψη ξανά από την οικογένειά της. Αθώωσε τον γαμπρό της, αλλά κανείς ακόμη δεν την πιστεύει πως βρήκε τον πραγματικό δολοφόνο της αδελφής της.

https://www.instagram.com/p/CkJc3RhqWvG

Οι μόνοι που πήραν τελικά ικανοποίηση, ήταν οι τηλεθεατές. Ο Άγγελος βλέποντας πως δεν γλιτώνει έκανε την ανατροπή. Κατηγόρησε τον ίδιο του τον πατέρα πως εκείνος είναι ο δολοφόνος. Ο ηθοποιός Βασίλης Τριανταφύλλου που άθελά του λόγω του ρόλου του, έχει γίνει ένα μισητό πρόσωπο για το κοινό, χθες ανακηρύχτηκε ξαφνικά σε είδωλο! Γιατί φυσικά κανείς δεν συμπαθεί τον πατέρα του. Σύντομα θα τον δούμε να ζητά και την βοήθεια της καταπιεσμένης μητέρας του που του έχει αδυναμία (Ταμίλα Κουλίεβα) για να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Εκείνος να γλιτώσει και να μπει φυλακή ο πατέρας του. Δύσκολο το εγχείρημα.

Ο δολοφόνος της σειράς «Παγιδευμένοι» μιλά για πρώτη φορά - «Όλοι με ρωτούν γιατί την σκότωσα»

Στα highlights του επεισοδίου: Το πτώμα του πατέρα της Άννας που έχει στο αυτοκίνητο εδώ και 2 μέρες ο πατέρας του Δημήτρη και δεν μπορεί να το εξαφανίσει. Το κοινό διακωμώδησε την περίσταση, όπως έπρεπε.

ptoma_pagidevmenoi.JPG

Ανατροπή Νο2. Το πτώμα τελικά εξαφανίστηκε! Και ο άνθρωπος που στη φυλακή πείραξε τον αδελφό του Δημήτρη, ξαφνικά δηλητηριάστηκε. Πίσω από όλα αυτά βέβαια, κρύβεται ο παππούς του, ο Γεράσιμος, ο οποίος διαπρέπει στον υπόκοσμο, αλλά είναι ο σωτήρας όλων, πια. Βγήκε από τη φυλακή με άδεια και άρχισε να καλύπτει τα ίχνη της οικογένειας. Ο Στέφανος Κυριακίδης, αγαπημένος και από τον ρόλο του Ιάκωβου στη Γη της ελιάς, ετοιμάζεται για δράση. Τυχαία, χθες στην σειρά του Mega, είχαμε και την ανακοίνωση του θανάτου του ως ρόλος, επειδή πήρε... μεταγγραφή.

iakovos6.JPG