Ο Ντάνος έχει νεύρα - Για ποιο λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλει να ξεχάσουμε το Survivor;

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Ντάνος έχει νεύρα - Για ποιο λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλει να ξεχάσουμε το Survivor;

Μία ερώτηση δημοσιογράφου για το Survivor τον εκνεύρισε, αλλά ακόμη δεν κατανοούμε τον λόγο που ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαρνήθηκε το ένδοξο παρελθόν του ως ο πρώτος νικητής του reality. 

Το λαϊκό παιδί από την Σκιάθο που πάλεψε και κατάφερε να νικήσει στο πρώτο Survivor, άλλαξε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί περισσότερο την ιδιότητα του ηθοποιού, ενοχλήθηκε πρόσφατα με την ερώτηση μίας δημοσιογράφου για το παιχνίδι και δεν θέλει να τον ρωτάμε πια για αυτό, παρά μόνο για τις 3 ταινίες που ετοιμάζει στο Hollywood. Τι είναι αυτό που πραγματικά ενοχλεί τον Ντάνο;

1665997780027-808680705-aggelopoulos_nevra.jpg

Η ταυτότητα του παίκτη reality που θέλει να ξεχάσει

Η χρονιά του 2017 με εκείνον νικητή, έχει μείνει αξέχαστη στο Survivor. Ακόμη και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι, είχε παραδεχτεί και είχε επαινέσει το φαινόμενο Ντάνου. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως λαϊκό παιδί που αγωνίζεται σε κάθε αντιξοότητα, όπως έκανε πάντα στην ζωή του, έγινε ίνδαλμα και ένας από εμάς. Κανένας άλλος νικητής του reality δεν δημιούργησε αυτή την ταύτιση με το κοινό και δεν απέκτησε τέτοια αποδοχή, όπως εκείνος.

https://www.instagram.com/p/CLEh0hFj6QL

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τα χρήματα του επάθλου, βοήθησε την οικογένειά του και τον εαυτό του, έστησε με άλλους όρους την επιχείρησή του στην Σκιάθο με τα θαλάσσια σπορ και εκμεταλλεύτηκε - φυσικό ήταν - την δημοφιλία του και την εμπορικότητά του με πάσης φύσεως διαφημιστικές συνεργασίες, από παπούτσια μέχρι ρολόγια. Τόλμησε να κάνει και την πρώτη απόπειρά του στην υποκριτική, ως Στέφανος στο «Τατουάζ» και εισέπραξε θετικά σχόλια. Συμμετείχε σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές ενέργειες και μας έδειξε και το άλλο του προφίλ, συμβατό με αυτή την εικόνα του λαϊκού παιδιού με την οποία τον είχαμε ταυτίσει.

https://www.instagram.com/p/CJwtwUdjls0

Πριν 2 μέρες μία δημοσιογράφος τον ρώτησε το αυτονόητο. Να μας ξεκαθαρίσει αν τελικά θα είναι στο Survivor All Star και με ποιο τρόπο. Να μας διευκρινήσει τι αφορούσαν οι συζητήσεις, γιατί πολλά έχουν ακουστεί και ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί, πως εκείνος θέλει να είναι coach σε έναν παράλληλο ρόλο με τον κεντρικό παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Άλλωστε οι δικές του απαντήσεις σε άλλες συνεντεύξεις, δεν μας έχουν αποσαφηνίσει το τι θα γίνει. Εκείνος ωστόσο, έδειξε να εκνευρίζεται. Λέγοντας πως: «Εγώ δεν καταλαβαίνω ενώ έχω τοποθετηθεί για το Survivor τόσο πολύ και σας λέω ότι είμαστε στην δημιουργία 3 ταινιών, να πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι. Για ποιο λόγο; Σίγουρα εκτιμώ ότι ήταν ένα πρότζεκτ που εκτιμούσα και με βοήθησε πολύ, αλλά έχω εδώ και δύο χρόνια που προσπαθώ για αυτά που σας ανέφερα και θα με βοηθήσουν πάρα πολύ στην ζωή μου. Ας μείνουμε σε αυτά».

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο

Πολύ σωστά μετά την προβολή του video η Ελένη Τσολάκη στο Open Weekend, αναρωτήθηκε για την ενόχλησή του. Και πολύ σωστά παρατήρησε, πως το Survivor ήταν η αφορμή για να γίνει γνωστός ο Ντάνος και να τολμήσει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Και θα συμπληρώσουμε πως, η δημοφιλία του τον έφερε στην τηλεόραση και μετά στον κινηματογράφο. Αν ήταν ένας άγνωστος μεταξύ αγνώστων ηθοποιός, θα έπρεπε να περάσει από αμέτρητα κάστινγκ και θα έπρεπε να υποβληθεί σε άλλη μεταχείριση.

Θα δούμε τελικά το Survivor All Star χωρίς τον Ντάνο και με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες;

https://www.instagram.com/p/CaW_R3yASlx

Επίσης γιατί είναι κακό να τον ρωτήσει ένας δημοσιογράφος για το Survivor, όταν θα μπορούσε να έχει απαντήσει πολύ απλά, ότι δεν θα πάει, ότι ευχαριστεί για την πρόταση, αλλά έχει άλλα σχέδια πια για τη ζωή του. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Απαντάς και τελείωσε. Και έτσι δεν αφήνεις κενά για να σε ξαναρωτήσει κάποιος άλλος δημοσιογράφος. Επίσης γιατί άλλο θα τον ρωτήσουμε εκτός από αυτό; Για το πως βλέπει την τρέχουσα πολιτική κατάσταση; Για τον πόλεμο στην Ουκρανία ή περι αστροφυσικής και άλλων φυσικών φαινομένων; Αναμένουμε τις ταινίες του και αν τα καταφέρει να μας εντυπωσιάσει ως ηθοποιός, εννοείται πως θα τον ρωτήσουμε και για αυτό στη συνέχεια. Αλλά κανείς, ακόμη και οι μεγάλοι ηθοποιοί που έχουν περάσει τη ζωή τους πάνω στο σανίδι και έχουν κάνει τεράστιες επιτυχίες στην τηλέοραση και στο θέατρο, δεν κρίνονται πριν δούμε το έργο τους.

https://www.instagram.com/p/Cioxfx2vISv

Ο Ντάνος από την δήλωση που είχε κάνει στην εκπομπή Super Kατερίνα, πως δεν είναι παίκτης reality μας έδειξε ότι θέλει να σβήσει ένα παρελθόν που του έδωσε το όχημα για να είναι αυτός που είναι σήμερα και να μας απασχολεί ακόμη και εμάς αυτή τη στιγμή που το αναλύουμε. Ας αφήσει όμως εμάς να το ξεχάσουμε το Survivor, όταν τα επαγγελματικά του επιτεύγματα θα είναι τόσο μεγάλα και τόσο αξιόλογα στη συνέχεια, που θα μας κάνει αυτόματα να μην τον θεωρούμε πια ως τον Ντάνο, αλλά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον ταλαντούχο ηθοποιό, που θα μας συγκινήσει με την ερμηνεία του.