Ντάνος και Κατσούλης στα χαρακώματα για το Survivor Αll Star - Η αινιγματική δήλωση της Βαλαβάνη

Κατερίνα Μπούσιου
Ντάνος και Κατσούλης στα χαρακώματα για το Survivor Αll Star - Η αινιγματική δήλωση της Βαλαβάνη

Γιώργος Αγγελόπουλος και Σάκης Κατσούλης αντάλλαξαν πυρά για το Survivor All Star, ενώ η Ευριδίκη Βαλαβάνη έκανε το πρώτο ραντεβού με την παραγωγή, αλλά μας προβλημάτισε με την δήλωσή της.  

Εδώ και αρκετές εβδομάδες το Survivor All Star είναι στο επίκεντρο, με τις παρασκηνιακές συζητήσεις οι οποίες γίνονται με τους παίκτες. Αλλά σχεδόν από το πουθενά είχαμε και μία γερή κόντρα του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Σάκη Κατσούλη. Οι δύο πρώτοι του Survivor αντάλλαξαν αιχμηρά σχόλια, ενώ μια δήλωση της Ευριδίκης Βαλαβάνη μας μπέρδεψε ακόμη περισσότερο για το τι μέλλει γενέσθαι με το reality επιβίωσης.

Συγγνώμη κύριε ποιος είστε;

Αφορμή για να έρθουν σε κόντρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Σάκης Κατσούλης, ήταν μία δήλωση του δεύτερου που δήλωσε πως δεν χρειάζεται το Survivor, coach, ούτε και οι παίκτες. Αναφερόταν φυσικά στις πληροφορίες πως ο Ντάνος δεν θέλει να είναι ξανά παίκτης (το έχει πει άλλωστε) αλλά συζητά εν κρυπτώ με την παραγωγή για να γίνει coach και συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού. Οι δύο πρώην νικητές, οι οποίοι μάλλον δεν γνωρίζονται προσωπικά, ήρθαν ξαφνικά σε ρήξη. Γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μόλις βγήκε από την κλινική μετά την εγχείρηση που έκανε στο διάφραγμά του, δήλωσε πως τον κύριο δεν τον γνωρίζει και του είναι ένας άγνωστος. Προφανώς για να τον υποτιμήσει.

Ο Σάκης Κατσούλης σήκωσε το γάντι και απάντησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Εν ολίγοις, ότι: «Αν ο Αγγελόπουλος πιστεύει ότι είναι πιο πάνω από εμένα, με γειά του με χαρά του».

Εμείς από την πλευρά μας, δεν καταλαβαίνουμε, πως και γιατί έχουμε μία κόντρα από το πουθενά και για ποιο λόγο. Εκτός αν οι δύο τους έχουν συζητήσει με την παραγωγή και δεν επιθυμούν να συνυπάρξουν (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας) στο reality.

Ποια θα είναι τα 24 πρόσωπα που θα δούμε στο Survivor

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, 24 θα είναι τελικά οι παίκτες οι οποίοι θα συμμετέχουν στο reality χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Από εκείνους που έχουν «κλειδώσει» τη συμμετοχή τους, είναι μεταξύ άλλων και ο Σάκης Κατσούλης, ο Τριαντάφυλλος, ο Στάθης Σχίζας, ο μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Ντάνος έχει νεύρα - Για ποιο λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλει να ξεχάσουμε το Survivor;

https://www.instagram.com/p/CedrF5UM_2p

Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν η Ευριδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, λάβουν τελικά μέρος και ετοιμάζονται για να φύγουν στον Άγιο Δομήνικο στις αρχές του Δεκεμβρίου. Η ίδια πάντως όταν την ρώτησαν, δεν αρνήθηκε το ραντεβού με την παραγωγή και στην ερώτηση αν θα της λείψει ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος, μας ξάφνιασε, γιατί δήλωσε ότι θα της λείψει η γάτα της και οι γονείς της. Για να μην αναθερμάνουμε ξανά το σενάριο που τους θέλει χωρισμένους, προφανώς η Ευριδίκη εννοούσε πως μπορεί να είναι μαζί στο παιχνίδι, οπότε δεν θα της λείψει.