Τα απίθανα memes του γάμου στον Σασμό με την Βουγιουκλάκη και η χρυσή κληρονόμος Αργυρώ

Κατερίνα Μπούσιου
Τα απίθανα memes του γάμου στον Σασμό με την Βουγιουκλάκη και η χρυσή κληρονόμος Αργυρώ

Την ταινία «Η Νεράιδα και το παλικάρι» θυμήθηκε χθες το Twitter γιατί ο Μαθιός με τη Βασιλική έμοιαζαν στον τρόπο που χόρεψαν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Η Αργυρώ θα γίνει...Σηφαλιός για τον Αστέρη και ετοιμάζεται με την χρυσή κληρονομιά που λαμβάνει να δείξει τη δύναμή της.  

«Από πότε οι νεράιδες βγαίνουν και χορεύουν στη στεριά; Από τότε που τριγυρίζουν στα λιμάνια όμορφα παλικάρια», έλεγαν μεταξύ τους, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην πασίγνωστη ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι». Το κοινό στο Twitter τρόλαρε τον Μαθιό και τη Βασιλική στο γάμο τους στον Σασμό, γιατί είχαν παρόμοια σκηνή από την ταινία, με τα meme να ασχολούνται και με την Αργυρώ. Η οποία θα είναι και η πιο τυχερή της ιστορίας μας, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει η πλουσιότερη του χωριού. Και ο Αστέρης (Ορφέας Αυγουστίδης) ο πιο άτυχος, γιατί δεν θα μάθει ακόμη ότι ο αδελφός του είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Αλίκη - Δημήτρης & Μαθιός και Βασιλική

Οι τηλεθεατές χθες δοκίμασαν την υπομονή τους, γιατί ο γάμος του δημοφιλούς ζευγαριού του Σασμού και των social media, ο οποίος ξεκίνησε στο τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης, εκτυλίχθηκε τελικά, στο τέλος του επεισοδίου της Δευτέρας. Αλλά μία σκηνή έμενε να γίνει το θέμα της βραδιάς και να τρολαριστεί με αμείωτο ρυθμό. Όταν ο Μαθιός χόρεψε με τη Βασιλική στο γαμήλιο γλέντι τους και θύμισε την αντίστοιχη σκηνή, όταν γνωρίστηκε το Κατερινιώ και κόρη του Φουρτουνάκη Αλίκη Βουγιουκλάκη, με τον Μανούσο Βροντάκη, δηλαδή τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Τα σχόλια ήταν επικά.

Το κοινό δεν ξέχασε και μία ακόμη σκηνή της ταινίας. Τη στιγμή που η Βουγιουκλάκη μεταμφιέζεται σε Σηφαλιό και ετοιμάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα του Μανούσου. Έτσι όμως θα μοιάζει απόψε η Αργυρώ, όταν θα κρυφοκοιτάζει το γαμήλιο γλέντι και τις αντιδράσεις του Αστέρη. Τόσο μεγάλη είναι η ζήλια της και ο έρωτάς της για εκείνον.

argiroaliki.JPG

Η Αργυρώ μέσα στη δυστυχία και την ατυχία του έρωτά της για τον Αστέρη, ετοιμάζεται να ζήσει μία περιπέτεια και μία μεγάλη χαρά. Η περιπέτεια αφορά τα συναισθήματα της για τον Αστέρη που παίζουν ανάμεσα στο «θέλω και δεν θέλω». Αφού όμως τον σταματήσει από τον ξενιτευτεί από την Κρήτη, δεν θα ξέρει πως να χειριστεί την σχέση τους.

Λάλος και Λαμπροπούλου «περιέγραψαν» το φινάλε του Σασμού - Η κοινή εμφάνιση ενθουσίασε το κοινό

Στα χέρια της όλη η περιουσία

Θα έχει όμως άλλα ζητήματα που θα την απασχολήσουν. Γιατί ανοίγει η διαθήκη του Άγγελου. Ο οποίος αν θυμάσαι, είχε πάρει και την μισή περιουσία των Σταματάκηδων γιατί άνηκε στην μητέρα του, την Ανθούλα. Ο κύριος δικαιούχος της περιουσίας είναι λοιπόν η Αργυρώ, που μεταμορφώνεται στην χρυσή κληρονόμο του χωριού.

https://www.instagram.com/p/CkayDK4q6km

Η Καλλιόπη με το που ακούει τα μαντάτα, γίνεται έξαλλη. Για αυτή την περιουσία εξάλλου, είχε μαχαιρώσει τον δύστυχο Άγγελο.

Επίσης, ο Αστέρης που πάλι θα αντιμετωπίσει τα χίλια δεινά, δεν θα μάθει ακόμη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Τελευταία στιγμή, ο Τόλης θα δειλιάσει και δεν θα του κάνει την αποκάλυψη. Επική θα είναι σήμερα και η σκηνή, όπου ο Παύλος Βρουλάκης θα βρεθεί στο γαμήλιο γλέντι του Μαθιού, μαζί με τον Ευθύμη. Επίδειξη δύναμης κάνει αρχικά, αλλά μόλις δώσει τις ευχές του θα αποχωρήσει. Όλοι θα έχουν καρδιοχτύπι μήπως γίνει ματωμένος τελικά ο γάμος, αλλά όλα καλά στο τέλος.