Η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου εκτός Maestro θα ήθελε να είναι μία σούπερ ήρωας - Η σχέση με τις κόρες της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου εκτός Maestro θα ήθελε να είναι μία σούπερ ήρωας - Η σχέση με τις κόρες της

Η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα, για την εμπειρία της από τον Maestro, το όνειρό της αλλά και τις δύο κόρες της. Η εξέλιξη του ρόλου της στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

Παράδοξο μεν, αλλά η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου που φέτος πρωταγωνιστεί στον Maestro, την πιο δημοφιλή σειρά της φετινής τηλεοπτική σεζόν, δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της. Η 47χρονη ηθοποιός που έγινε μαμά σε μικρή ηλικία, εκτός από αυτή την αποκάλυψη, μίλησε για την μητρότητα, για την υπέροχη χημεία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και για την σχέση που κατάφερε να έχει με τις κόρες της. Πώς θα εξελιχθεί στην συνέχεια ο ρόλος της;

«Θα ήθελα να είμαι μαμά σούπερ ήρωας»

Η ηθοποιός φέτος, εκτός από την χαρά να πρωταγωνιστεί στην σειρά, ως η Σοφία, σύζυγος του Φάνη Μουρατίδη και μαμά της Κλέλιας Ανδριολάτου και του Ορέστη Χαλκιά, είχε και την τιμή να συμμετέχει και στην νέα ταινία «Dodo» του Χρήστου Κούτρα. Η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου μίλησε στην εκπομπή Breakfast@star για αυτή την μοναδική επαγγελματική συνθήκη αλλά και για τον ρόλο της ως μαμά.

https://www.instagram.com/p/CisTDxyt-TK

Η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε στην Τασκένδη, αλλά σε ηλικία 7 ετών μετακόμισε με την οικογένειά της στην Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασε υποκριτική στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Εκτός από τις θεατρικές και κινηματογραφικές της παρουσίες και συνεργασίες, στην τηλεόραση την είχαμε δει στο «10» αλλά και στον «Σιωπηλό δρόμο» του Mega. Αλλά όπως αποκάλυψε από το 2001 δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της και παρακολουθεί τις περισσότερες από τις τηλεοπτικές σειρές που την ενδιαφέρουν από τον υπολογιστή.

Όσο για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μόνο ως ιδανική θα μπορούσε να την περιγράψει: «Ο Χριστόφορος είναι ένας καταπληκτικός συνεργάτης. Ξέρει τι θέλει. Είναι ιδιαίτερος ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα».

Η συνεργασία αυτή ήταν καρμική, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια στο παρελθόν, γιατί πριν ο Χριστόφορος επικοινωνήσει μαζί της και της προτείνει τον ρόλο της Σοφίας, τον είχε δει στον ύπνο της, ως όνειρο. Πάντως δικό της όνειρο σε ένα άλλο μεταφυσικό μέλλον, θα ήταν ένας άλλος ρόλος: «Άν έγραφα ένα ρόλο θα έγραφα για μία μαμά που είναι σούπερ ήρωας που μπορεί να σηκώνει έτσι τα αυτοκίνητα για να μπορεί να παίζουν τα παιδάκια έτσι ελεύθερα στον δρόμο».

https://www.instagram.com/p/CisS2uNN5Xb

Ως μαμά έχει μία πολύ στενή σχέση με τις δύο της κόρες, αλλά όχι ασφυκτική όπως δηλώνει. Η Μαρίσα απέκτησε μόλις στα 25 της χρόνια την πρώτη της κόρη και δύο χρόνια αργότερα την δεύτερη: «Με δυνάμωσε πολύ που έγινα μαμά σε μικρή ηλικία. Έπαιρνα μόνη μου τις αποφάσεις και αυτό με βοήθησε και στα επαγγελματικά. Με γείωσε, ήξερα τι ήθελα και πως θα τα κατάφερνα, για να είμαι μαζί με τα παιδιά μου. Οι κόρες μου δεν έχουν δει τον Maestro, αλλά γενικά μου κάνουν κριτική και είναι πολύ σωστές σε ό,τι μου λένε. Η σχέση μου με τα παιδιά είναι πια σε τέτοιο επίπεδο που δεν τις παίρνω συνέχεια τηλέφωνο για να δουν που είναι και τι κάνουν».

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου-Maestro: Ποια είναι η Σοφία που είδε τον Παπακαλιάτη στον ύπνο πριν τον ρόλο

Η Σοφία επαναστατεί

Στον Maestro την βλέπουμε να είναι σε απόγνωση. Ο γάμος της με τον Φάνη είναι σε τέλμα, είναι δυστυχισμένη και σε μία διαρκή κόντρα με την κόρη της. Το γεγονός ότι γνωρίζει τις παρανομίες του συζύγου της, την έχει οδηγήσει σε ένα αδιέξοδο. Η μόνη της σωτηρία είναι ο πρώην κρυφός δεσμός της και πια φίλος της, ο Μιχάλης που είναι και γιατρός του χωριού (Αντίνοος Αλμπάνης).

Η κατάθλιψη θα δώσει τη θέση της στην συνειδητοποίηση πως πρέπει να επαναστατήσει. Αυτό θα την φέρει αντιμέτωπη με τον Φάνη. Στο επόμενο επεισόδιο θα την δούμε να έρχεται σε δύσκολη θέση, γιατί τα παιδιά τους, γνωρίζουν τις παρανομίες του πατέρα τους.

Όχι απλά δεν θα τον καλύπτει πλέον, αλλά και με την βοήθεια της μητέρας της (Χάρις Αλεξίου) θα προσπαθήσει να αλλάξει τη ζωή της. Ο φόνος του Γιάννη Τορτσέκη (που υποδύεται τον βάναυσο σύζυγο της Μαρίας Καβογιάννη) θα είναι εκείνος που θα έρθει ως κατάληξη, για να αλλάξουν όλοι οι ήρωες του Maestro.