Το δώρο που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο σώμα της μετά από τρεις γέννες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το δώρο που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο σώμα της μετά από τρεις γέννες

Τους τελευταίους μήνες η οικοδέσποινα του «Happy Day» έχει αποκτήσει νέες συνήθειες και η αλλαγή στο σώμα της είναι ορατή.

Άκρως ανανεωμένη και λαμπερή είναι φέτος η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και την εκπομπή «Happy Day».

Η γνωστή παρουσιάστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην Ελληνική showbiz και αυτό οφείλεται στην υγιεινή ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί σε συνδυασμό με τακτική άσκηση.

H νέα αγαπημένη συνήθεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η 40χρονη αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στην γυμναστική και συγκεκριμένα στις pilates. Mέσα από το προφίλ της στο Instagram μας έχει αποκαλύψει πόσο πολύ της αρέσει να αθλείται με διάφορες ασκήσεις που της υποδεικνύει η personal trainer της.

«Επειδή τα φάγαμε τα γλυκά μας χτες στη γιορτή μας… σήμερα το ρίξαμε στο ποδήλατο. 😂😂😂 Καλημέρα! ❤️», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα video στο οποίο την βλέπουμε να κάνει pilates.

https://www.instagram.com/p/CkvP3OLDvFv

Η Σταματίνα έχει βάλει τη γυμναστική στην καθημερινότητά της και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της.

https://www.instagram.com/p/Cj5AY2JDLOc

Μαζί με τη βοήθεια της γυμνάστριάς της έχει καταφέρει να αποκτήσει ευλυγισία και να διατηρεί τις αναλογίες της.

https://www.instagram.com/p/CjX6fynDvRy

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η παρουσιάστρια έχασε μερικά κιλά αφού έδωσε έμφαση στη διατροφή τη, μαγειρεύοντας υγιεινά πιάτα.

Σε συνέντευξή της στο ΟΚ! η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Δεν υπάρχει μυστικό. Προσπάθησα απλώς να μην παχύνω, οπότε πρόσεχα τη διατροφή μου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις μέρες που έλειπα από το σπίτι περισσότερες ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα «ξέφευγα» καμιά φορά. Αν μου έκανε σε κάτι καλό αυτή η καραντίνα ήταν ότι με βοήθησε να ακονίσω τις μαγειρικές μου ικανότητες, αφού για πρώτη φορά είχα και τον χρόνο και τη διάθεση και κοινό πρόθυμο να δοκιμάσει τα πιάτα μου. Πέρσι το Πάσχα, ας πούμε, ακολούθησα γιο πρώτη φορά όλες τις γαστρονομικές παραδόσεις της ελληνικής κουζίνας: έψησα κουλουράκια, έφτιαξα τσουρέκια, έβαψα αυγά».

Η διατροφή που ακολουθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως είναι fan του καλού φαγητού και δεν είναι λίγες οι φορές που υποκύπτει στους αγαπημένους της πειρασμούς. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει πώς χάνει τα περιττά κιλά, μέσα από το blog της, δίνοντάς μας το αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής της.

«Κορίτσια μου, όλες μας έχουμε κάνει κάποιο Σαββατοκύριακο την αμαρτία και έχουμε πάρει 2 με 3 κιλάκια, με αποτέλεσμα να μετανιώσουμε τις λιχουδιές που φάγαμε. Μην σας αγχώνει όμως και μην απελπίζεστε! Εγώ, όποτε συμβαίνει αυτό, ακολουθώ μια έξυπνη διατροφή που με σώζει. Mε αυτή την διατροφή έχω καταφέρει να χάσω μέσα σε 15 ημέρες έως και 3 κιλά», είχε γράψει η γνωστή παρουσιάστρια.

Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής άλεσης με μέλι και ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι

Δεκατιανό: 1 μήλο ή 4 αποξηραμένα βερίκοκα

Μεσημεριανό: Ψάρι με χόρτα βρασμένα και 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης ή κοτόπουλο ψητό, αγγούρι, ανθότυρο και 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης

Απογευματινό: 1 γιαούρτι με σταφίδες ή 1 μπάρα δημητριακών

Βραδινό: Τοστ με μαύρο ψωμί ολικής άλεσης ή αυγό βρασμένο με 2 μικρά παξιμάδια και ανθότυρο

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili