H Jennifer Aniston έκανε τα πάντα για να μείνει έγκυος: «Έκανα IVF και έλεγαν πως δεν ήθελα παιδί»

H Jennifer Aniston έκανε τα πάντα για να μείνει έγκυος: «Έκανα IVF και έλεγαν πως δεν ήθελα παιδί»

Πόσο αστείοι σταθήκαμε απέναντι στην Jennifer Aniston την ώρα που έκανε τα πάντα για να γίνει μαμά.

Ο τίτλος που επέλεξε το περιοδικό Allure για τη συνέντευξη αυτή της Jennifer Aniston ήταν σαφής: «Η Jen δεν έχει τίποτα να κρύψει».

Λίγο πριν κλείσει τα 54, η Aniston είναι μια από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, έχει τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης και καμία ενοχή. Το μονοπάτι της δεν ήταν εύκολο και το υποπτευόμασταν όλοι. Τις δεκαετίες αυτές που η Jen γνώρισε την δόξα και την αναγνώρισε, ταυτόχρονα έκανε τα πάντα για να γίνει μαμά.

https://www.instagram.com/p/CkvyyHTLLgz

Ο αγώνας της εξωσωματικής και το μεγάλο λάθος που έκανε

Η ίδια επέλεξε τη συνέντευξη αυτή για να μας τρίψει στα μούτρα πόσο λίγοι σταθήκαμε απέναντί της. Εξώφυλλα, συνεντεύξεις, εκπομπές ολόκληρες στήθηκαν για να μιλήσουν κατά καιρούς για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, την φουσκωμένη κοιλιά της, τα δίδυμα που τάχα κυοφορούσε, το ότι δεν ήθελε καν να γίνει μαμά γι΄αυτό την εγκατέλειψε ο σύζυγός της.

Allure_Cover_JenniferAniston_Crop5.jpg

Την ίδια στιγμή, η Aniston όπως αποκαλύπτει σήμερα έκανε τα πάντα, τα πάντα για να γίνει μαμά.:

«Νιώθω καλύτερα σήμερα σε σχέση με το πώς ήμουν στα 20, στα 30, ακόμα και στα 40 μου. Σκέφτομαι και τώρα πως κάποια στιγμή θα είμαι 65 και θα σκέφτομαι πως στα 53 μου έδειχνα απίθανη. Στο τέλος των 30 και σρα 40 πέρασα πολύ δύσκολα, και αν δεν ζούσα όλο αυτό, δεν θα ήμουν ποτέ αυτό που ήμουν προορισμένη να γίνω σήμερα. Γι΄αυτό και τρέφω μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όλα αυτά τα σκατένια πράγματα που μου έτυχαν, αλλιώς θα ήμουν μια γυναίκα φοβισμένη, νευρική, αβέβαιη για το ποια είμαι. Και ξέρεις κάτι δεν με νοιάζει τίποτα πια», είπε η Jen κι όταν η δημοσιογράφος απόρησε, η Aniston μας κόλλησε όλους στον τοίχο:

Κανείς δεν το ξέρει, χρόνια και χρόνια εικασιών, ήταν πολύ δύσκολο, έκανα εξωσωματική, έπινα κινέζικο τσάι, ονόμασε κάτι και θα το έχω κάνει. Τα έπαιξα όλα για όλα και θα έδινα τα πάντα για να μου έχει πει κάποιος να καταψύξω τα ωάριά μου. Ποτέ δεν το σκέφτεσαι, οπότε να μαι εδώ, αυτό το πλοίο έχει σαλπάρει».

Η Jennifer Aniston μάς έδειξε πώς θα είναι αν πραγματοποιηθεί το αιώνιο όνειρό μας

Allure_Cover_JenniferAniston_NoWatermark10.jpg

Για όλο αυτό το βασανιστήριο που η Aniston περνούσε, πρέπει κάθε δημοσιογράφος που έχει ασχοληθεί με εκείνη, να της ζητήσει σήμερα μια συγγνώμη. Όχι μόνο για τον δύσκολο δρόμο της με την υπογονιμότητα αλλά για τα σχόλια που γίνονταν για εκείνη, όσο εκείνη έδινε τη μάχη της:

«Δεν μετανιώνω, είμαι ανακουφισμένη που όλο αυτό έχει τελειώσει, ίσως, ίσως δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο πια.

Υπήρξε μια μυθολογία πως ήμουν εγωίστρια. Πως με ένοιαζε μόνο η καριέρα μου και ο θεός μάλλον δεν επιτρέπει σε μια γυναίκα να είναι επιτυχημένη και να έχει παιδί. Και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο άντρας μου με άφησε και γι’ αυτό χωρίσαμε και τέλειωσε ο γάμος μας, γιατί εγώ δεν ήθελα να του χαρίσω ένα παιδί.

Όλα ψέματα και δεν έχω να κρύψω τίποτα αυτή τη στιγμή, ήμουν εξοργισμένη και έγραψα στην Huff το 2016 γιατί δεν είμαι υπεράνθρωπος και όλο αυτό με πλήγωνε».

Η μαμά μου καταστράφηκε με το διαζύγιο

«Νομίζω πως το διαζύγιο κατέστρεψε τη μαμά μου. Στη γενιά εκείνη, δεν μπορούσε να κάνεις ψυχοθεραπεία, να μιλήσεις σε κάποιον, έπαιρνες το παιδί σου με τα δάκρια στα μάτια χωρίς καμία βοήθεια. Τη συγχώρησα τη μαμά μου, συγχώρησα και τον μπαμπά, συγχώρησα την οικογένειά μου, αλλά η αλήθεια είναι πως το σπίτι μας δεν ήταν ένα σπίτι χαράς, ανυπομονούσα να φύγω από εκεί. Είναι τοξικό όλο αυτό, αυτός ο θυμός, έμαθα να βλέπω τη μαμά μου να μην μπορεί να το ξεπεράσει. Της είπα κάποτε πως την ευχαριστώ που μου έδειξε το πώς δεν θέλω να είμαι», τόνισε η Aniston για τη μαμά της με την οποία είχε να μιλήσει πολλά χρόνια και το έκανε λίγο πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

Allure_Cover_Aniston_2022.jpg

Η ζωή σήμερα:

«Πέρασα πολλά χρόνια προστατεύοντας την ιστορία μου για την εξωσωματική, προστατεύω όλα αυτά τα κομμάτια γιατί νιώθω πως έτσι κι αλλιώς κρατάω λίγα πράγματα για μένα, ο κόσμος πλάθει για μένα ιστορίες που δεν είναι πραγματικές οπότε ίσως πρέπει να πω την αλήθεια. Νομίζω πως βγαίνω από τη χειμερία νάρκη και δεν έχω τίποτα να κρύψω», τονίζει η Jen εξηγώντας πως αυτό το κεφάλαιο της ζωής της θα είχε τίτλο: «Η αναγέννηση του φοίνικα».