Η Μαρία Καβογιάννη δεν είναι σε όλα τέλεια - Η εξομολόγηση για την μητρότητα και το ελάττωμά της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Καβογιάννη δεν είναι σε όλα τέλεια - Η εξομολόγηση για την μητρότητα και το ελάττωμά της

Τα μηνύματα που έλαβε η Μαρία Καβογιάννη μετά την σκηνή κακοποίησης στον Maestro, η σχέση με την κόρη της, το κοινό με την Βίκυ Σταυροπούλου και το μεγαλύτερο όνειρό της, το οποίο έχει σχέση με το υπέροχο σπίτι της στο Πήλιο. 

Μπορεί η ίδια, να είπε σήμερα στην συνέντευξή της στην Δανάη Μπάρκα πως: «Δεν ξέρω τι έχω κάνει για να με ανταμείβει έτσι αυτή η δουλειά», αλλά η αλήθεια είναι πως την φετινή χρονιά η Μαρία Καβογιάννη είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει αγαπηθεί περισσότερο από κάθε άλλο. Και με την παρουσία της στον Maestro, αλλά και με τον ρόλο της στο «Μία νύχτα του Αυγούστου».

Η Μαρία αποφάσισε σήμερα να μοιραστεί τα μυστικά της. Και με το γνωστό της χιούμορ αποκάλυψε το πως είναι ως μαμά, τα μηνύματα που έλαβε από γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση, αλλά και το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής της. Και αυτό έχει σχέση με το υπέροχο σπίτι της στο Πήλιο, στο οποίο έχει φιλοξενήσει αρκετούς επώνυμους φίλους της και είναι ένας πραγματικός παράδεισος.

https://www.instagram.com/p/CisDh5BK8XO

«Έλαβα μηνύματα από γυναίκες μετά από αυτή τη σκηνή»

Πριν δύο εβδομάδες, η Μαρία Καβογιάννη μας συγκλόνισε με την σκηνή της κακοποίησης που η ίδια και ο γιος της δέχονται στον Maestro. Η ερμηνεία της υπήρξε συγκλονιστική, όπως όμως και η επίδραση που είχε στο κοινό. Σήμερα η ηθοποιός μίλησε στην Δανάη Μπάρκα για τα μηνύματα που έλαβε.

https://www.instagram.com/p/CkLoaQPIEYd

Ο Maestro γίνεται μάρτυρας ενός μεγάλου μυστικού - Η συγκλονιστική σκηνή της Μαρίας Καβογιάννη

«Ειδικά σε αυτή τη σκηνή που κάναμε μαζί με τον Χριστόφορο, εμείς δεν είμαστε τίποτε μπροστά σε αυτό που αποτύπωσε εκείνος. Αυτός ο θόρυβος της αλυσίδας (σ.σ όταν ο Γιάννης Τορτσέκης ξυλοκοπεί την ίδια και τον γιο της) μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι. Υπήρξαν γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί μου και κάποιες που έγραψαν μερικά πράγματα και αυτό είναι ακόμη το πιο τραγικό. Μένεις άφωνη. Απλά εύχομαι όλες αυτές οι σκηνές βίας να είναι πραγματικά ψεύτικες και να μη το βιώνει κανείς».

Λόγω της στενής φιλίας που έχει η Μαρία Καβογιάννη εδώ και πολλά χρόνια με την Βίκυ Σταυροπούλου, η κόρη της Αντέλα έχει σχεδόν μεγαλώσει μαζί με την Δανάη Μπάρκα. Η Μαρία και η Βίκυ όμως μοιράζονται ένα ακόμη κοινό στοιχείο. Και αυτή είναι η αφηρημάδα.

https://www.instagram.com/p/CNX40lvhuDO

Και όπως αποκάλυψε: «Στους φίλους μου πάντα δημιουργώ μία αναστάτωση. Γιατί δεν είμαι συγκεντρωμένη. Στον ρόλο της μαμάς, προσπάθησα και προσπαθώ ακόμη για να γίνω μία καλή μαμά. Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Ενστικτωδώς μεγάλωσα την κόρη μου το Αντελάκι μου. Κατά τύχη μεγαλώσατε Δανάη μου, γιατί και εγώ από την αφηρημάδα μου, την ξεχνούσα την κόρη μου».

Στο παρελθόν αν θυμάσαι, η Δανάη Μπάρκα είχε αποκαλύψει πως η μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου, την ξεχνούσε από την αφηρημάδα της και την βιασύνη της στο σούπερ μάρκετ.

Η Μαρία Καβογιάννη όμως αποκάλυψε και το μέρος που της χαρίζει και την μεγαλύτερη ευτυχία. Και αυτό δεν είναι άλλο από το εξοχικό της στο Πήλιο, στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί όλοι οι επώνυμοι φίλοι της και έχουν κάνει εκεί τις διακοπές τους, όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Μαρία Μπακοδήμου, η Σμαράγδα Καρύδη και η Ευγενία Σαμαρά.

https://www.instagram.com/p/CcvpD-msBFS

Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή θα ήταν το ιδανικό να επιλέξουμε με τους φίλους μας ένα ωραίο μέρος και να μένουμε δίπλα ο ένας από τον άλλον», όπως είπε χαρακτηριστικά. Το πέτρινο παραδοσιακό σπίτι της στο Πήλιο είναι μοναδικό, όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει δημοσιεύσει στο Instagram. Είναι το ησυχαστήριό της.