Από «ατόφιο χρυσάφι» η Καίτη Γαρμπή και η Δέσποινα Βανδή αλά Kim Kardashian έβαλαν «φωτιά» στο J2US

Από «ατόφιο χρυσάφι» η Καίτη Γαρμπή και η Δέσποινα Βανδή αλά Kim Kardashian έβαλαν «φωτιά» στο J2US

Η Καίτη Γαρμπή που αγαπούσες έκανε χαμό στο Twitter, η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά με διαφορετικό look, ενώ η Κατερίνα Στικούδη θύμισε κάτι από… Mariah Carey.

Για ακόμη ένα Σαββατόβραδο το Just The 2 of Us κράτησε παρέα και αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Το κέφι του Νίκου Κοκλώνη, άλλωστε, είναι μεταδοτικό και οι εμφανίσεις της Καίτης Γαρμπή και της Δέσποινας Βανδή… πραγματικός «εθισμός».

Γιατί οι fans πάλι εστίασαν στις 2 τραγουδίστριες της κριτικής επιτροπής του μουσικού show, λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεών τους. Από τη μία, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα εντελώς διαφορετικό hair look -όπως μας έχει συνηθίσει κάθε Σάββατο, άλλωστε- και από… Kris Jenner μεταμορφώθηκε σε Kim Kardashian. Η Καίτη Γαρμπή, από την άλλη, προτίμησε ένα outfit από «ατόφιο χρυσάφι» και έκανε τους θαυμαστές της να τη χειροκροτούν, ενώ η Κατερίνα Στικούδη μάλλον μπήκε από νωρίς σε χριστουγεννιάτικη διάθεση μιας και μεταμορφώθηκε σε Mariah Carey.

Η Δέσποινα à la garçon: Η απόφαση για το κούρεμα & όλα τα μυστικά από τον hairstylist της Βανδή

Η από «ατόφιο χρυσάφι» εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή

Η μεγάλη επιτυχία της Καίτης Γαρμπή «Από ατόφιο χρυσάφι» ταίριαζε... γάντι στη χθεσινοβραδινή εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Just the 2 of Us (J2US) στον ALPHA. Κι αυτό, γιατί η Καιτούλα φόρεσε μαύρη ολόσωμη φόρμα με γάντια και ολόχρυσο top με λεοπάρ print και έτσι οι fans δεν γινόταν να μην κάνουν «παιχνίδι» με το θρυλικό άσμα της.

Εντυπωσιακό, ωστόσο, ήταν και το χτένισμα της τραγουδίστριας, η οποία έπιασε τα μαλλιά της μισά πάνω και μισά κάτω, έχοντάς τα σε χαλαρές μπούκλες. Οι fans ξετρελάθηκαν και στο Twitter τα σχόλια για την «Από ατόφιο χρυσάφι» εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή δεν είχαν σταματημό.

Αντίο Kris Jenner, καλώς ήρθες Kim Kardashian η Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή για ακόμη μια φορά πήρε τα «συγχαρητήρια» του κοινού για το look της. Αν θυμάσαι, το προηγούμενο Σάββατο (5/11) η τραγουδίστρια έκανε ένα faux a la garcon κούρεμα και πολλοί την παρομοίασαν με την Kris Jenner, ενώ χθες (12/11) επέλεξε ένα wet καρέ, εξίσου εντυπωσιακό και sexy.

https://www.instagram.com/p/CklzcjxKXxD

Όπως υποψιαζόμαστε και όπως κάνει συνήθως η Δέσποινα, δεν κουρεύτηκε αλλά φόρεσε περούκα ή έκρυψε τα μαλλιά της με περίτεχνο τρόπο. Για την ακρίβεια, ο hairstylist της, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, επιμελήθηκε το look και για άλλη μια φορά δημιούργησε. Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε ότι η τραγουδίστρια και κριτής του J2US έχει ξανατολμήσει στο παρελθόν το καρέ με απόλυτη επιτυχία. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν τον περασμένο Ιούλιο, στο Chart Show που παρουσίαζε στον ALPHA.

https://www.instagram.com/p/Ck3z18VLrEc

Οι fans στο Twitter, πάντως, ενθουσιάστηκαν με τα χθεσινοβραδινά (12/11) μαλλιά της Βανδή λέγοντας, μάλιστα, πως αυτήν τη φορά μοιάζει με την Kim Kardashian. Και άδικο δεν είχαν… Αν δεις τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery, το καρέ που είχε η Kim το 2019 μοιάζει με το καρέ της Δέσποινας αρκετά.

Η Κατερίνα Στικούδη αποθεώθηκε με σγουρά μαλλιά αλά Mariah Carey

https://www.instagram.com/p/Ck37LUVAmxU

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε και αυτή την ανατροπή με τα μαλλιά της επιλέγοντας να εμφανιστεί αλά Mariah Carey και να μπει από νωρίς σε... All I want for Christmas διάθεση.

Η παρουσιάστρια των backstage του J2US, αν και φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα, τράβηξε όλα τα βλέμματα με τα πολύ, πολύ σγουρά μαλλιά της.

Mariah Carey Music Award

Η Mariah Carey το 1993 με σγουρά μαλλιά

AP Photo/Julie Markes

Και το κοινό της στο Twitter ξετρελάθηκε πραγματικά. Όλοι μιλούσαν για μια Κατερίνα πανέμορφη με μαλλιά που της ταιριάζουν πολύ!