It's official: Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος - Η τρυφερή ανακοίνωση και το σχόλιο της Συνατσάκη

It's official: Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος - Η τρυφερή ανακοίνωση και το σχόλιο της Συνατσάκη

Η Ελένη Φουρέιρα θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και μόλις το επιβεβαίωσε. Το σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη, του Σάκη Τανιμανίδη και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. 

Με το πιο τρυφερό post στο Instagram ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια πόζαρε με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία και επιβεβαίωσε τη φήμη που τόσο καιρό κυκλοφορούσε: ότι, δηλαδή, θα γίνει μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αθλητή σύντροφό της.

Μήπως η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί την τακτική των celebrities για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της;

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC

Το τρυφερό post και το σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι, φορώντας εσώρουχα, έχοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της και στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε ότι κυοφορεί το πρώτο της μωρό. Στη λεζάντα της ανάρτησης αρκέστηκε να γράψει ''+1" εννοώντας, φυσικά, ότι σε λίγο στο σπίτι τους και στην αγκαλιά τους θα προστεθεί το μωράκι τους. Η χαρά της τραγουδίστριας είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, το ίδιο και του συντρόφου της.

Αλλά και οι διαδικτυακοί της φίλοι και πολλοί celebrities χάρηκαν με τα ευχάριστα νέα, με τον Σάκη Τανιμανίδη, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, την αδερφή της τραγουδίστριας, Ιωάννα Φουρέιρα, αλλά και τη Μαίρη Συνατσάκη να αφήνουν τα σχόλιά τους και τις πιο θερμές ευχές τους.

synatsaki_foureira1.jpg

Όπως βλέπεις, η Mairiboo έχει σχολιάσει ''ναι, ναι, ναι και ναι'' σαν να το περίμενε εναγωνίως. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους- η Ελένη και η Μαίρη, που επίσης είναι έγκυος- έκαναν πολλά σχόλια στο Instagram η μία στην άλλη σαν... δύο φίλες που βρίσκονται στην ίδια φάση και μοιράζονται τις σκέψεις τους. Και, μάλλον, τώρα μπορούν να φωνάζουν την κοινή χαρά τους.

Θυμάσαι που η Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε τα προγραμματισμένα lives της το καλοκαίρι;

Προφανώς η τραγουδίστρια τότε έμαθε τα ευχάριστα και επειδή είναι performer στη σκηνή, χορεύει και τραγουδά έντονα, ακύρωσε τις εμφανίσεις της ώστε να βιώσει πιο ήσυχα αυτήν τη μοναδική εμπειρία.

https://www.instagram.com/p/CkgMTPRq12a

Ειδικότερα, οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή – λίγες μέρες πριν την έναρξή τους, κάτι που όλοι καταλαβαίνουν πως θα αποφάσιζε η τραγουδίστρια μόνο για κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022, καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι», ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει η τραγουδίστρια στις 30 Ιουλίου στις Καστανιές Έβρου, ενώ πριν από αυτήν είχε προηγηθεί μια άλλη ακύρωση, αυτή τη φορά για εμφάνισή της στην Κύπρο, εμφάνιση που η Ελένη περίμενε πώς και πώς.

Εμείς, της ευχόμαστε με το καλό να υποδεχθεί το μωρό της!