Τι συμβαίνει με την Ελένη Φουρέιρα; Τα 2 στοιχεία που εντείνουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Τι συμβαίνει με την Ελένη Φουρέιρα; Τα 2 στοιχεία που εντείνουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Τα παιδικά παπουτσάκια και η λεπτομέρεια στο νέο video clip της Ελένης Φουρέιρα που δεν παρατήρησε κανένας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν «φουντώσει» οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η τραγουδίστρια έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί on stage, δεν πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις και, μάλιστα, το καλοκαίρι-εντελώς ξαφνικά- ακύρωσε τα προγραμματισμένα lives της.

Και ενώ όλοι οι fans απορούν τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της 35χρονης και αν όντως είναι έγκυος, εκείνη με 2 στοιχεία μάς βάζει ακόμα περισσότερο σε υποψίες για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

Μήπως η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί την τακτική των celebrities για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της;

Τα παιδικά παπουτσάκια και η λεπτομέρεια στο νέο video clip

Το απόγευμα της Παρασκευής (4/11) η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε 2 Insta Stories με δώρα. Το ένα story, ωστόσο, περιλάμβανε παιδικά παπούτσια και είναι απορίας άξιο για ποιον… προορίζονταν. Μήπως η τραγουδίστρια έχει αρχίσει να φτιάχνει την προίκα του μωρού που περιμένει ή μήπως τα παιδικά παπούτσια ήταν δώρο για κάποιο από τα ανίψια της, τα παιδιά των αδελφών της; Γιατί μην ξεχνάς ότι η Μαργαρίτα και η Ιωάννα- οι 2 αδελφές της Ελένης Φουρέιρα- έχουν αποκτήσει από 2 παιδιά η κάθε μία. Οπότε, αυτά τα παπούτσια θα μπορούσαν να αποτελούν κι ένα τέτοιου είδους δώρο.

foureira-papoutsakia.jpg

Βέβαια, μετά από λίγες ώρες η ίδια η Ελένη Φουρέιρα... φόρεσε αυτά τα παπούτσια και κάπως μας μπέρδεψε. Αλήθεια, στην πάνω φωτογραφία δεν φαίνονται εντελώς παιδικά; Μήπως είναι δύο τα ζευγάρια τελικά;

foureira.jpg
https://www.instagram.com/p/Cki4JLbKInR

Το δεύτερο στοιχείο που μας βάζει σε υποψίες για μια πιθανή εγκυμοσύνη είναι τα outfits της τραγουδίστριας στο πρόσφατο video clip της για το τραγούδι El Telephone. Αν ακούς και βλέπεις τα video clips της Ελένης Φουρέιρα θα ξέρεις ότι επιλέγει κάθε φορά να κάνει sexy εμφανίσεις με κορμάκια, αποκαλυπτικά φορέματα με κοψίματα και πολύ στενά ρούχα. Να κάτι που δεν συμβαίνει στο νέο της video clip.

https://www.instagram.com/p/CkgMTPRq12a

Η τραγουδίστρια καθ’ όλη τη διάρκεια των σκηνών φορά ένα oversized, γούνινο κίτρινο φόρεμα, το οποίο ναι μεν είναι mini, όμως έχει έναν «αέρα» στην κοιλιά. Δεν είναι πολύ, πολύ στενό όπως μας έχει συνηθίσει άλλες φορές η Ελένη. Επιπλέον, φορά ένα καρό λευκό-μπλε σακάκι, αλλά και ένα navy blue κοστούμι και ποζάρει και κάθεται με τέτοιον τρόπο που δεν επιτρέπει να φανεί ξεκάθαρα η κοιλιά της. Συν τοις άλλοις, υπάρχει ένα σημείο στο video clip όπου και αποκαλύπτεται το εσωτερικό του φορέματος – ένα φούξια top- και εκεί βλέπουμε κάπως πιο juicy την τραγουδίστρια, ενώ να σημειωθεί ότι η Ελένη δεν χορεύει τόσο έντονα όσο την έχουμε συνηθίσει.

foureira_videoclip.jpg

Να είναι η στάση σώματος που δημιουργεί αυτήν την εικόνα ή η Ελένη ετοιμάζεται να ζήσει την ωραιότερη στιγμή της ζωής της; Πάντως, αν όντως είναι έγκυος, η τραγουδίστρια φαίνεται να ακολουθεί την τακτική της Κατερίνας Στικούδη, η οποία δεν αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της μέχρι και τον ένατο μήνα και συγκεκριμένα 2 εβδομάδες πριν γεννήσει, οπότε και την είδαμε να παρουσιάζει τα backstage του Just the 2 of Us.

Η ξαφνική ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για την ακύρωση των lives

Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή – λίγες μέρες πριν την έναρξή τους, κάτι που όλοι καταλαβαίνουν πως θα αποφάσιζε η τραγουδίστρια μόνο για κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

https://www.instagram.com/p/CkYeYI5qHDK

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022, καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι», ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει η τραγουδίστρια στις 30 Ιουλίου στις Καστανιές Έβρου, ενώ πριν από αυτήν είχε προηγηθεί μια άλλη ακύρωση, αυτή τη φορά για εμφάνισή της στην Κύπρο, εμφάνιση που η Ελένη περίμενε πώς και πώς.