Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάζεται με τον Φοίβο & απαντάει «Επιτέλους» όπως πρέπει για τις πλαστικές

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάζεται με τον Φοίβο & απαντάει «Επιτέλους» όπως πρέπει για τις πλαστικές
Instagram

Η τεράστια ομοιότητα με την κόρη της Χριστιάνα και η φωτό με ρούχο της, το τηλέφωνο στον Ανδρέα Φουστάνο και το «Περηφάνια μόνο» που υποστηρίζει.  

Κάποια πολύ ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ώρες, τα οποία και αφορούν μία πολύ δυνατή συνεργασία. Ειδικότερα, τα εν λόγω νέα αφορούν τη Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με την Heaven Music και μάλιστα σε συνεργασία με τον Φοίβο.

Αν και η γνωστή τραγουδίστρια, το 2000 είχε τραγουδήσει μαζί με την Καίτη Γαρμπή το «Επιτέλους» σε στίχους και σύνθεση του Φοίβου, η ίδια δεν έχει πει ποτέ κάτι δικό του που να συμπεριλαμβάνεται σε δικό της δίσκο. 22 χρόνια μετά το «Επιτέλους», και επιτέλους η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Φοίβος συναντώνται για πρώτη φορά οι δυο τους στο στούντιο ηχογράφησης χαροποιώντας ιδιαίτερα το κοινό που τους ακολουθεί πιστά τόσα χρόνια. Η αποκάλυψη, έγινε μέσα από ένα video που δημοσιεύτηκε στα social media και το κομμάτι θα φέρει τον τίτλο «Περηφάνια μόνο».

1664874737169-778048343-Untitled.png

Με αφορμή την επερχόμενη συνεργασία αλλά και τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο, η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και μεταξύ άλλων απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι λόγω του γάμου της με τον Ανδρέα Φουστάνο, έχει υποβληθεί και σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις.

«Για μένα η Google γράφει τη σωστή ηλικία. Όταν έχεις 28 χρονών παιδί, τι να κρύψεις; Και γιατί να κρύψεις; Εγώ νιώθω τόσο ωραία… Δε λέω ότι δεν κοιτιέσαι καμιά φορά στον καθρέφτη και δε βλέπεις καμιά ρυτίδα που δε σου αρέσει ή δεν ξυπνάς τόσο καλά και λες “όλα τέλεια”. Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε τι έχω κάνει. Πάρτε τον να σας τα πει. Εγώ γιατί να σας τα πω;» είπε χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Δε γυμνάζομαι. Εγώ είμαι από αυτές που η γυμναστική δε φέρνει ευεξία, φέρνει λύπη στεναχώρια και κούραση. Δε λέω ότι τρώω ότι θέλω και είμαι σούπερ. Προσέχω. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πάρα πολλές ώρες», πρόσθεσε στη συνέχεις αναφορικά με το ποια είναι τα beauty μυστικά της.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Χριστιάνα Μπέτα

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι το πρώτο από τα δύο παιδιά της Νατάσας Θεοδωρίδου και το μοναδικό που απέκτησε με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα. Θυμίζουμε ότι απέκτησε μία ακόμη κόρη με τον πρώην σύζυγό της και διάσημο Πλαστικό Χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο, την Αντριάνα.

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι 28 χρονών και παρόλο που μεγάλωσε με όλα τα φώτα πάνω της, είναι τόσο down to earth όσο η γήινη φυσική της ομορφιά. Το μυαλό της το κέρδισε η επιστήμη και την καρδιά της η τέχνη, γι’ αυτό και σπούδασε Νομική αλλά έγινε ζωγράφος. Πιο συγκεκριμένα, το 2020 πήρε το πτυχίο της από το City Law School, αλλά έκτοτε δεν αγορεύει στις δικαστικές αίθουσες. Αντί αυτού, πιάνει πινέλα, γεμίζει χρώματα, απλώνει μπογιές και δημιουργεί τα δικά της έργα τέχνης.

Τους πίνακές της μας δείχνει συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε πολλά από αυτά να κοσμούν το καθιστικό μας. Φρέσκα, γεμάτα χρώματα, ποπ και χαρούμενα, μας ανοίγουν τη δική της ματιά στον κόσμο.

Όσον αφορά το πώς αυτό-προσδιορίζεται επαγγελματικά, μιλώντας στο hernews.gr, όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί τον εαυτό της δικηγόρο ή ζωγράφο, απάντησε: «Δεν μου άρεσαν ανέκαθεν τα “labels”. Μου είναι δύσκολο να δώσω μια μόνο ταυτότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και με τις δυο επαγγελματικές δραστηριότητες μου. Κάθε μια αντανακλά ένα κομμάτι της προσωπικότητας μου. Από την μια η δημιουργικότητα μου σε συνδιάσκεψη με την νομική επιστήμη και από την άλλη η αγάπη μου για γνώση και για κοινωνική προσφορά. Αυτά τα είναι στοιχεία που αντικατοπτρίζουν εμένα ως άνθρωπο».

Η σχέση με τη μητέρα της, αξιοζήλευτη. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μια υπέροχη σχέση μητέρας-κόρης, σχέση αγάπης, εμπιστοσύνης, στοργής και θαυμασμού. Μάλιστα, η 28χρονη ανακυκλώνει συχνά και ρούχα της μαμάς της.

https://www.instagram.com/p/CY9eHSwInpm

Ακολουθούν κάποια κοινά τους πλάνα στα οποία η ομοιότητά τους είναι ξεκάθαρη

https://www.instagram.com/p/CcfshwmKqa3
https://www.instagram.com/p/CcaGHq6qdnl
https://www.instagram.com/p/CdObYVdq8aP
https://www.instagram.com/p/ChnUBspl_O2
https://www.instagram.com/p/CdieW9doy-0

Νατάσα Θεοδωρίδου και Αντριάνα Φουστάνου

Λίγα είναι όμως όσα γνωρίζουμε για τη μικρότερη κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Αντριάνα Φουστάνου. Πρόκειται για παιδί που απέκτησε η Νατάσα Θεοδωρίδου από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της και καταξιωμένο Πλαστικό Χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο. Τις σπάνιες φορές που έχουμε την ευκαιρία να την δούμε, διαπιστώνουμε όλο και περισσότερο πόσο πολύ μοιάζουν οι δύο γυναίκες.

Η τραγουδίστρια έχει τεράστια αδυναμία και στις δύο κόρες της, με τις οποίες κάνει συχνά αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram. Ωστόσο, η 22χρονη Αντριάνα έχει επιλέξει έναν πιο διακριτικό μονοπάτι, διατηρώντας κλειδωμένο το προσωπικό της προφίλ. Από αυτό, μπορούμε να μάθουμε μόνο το παρατσούκλι με το οποίο την φωνάζουν τα οικεία της πρόσωπα: Andy.

Η Αντριάνα Φουστάνου γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 2000. Από όσες φορές την έχουμε δει δημόσια σε επίσημη έξοδο, με αποκορύφωμα αυτή στην σκηνή των Mad Video Music Awards, δεν αργήσαμε να καταλάβουμε πως μοιάζει και με τους δύο γονείς της.

Στην ανάρτηση που είχε κάνει για τα γενέθλιά της στις 11 Αυγούστου 2020, η ερμηνεύτρια είχε γράψει για να της ευχηθεί: «Χρόνια σου πολλά αστέρι της ζωής μου, να είσαι πάντα υγιής και καλοσυνάτη. Είσαι το πιο γλυκό πλάσμα με την πιο καλή ψυχή, να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα και να ζεις την κάθε σου στιγμή έντονα...σε λατρεύω. Είμαι δίπλα σου σε κάθε σου επιθυμία».

Ενώ μερικά χρόνια πριν, σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω, η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε πει σχετικά: «Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ υπερήφανη γιατί εφόσον δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους πήρα την ευθύνη τους παρόλο που οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, η ευθύνη είναι σε αυτόν που είναι τα παιδιά μαζί του. Είχα βάρος ότι έχω διπλή δουλειά τώρα. Αυτά τα πλάσματα με έβγαλαν ασπροπρόσωπη, είναι καλοί άνθρωποι για την κοινωνία».

https://www.instagram.com/p/ChHoyYiIiKI
https://www.instagram.com/p/Cges9N1oMxK
https://www.instagram.com/p/CgWpKZgoDZg