Το τρυφερό post της Σίσσυς Χρηστίδου για τη γιορτή του γιου της & οι #familygoals φωτογραφίες τους

Το τρυφερό post της Σίσσυς Χρηστίδου για τη γιορτή του γιου της & οι #familygoals φωτογραφίες τους

O Φίλιππος-Ραφαήλ Μαραντίνης γιορτάζει και η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με μια συγκινητική αφιέρωση.

Γιορτινό είναι σήμερα το κλίμα στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου αφού ο μεγάλος της γιος, Φίλιππος-Ραφαήλ Μαραντίνης έχει την ονομαστική του εορτή. Ο 14χρονος Φίλιππος-Ραφαήλ Μαραντίνης γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 2008 και έλαβε σήμερα την πιο γλυκιά αφιέρωση από την μητέρα του.

Οι τρυφερές ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλια του γιου της

«~ Φίλιππος Ραφαήλ ~Χρόνια πολλά μωρό μου.. 🤩❤️🏀🤘🏻😎 Ναι, για πάντα το μωρό μου! Και όταν θα είμαι 100 και εσύ 73, πάλι το μωρό μου θα γιορτάζει!)Σαγαπώ ❤️», έγραψε η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του γιου της.

https://www.instagram.com/p/Ck75T0TIe9u

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τη δικαστική διαμάχη

Πολλοί αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της παρουσιάστριας έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους ανάμεσά τους οι: Χριστίνα Κοντοβά, Μαρία Κορινθίου, Κλέλια Πανταζή, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Νίκος Συρίγος.

Οι υπέροχες φωτογραφίες με τους γιους της

Η 42χρονη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και μετρά 901 χιλιάδες ακόλουθους. Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Η αδυναμία που έχει η παρουσιάστρια στους γιους της είναι εμφανής και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει μαζί τους και μας χαρίζει τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες.

To post του Θοδωρή Μαραντίνη για τον GOAT του

Πριν λίγες ώρες ο Θοδωρής Μαραντίνης δημοσίευσε ένα instagram-story στο οποίο ποζάρει μαζί με τον γιο του, Φίλιππο- Ραφαήλ.

marantinis.jpg

«Happy nameday to the G.O.A.T (Greatest of All Time)», έγραψε ο τραγουδιστής, δηλαδή τον καλύτερο όλων των εποχών.

Tο cozy σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου στα Βριλήσσια

Η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό, μοντέρνο σπίτι στο οποίο μένει μαζί με τα παιδιά της. Μαμά και γιοι βλέπουν συχνά ταινίες στη μεγάλη τηλεόραση που βρίσκεται στο σαλόνι, το οποίο αναμφίβολα αποτελεί το πιο wow spot.

Στον χώρο θα δεις επίσης μια υπέροχη βιβλιοθήκη και το ενεργειακό τζάκι που επέλεξε η Σίσσυ για την νέα της κατοικία. Όσον αφορά τα διακοσμητικά, η παρουσιάστρια είχε εμφανείς boho επιρροές με τα ψάθινα καλάθια, το επιβλητικό κηροπήγιο και το εντυπωσιακό επιτραπέζιο βάζο να μας δίνουν έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

https://www.instagram.com/p/CTXj32WI5Bf

Η πλούσια γκανταρόμπα της παρουσιάστριας στεγάζεται σε ειδική ντουλάπα η οποία φυσικά διαθέτει καθρέφτη για τις Instagrammικές πόζες της Σίσσυς με το #ootd.

Πηγή κεντρικής: sissychristidou