Τα ξεχωριστά γενέθλια της lady captain Μαριάνθης Κάσδαγλη από το Survivor

Τα ξεχωριστά γενέθλια της lady captain Μαριάνθης Κάσδαγλη από το Survivor

«Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε, να είναι περήφανο για την γυναίκα που είμαι σήμερα», έγραψε η Μαριάνθη χαρακτηριστικά.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η lady captain του Survivor γιόρτασε χτες τα πιο ξεχωριστά γενέθλιά τηςμ όπως εξήγησε και η ίδια η πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor.

Με ένα ξεχωριστό post στο Instagram, η Μαριάνθη, 31 ετών πια, μίλησε για το πάρτι αυτό που ήθελε πολύ να πραγματοποιήσει για να γιορτάσει και την διάκριση που έλαβε στη δουλειά της πριν μερικές ημέρες:

«𝓗𝓪𝓹𝓹𝔂 31𝓼𝓽»

Και νιώθω γεμάτη! Γεμάτη από χαρά, σε απίστευτη πληθώρα συναισθημάτων και καταστάσεων, που έχω βιώσει!!! Χθες και για πρώτη φορά, ήθελα και έκανα αυτό το πάρτυ γενεθλίων, (διότι τις περισσότερες φορές θα ήμουν σε κάποιο πλοίο μόνη μου) για να χαρώ και να γιορτάσω πέρα από τα γενέθλιά μου και την προσωπική μου επαγγελματική επίτευξη, Lady Captain , όπως λέω, δίνοντας μια πιο χαρωπή νότα. Αυτοδημιούργητη & αυτόνομη, έχοντας πάνω απ’ όλα την ΥΓΕΙΑ μου και ανθρώπους δίπλα μου, που με αγαπάνε!!! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε, να είναι περήφανο για την γυναίκα που είμαι σήμερα! Σας ευχαριστώ, που με τιμήσατε με την παρουσία σας», έγραψε η Μαριάνθη.

https://www.instagram.com/p/Ck6FZZYsy4P

Πάντως, στο πάρτι γενεθλίων της εντυπωσιακής Μαριάνθης, είδαμε πολλούς celebs από το Survivor 2022 κι όχι από το Survivor 2021, ανάμεσά τους η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον σύζυγό της Παναγιώτη Τριβιζά, ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Άρης Σοϊλέδης με τη Μαρία Αντωνά.

Η μεγάλη διάκριση πρώην παίκτριας του Survivor και το σχόλιο Λιανού και Τριαντάφυλλου

Καπετάνισσα η Μαριάνθη

https://www.instagram.com/p/CgCORg8Mu6t

Η Μαριάνθη που έχει περάσει αρκετά δύσκολα μετά την έξοδο από το Survivor εξαιτίας της κλοπής που υπέστη στον τραπεζικό της λογαριασμό, χάνοντας τις οικονομίες μιας ζωής, μίλησε με υπερηφάνεια για τη διάκρισή της στη δουλειά της, εξηγώντας πως είναι πια πρώτη καπετάνιος:

«Φτάσε όπου δεν μπορείς»
Ούτε στα όνειρα σου…έλεγαν!!!
Είχανε δίκιο…απλά το όνειρο έγινε πραγματικότητα!!!
Δεν θα σας πω δείτε τι κατάφερα, ούτε τι τεράστιες θυσίες υπάρχουν από πίσω. Θα σας πω όμως, μην ακούτε κανέναν, γιατί και μπορείτε και θα το καταφέρετε!!!
Χαίρομαι που μοιράζομαι μαζί σας, την επίτευξη των στόχων μου!!
Ευχαριστώ, αυτούς που με στήριξαν και αυτούς που στον δρόμο μου, έκαναν το έργο μου πιο δύσκολο. ~Captain Class A~
#ladycaptain #ηκαπετανισσατησκαρδιασσας #marianthikasdagli #iamjustgettingstarted #maritimewomenphotoshare», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Μαριάνθη Κάσδαγλη

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά κατάγεται από την Κρήτη. Έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει διακριθεί πανελλαδικά και διεθνώς. Έχει πτυχίο και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστρια. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα εσωτερικής ποδηλασίας και στα αγαπημένα της σπορ συγκαταλέγονται τα cross fit, η σκοποβολή και οι πολεμικές τέχνες. Μπήκε στο Survivor με το μότο «Είμαι πολεμίστρια» και κατάφερε να παραμείνει για δύο μήνες.

DPG Network