Η «Άντε γεια» εμφάνιση της Δέσποινας στο J2US & τα glam looks των Γαρμπή, Στικούδη, Σταυροπούλου

Η «Άντε γεια» εμφάνιση της Δέσποινας στο J2US & τα glam looks των Γαρμπή, Στικούδη, Σταυροπούλου
Instagram

Με το φυσικό χρώμα στα μαλλιά τους αυτή τη φορά Δέσποινα και Κατερίνα, η εκθαμβωτική Καίτη και το αβυσσαλέο σκίσιμο στο φόρεμα της Βίκυς. 

Ένα ακόμη live του J2US παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Με τον Νίκο Κοκλώνη στο τιμόνι της παρουσίασης και την Κατερίνα Στικούδη παρουσιάστρια των backstage, η κριτική επιτροπή στελεχώθηκε από τα γνώριμα μέλη της χωρίς κάποια προσθήκη – έκπληξη, που πιθανότατα επιφυλάσσεται για μελλοντικό επεισόδιο. Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή και Βίκυ Σταυροπούλου παρακολούθησαν με προσοχή τα acts των συμμετεχόντων, προκειμένου να βαθμολογήσουν δίκαια και να χρίσουν νικητή τον σωστό διαγωνιζόμενο.

Εκτός από τις επιδόσεις των παικτών όμως, τη δική μας προσοχή κέρδισαν αμέσως οι εμφανίσεις των κυριών του show, οπότε αξίζει να ρίξουμε μια αναλυτική ματιά σε αυτές. Μάλιστα, αποθεωτικά σχόλια όπως το εμπνευσμένο «Άντε γεια» από τραγούδι της είδαμε στο προφίλ της Δέσποινας ενώ τα θεά και κούκλα κατέκλυσαν τα προφίλ των άλλων κοριτσιών.

Κατερίνα Στικούδη

«Φωτιά» στα glitter κόκκινα ήταν η Κατερίνα Στικούδη που πραγματοποίησε μια από τις πιο hot μέχρι τώρα εμφανίσεις της. Πιο συγκεκριμένα, με τον στιλίστα της Κώστα Ζήση, επέλεξε ένα sparkly κόκκινο μίνι φόρεμα της σχεδιάστριας Irene Angelopoulos με εντυπωσιακή, αποκαλυπτική πλάτη. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα κόκκινα πέδιλα, ποντάροντας στη μονοχρωμία.

Το χτένισμά της επιμελήθηκε η Αγγελική Κανδυλάκη, δημιουργώντας sexy κυματιστά μαλλιά με πολύ όγκο και το μακιγιάζ της η Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου. Δίνοντας περισσότερη έμφαση στο βλέμμα της και «φωτίζοντάς» το με ανοιχτόχρωμη ιριδίζουσα σκιά, άφησε πιο διακριτικά τα χείλη της.

https://www.instagram.com/p/CkTxhdVAmaZ

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή έκανε την απόλυτη κίνηση mat στο μακιγιάζ της αυτή τη φορά, επιλέγοντας matte κόκκινο κραγιόν. Πρόκειται για κάτι που εξαιρετικά σπάνια τολμά, μιας και μας έχει αποδείξει πως προτιμά να επενδύει σε πιο nude αποχρώσεις χειλιών- και μάλιστα glossy υφές- δίνοντας έμφαση στο βλέμμα. Γι’ αυτό λοιπόν και ξεκινήσαμε την αναφορά μας αρχίζοντας από το highlight της εμφάνισής της, το κραγιόν. Το make up look επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά η Βάσω Νακοπούλου, ισορροπώντας άψογα το βλέμμα με πιο «ήσυχες» αποχρώσεις σκιάς. Ωστόσο, έδωσε και εκεί μια drama διάσταση, βάζοντας μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο.

Το μακιγιάζ της ανέδειξε και το σωστό χτένισμα, ένα κομψό μοντέρνο updo δια χειρός Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, που επέλεξε να μην μαζέψει όλα τα μαλλιά της αλλά να αφήσει δύο τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Η τραγουδίστρια και κριτής με την στιλίστριά της Chrysanthi Thomatos επέλεξαν μια mini ασημί Celia Kritharioti δημιουργία με πούλιες και μακριά μανίκια, που άφησε ακάλυπτους τους ώμους της και έδωσε έμφαση στο πρόσωπό της. Το φόρεμα συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια της εταιρείας KARKALIS DIAMONDS και επίσης ασημί over the knee μπότες.

https://www.instagram.com/p/CkTkktXrdE7

Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κυρίες με τις πιο sparkly επιλογές, επέλεξε ένα μαύρο outfit σε πιο minimal ύφος, σε συνεργασία με τον στιλίστα της Ντένη Κολποντίνο. Περισσότερη έμφαση έδωσε στο μακιγιάζ και το χτένισμά της, το οποίο ήταν ένα εντυπωσιακό half up δια χειρός του γνωστού hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση. Με πολύ όγκο και κίνηση, έδωσε έναν glamorous χαρακτήρα στην κατά τα άλλα «ήσυχη εμφάνιση».

Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε ήπιους γενικά τόνους, με έμφαση στο βλέμμα της το οποίο «υπογράμμισε» η make up artist Δέσποινα Αλχαζίδου με έντονο σκούρο μοβ μολύβι στο κάτω βλέφαρο.

https://www.instagram.com/p/CkT-mp1MJgq
https://www.instagram.com/p/CkTqornLYrL

Βίκυ Σταυροπούλου

Με γιορτινή διάθεση η Βίκυ Σταυροπούλου, εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή δημιουργία, που θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για τις περιστάσεις όπως το ρεβεγιόν (που ας μην γελιόμαστε, δεν αργεί και τόσο). Πρόκειται για μια maxi τουαλέτα του brand Rich Girl Boudoir σε απόχρωση σκούρου μοβ γεμάτη glitter, με σκίσιμο μέχρι ψηλά στο μπροστινό μέρος του αριστερού ποδιού και βαθύ ντεκολτέ. Μαζί με την στιλίστριά της, Τζέλα, συνδύασαν το φόρεμα με Ourania Vouraki σκουλαρίκια και δαχτυλίδι, καθώς και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα Nak Shoes πέδιλα.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο mua Δημήτρης Δημητρούλιας, που εντέχνως της έβαλε απόχρωση κραγιόν matchy matchy με του φορέματος και τα ανάλαφρα φυσικά μαλλιά της η Γαρυφαλλιά Όρκογλου.

https://www.instagram.com/p/CkTpl4tD9z8