Στο λαμπερό πάρτι γενεθλίων του Leonardo DiCaprio όλοι συζητούσαν την απουσία της Gigi Hadid

Στο λαμπερό πάρτι γενεθλίων του Leonardo DiCaprio όλοι συζητούσαν την απουσία της Gigi Hadid

O διάσημος ηθοποιός γιόρτασε τα 48α γενέθλιά του με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες από το Hollywood.

Στις 11 Νοεμβρίου του 1974 γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες στον χώρο της υποκριτικής και δεν είναι άλλος από τον Leonardo DiCaprio. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, έγινε 48 ετών και παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες στο Hollywood.

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης γιόρτασε την Παρασκευή (11/11) τα γενέθλιά του με ένα μεγάλο πάρτι στο Beverly Hills. Ο DiCaprio έσβησε τα κεράκια της τούρτας του, παρουσία αγαπημένων φίλων και συνεργατών που τον τίμησαν σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση.

Το πάρτι γενεθλίων του Leonardo DiCaprio και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ηθοποιού ήταν οι γονείς του και οι: LeBron James, Kate Hudson, Bradley Cooper, Rami Malek, Tobey Maguire, Ashton Kutcher, Rebel Wilson, Rich Paul καθώς και πολλοί ακόμη stars.

«Ήταν ένα υπέροχο πάρτι με μουσική, ποτά και φαγητό. Όλοι έδειχναν πως περνούσαν υπέροχα», ανέφερε πηγή στο People.

https://www.instagram.com/p/Ck672Bass-Q

Η απουσία της Gigi Hadid

Έντονα σχολιάστηκε από τους παρευρισκομένους (και όχι μόνο) η απουσία της Gigi Hadid από το πάρτι του ηθοποιού. Τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σχέση μεταξύ του ηθοποιού και του μοντέλου ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου. Το βράδυ της Παρασκευής το top model δεν έδωσε το παρών στα γενέθλια του DiCaprio ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Tρόλαραν τον DiCaprio στα βραβεία Emmy για τις νεαρές συντρόφους του και αφορμή ήταν η Zendaya

Σύμφωνα πάντα με τα ξένα μέσα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Hadid δεν της επέτρεψαν να παρευρεθεί στο μεγάλο πάρτι του Di Caprio, ο οποίος ωστόσο διασκέδασε με την ψυχή του.

Ο Leonardo DiCaprio είναι ο mr. Planet

Ο Leonardo DiCaprio είναι ένας από τους πιο ευαισθητοποιημένους celebrities σε περιβαλλοντικά θέματα και βοηθά ουσιαστικά στη διάσωση του πλανήτη διοργανώνοντας δράσεις και προσφέροντας τεράστια χρηματικά ποσά.

https://www.instagram.com/p/Ck6cTnqj5Zf

Ο διάσημος ηθοποιός έχει δημιουργήσει τον οργανισμό «The Leonardo DiCaprio Foundation», που συγκεντρώνει χρήματα για τη διάσωση του πλανήτη και διοργανώνει events όπως το Leonardo DiCaprio Foundation Gala. Το προφίλ του 48χρονου στο Instagram προωθεί κυρίως τις περιβαλλοντικές του δράσεις και δεν είναι τυχαίο πως όλοι τον αποκαλούν Mr. Planet.

Πηγή κεντρικής: apimages.com