Η αντίδραση του Zayn Malik μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Gigi Hadid με τον Leonardo Di Caprio

Μαρία Ροδίτη
Η αντίδραση του Zayn Malik μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Gigi Hadid με τον Leonardo Di Caprio

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

2021 Invision

Φαίνεται ότι ο πρώην σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Gigi Hadid δεν είδε με καλό μάτι το νέο ειδύλλιό της με τον Leonardo Di Caprio. 

Είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood και είναι επίσημο! Ο Leonardi Di Caprio – πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό του από την Camilla Morrone- βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Gigi Hadid. Κι αν έχεις κι εσύ την ίδια απορία με εμάς, τότε είσαι πολύ φίλη μας. Μα πώς έγινε και ο Leo ερωτεύτηκε κορίτσι που είναι άνω των 25; Γιατί η Gigi είναι 27 ετών – το τονίζουμε 27- και μέχρι σήμερα ο ηθοποιός δεν μας είχε συνηθίσει σε ειδύλλια με γυναίκες άνω των 25.

Το θέμα μας, ωστόσο, δεν είναι αυτό. Αφού οι δυο τους τα βρήκαν, τι λόγος μας πέφτει; Το ζήτημα είναι ότι με την αποκάλυψη του νέου ειδυλλίου ανάμεσα στην Gigi Hadid και τον Leonardo Di Caprio ήρθε και η άμεση αντίδραση του πρώην συντρόφου του μοντέλου και πατέρα του παιδιού της, Zayn Malik. Και όπως θα μάθεις παρακάτω, μάλλον ο Zayn δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τα νέα στην προσωπική ζωή της Gigi.

Ο μπαμπάς της Gigi Hadid μόλις επιβεβαίωσε τον δεσμό της κόρης του με τον Leonardo DiCaprio

Zayn Malik, τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει η Gigi;

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι ο Zayn Malik έκανε unfollow στο Instagram τη μητέρα του παιδιού του, Gigi Hadid, μετά τα νέα ότι εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της κι έχει σχέση με τον Leonardo Di Caprio. Ο 29χρονος Zayn πάτησε το unfollow button, ωστόσο η 27χρονη Gigi τον ακολουθεί κανονικά.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής ακολουθεί τώρα μόλις 24 άτομα στο Instagram, τα μισά από τα οποία είναι λογαριασμοί θαυμαστών και fan club του. Να, δες και παρακάτω την gallery με τις δύο φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Zayn δεν ακολουθεί πια την Gigi, ενώ εκείνη ακόμη τον ακολουθεί.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται περίπου μία εβδομάδα μετά το πάρτι γενεθλίων που πραγματοποίησε η Gigi Hadid μαζί με τον Zayn Malik για τη 2 ετών κορούλα τους. Μάλιστα, το supermodel είχε δημοσιεύσει ένα Insta Story με το σκηνικό του παιδικού πάρτι και είχε επαινέσει τον Zayn γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς της της ετοίμασε το καλύτερο πάρτι». Στη φωτογραφία φαίνεται η Gigi να έχει κάνει tag τον Zayn Malik. Τώρα τι να έγινε, άραγε; Μήπως ο τραγουδιστής είχε την πρόθεση να πλησιάσει… ξανά την Gigi για επανασύνδεση και ο Leo τού το χάλασε;

gigi_party.jpg

Η φωτογραφία που ανέβασε σε Insta Story η Gigi Hadid από το πάρτι της κόρης της.

Πάντως, πληροφορίες της PageSix αναφέρουν ότι η Hadid με τον Di Caprio δεν βιάζονται και προχωρούν βήμα-βήμα. Συγκεκριμένα, πηγή από το περιβάλλον τους δήλωσε: «Ο Di Caprio δεν πηγαίνει από τη μία σχέση στην άλλη. Δεν προχωρά γρήγορα. Το πάνε σιγά-σιγά».

People-Gigi Hadid-Zayn Malik

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik στο MET Gala 2016

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Ο επεισοδιακός χωρισμός της Gigi Hadid με τον Zayn Malik

Μετά από 6 χρόνια σχέσης με πολλά on-offs, η Gigi Hadid και ο Zayn Malik χώρισαν τελικά τον Οκτώβριο του 2021. Δημοσιεύματα ανέφεραν εκείνη την περίοδο ότι πέτρα του σκανδάλου ήταν η «πεθερά» του Zayn, Yolanda Hadid, με την οποία ο τραγουδιστής είχε έρθει σε διαφωνία και, μάλιστα, την είχε χτυπήσει κιόλας.

Όπως ανέφεραν άνθρωποι του περιβάλλοντος της Yolanda, ο τσακωμός τους ήταν τόσο έντονος που ο Malik χτύπησε τη μητέρα της Gigi, κάτι που οδήγησε και στον χωρισμό του από το μοντέλο. O 29χρονος με μια ανάρτησή του στα social media παραδέχτηκε ότι όντως υπήρξε διαφωνία με μέλος της οικογένειας της Hadid, αρνήθηκε όμως τις κατηγορίες περί βιαιοπραγίας. Όπως έγραψε στο Twitter, ήθελε να δημιουργήσει «έναν χώρο όπου τα προσωπικά οικογενειακά θέματα δεν πετιούνται στην αρένα για να τα ακούμπαει ο καθένας», προσθέτοντας ότι το περιστατικό «ήταν και πρέπει να παραμείνει ένα προσωπικό ζήτημα».