Ο Λεβεντογιάννης θύμωσε, το κοινό μαγεύτηκε και οι Παγιδευμένοι ετοιμάζονται για μία μεγάλη έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεβεντογιάννης θύμωσε, το κοινό μαγεύτηκε και οι Παγιδευμένοι ετοιμάζονται για μία μεγάλη έκπληξη

Η ανατροπή με το σχέδιο δολοφονίας του Άγγελου που κορυφώνει την αγωνία στους Παγιδευμένους. Το Twitter αποθέωσε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την πρώτη ερωτική σκηνή του με την Άννα. 

Τα λάθη όλων των άλλων, μπήκαν στο στόχαστρο του δολοφόνου και η σειρά «Παγιδευμένοι» στο χθεσινό της επεισόδιο, δικαίωσε τον τίτλο της. Ο Άγγελος τους απειλεί όλους με στοιχεία και μυστικά και έβγαλε εκτός εαυτού, ακόμη και τον ήρεμο γοητευτικό μας εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο.

Ο Μητσάρας για το Twitter, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, είχε νεύρα, οι fans τον αποθέωσαν για την επίθεσή του στο άδικο και τον συμπόνεσαν για τον κρυφό του έρωτα με την νεαρή δικηγόρο. Αλλά ο κύριος λόγος που οι χρήστες των social media αναστατώθηκαν, είναι για την νέα απόφαση που πήρε ο ΑΝΤ1 για την δημοφιλή σειρά, αλλά και (επιτέλους) για την πρώτη ερωτική σκηνή μεταξύ του ζευγαριού. Το κοινό ξεκίνησε τους πανηγυρισμούς. Αλλά ετοιμάζεται και για μία άλλη έκπληξη.

https://www.instagram.com/p/CktmxzeKmix

«Δύο μήνες χωρίς Παγιδευμένους λόγω Μουντιάλ; Σοβαρά τώρα»;

Το χθεσινό και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι» είναι από τα τελευταία. Η σειρά θα διακοπεί με απόφαση του ΑΝΤ1 για σχεδόν δύο μήνες, λόγω της αποκλειστικής μετάδοσης των αγώνων Μουντιάλ από το κανάλι και στην συνέχεια λόγω των εορτών. Αυτή όμως η στέρηση, δεν άρεσε σε κανέναν από τους θαυμαστές της σειράς, που ζητούν να γίνει έστω και μία αναθεώρηση της τελευταίας στιγμής, στον προγραμματισμό. Απίθανο σενάριο.

pagidevmenoi_mountial.JPG

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου, ως ο δολοφόνος Άγγελος που με έναν παράδοξο τρόπο γνωρίζει τα μυστικά όλων των ηρώων (σε σημείο που φαίνεται παράξενο να λειτουργούσε μόνος του) ήταν χθες υποδειγματικός στον ρόλο του. Θύμισε κορυφαίους κινηματογραφικούς ήρωες που υποδύονται τους ψυχοπαθείς δολοφόνους, εκδικητές. Απείλησε την μητέρα του, την Άννα, μέσω της δικηγόρου του και τον Σταύρο, αλλά κυρίως απείλησε κατάμουτρα τον γοητευτικό εισαγγελέα Μαρκέτο. Μέγα λάθος.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είχε νεύρα, επιτέθηκε εναντίον του και οι θαυμάστριες θαύμασαν το άγριο προφίλ του. Τα σχόλια στο Twitter ήταν (χωρίς υπερβολή) εκατοντάδες.

Αυτό όμως που περιμένουν με ανυπομονησία στο σημερινό επεισόδιο οι τηλεθεατές που αγαπούν τη σειρά, είναι η πρώτη ερωτική σκηνή μεταξύ του Δημήτρη και της Άννας, οι οποίοι ενώθηκαν ξανά μπροστά στην απειλή του Άγγελου.

anna_dimitrisfili.JPG

«Δε φωνάζουμε» - Το ερωτικό καβγαδάκι των Παγιδευμένων έφερε αντιδράσεις λίγο πριν την ανατροπή

Το σχέδιο δολοφονίας του Άγγελου

Ο Σταύρος και ο μπαμπάς Χατζής, οι οποίοι συνδέονται με έναν ύποπτο τρόπο που ακόμη δεν μας έχει αποκαλυφθεί - γιατί προφανώς έχουν σχέση με την κορύφωση της σειράς, θυμίσου το αυτό - αποφασίζουν να λειτουργήσουν από κοινού.

https://www.instagram.com/p/CkgmpanL6Gh

Ο εισαγγελέας έχει απειληθεί με το να αποκαλυφθούν οι παρατυπίες της αδελφής του και ο μεγαλοδικηγόρος πατέρας του Άγγελου, με μία άγνωστη δολοφονία και το πλαστό του πτυχίο με το οποίο έχει κάνει καριέρα. Τώρα περνούν στην αντεπίθεση. Έχουν σχέδιο. Και αυτό είναι η δολοφονία του Άγγελου! Δεν υπάρχει άλλη λύση για να σωθούν. Μόνο που αυτό το παράτολμο σχέδιο δεν θα τους πετύχει τελικά. Και θα είναι για μία ακόμη φορά...παγιδευμένοι.