Η εξομολόγηση της Μαριαγάπης Ξυπολιά για το σκληρό bullying και ο ξαφνικός χωρισμός με τον Αιμιλιάνο

Η εξομολόγηση της Μαριαγάπης Ξυπολιά για το σκληρό bullying και ο ξαφνικός χωρισμός με τον Αιμιλιάνο

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο GNTM3 ζει πια χωριστά μετά από δύο χρόνια σχέσης. Η εξομολόγηση της Μαριαγάπης για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της. 

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά φαίνεται πως πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο που δεν κατάφερε να διαχειριστεί μετά το τέλος του GNTM3 και την αποκάλυψε σήμερα για πρώτη φορά. Μετά το σκληρό bullying που δέχτηκε και το ψυχολογικό αδιέξοδο που βίωσε, κατάφερε με δυσκολία να βγει νικήτρια. Και μόλις κατάφερε να ξαναβρεί τον εαυτό της, ήρθε και ο χωρισμός της με τον Αιμιλάνο. Είναι προσωρινός ή είναι μία αμετάκλητη απόφαση;

https://www.instagram.com/p/ChrXf-LFLpB

«Έπεσα πολύ ψυχολογικά...το διαχειρίστηκα χάλια»

Η Μαριαγάπη, ρωτήθηκε σήμερα για το πως βίωσε τα τελευταία δύο χρόνια, τον χώρο της μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου είχε βρεθεί για ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Και μας σόκαρε με τις αποκαλύψεις της: «Γενικώς στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και της μόδας υπάρχει bullying. Το διαχειρίστηκα...χάλια. Ήμουν στην Κίνα όταν μου συνέβη και είχα πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Τα γυναικολογικά μου σταμάτησαν για 4 μήνες και αυτό μου δημιούργησε ακόμη περισσότερα προβλήματα. Πάχυνα από το πουθενά και φυσικά είχα σχόλια από το πρακτορείο, τύπου «πρέπει να χάσεις κιλά» ή «φάε μόνο σούπα με λαχανικά αλλά μόνο το νερό». Ε, πως να μην πέσεις ψυχολογικά; Δεν το έκανα αυτό που μου είπαν, αλλά κατάφερα μετά από μισό χρόνο να ξαναβρώ τον εαυτό μου, είμαι πολύ υγιής και πολύ ευγνώμων για αυτό».

Στην εκπομπή ωστόσο της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε και η είδηση πως η Μαριαγάπη και Αιμιλιανός Μάρκου που ήταν ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή ζευγάρια του GNTM, δεν είναι πια μαζί μετά από 2 χρόνια σχέσης. Πάντως μας έκανε εντύπωση ο χωρισμός τους, γιατί παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις που τους ανάγκαζε να μένουν κάποια διαστήματα μακριά ο ένας από τον άλλον, ήταν αχώριστοι σε όλα. Ακόμη και όταν έκαναν την beauty ρουτίνα τους.

https://www.instagram.com/p/CaHjvMRMNqA

Βέβαια όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είχαμε και το αντίστοιχο unfollow στα social media και το μοντέλο, έχει κρατήσει στα post της, τις τρυφερές αναρτήσεις τους.

Γενέθλια για τον Αιμιλιάνο Μάρκου: Το ταξίδι στο εξωτερικό με τη Μαριαγάπη και οι ευχές

https://www.instagram.com/p/CeExbJas6ea

Οι δυό τους γνωρίστηκαν στο GNTM3 και έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι. Εκείνο το διάστημα, ο Αιμιλιάνο ήταν το μεγάλο φαβορί για την νίκη, που τελικά πήρε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ. Μπορεί να μην κέρδισε το GNTM3, όμως ο Αιμιλιάνο Μάρκου έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει. Και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Το μοντέλο έχει συνεργαστεί ήδη με μεγάλους Οίκους Μόδας, όπως ο Armani και οι Dolce & Gabbana, ενώ στις αρχές Φεβρουαρίου συνεργάστηκε για ακόμη μια φορά με το ιταλικό δίδυμο.

https://www.instagram.com/p/CJrXTGgsJJW

Εντύπωση ωστόσο μας είχε προκαλέσει πριν από λίγους μήνες η αναφορά που έκανε η κατά τα άλλα χαμηλών τόνων Μαριαγάπη στην Βίκυ Καγιά. Εκεί το νεαρό μοντέλο, έκανε ένα ατόπημα που δεν συνάδει με τον χαρακτήρα που μας είχε παρουσιάσει. Αφού όπως είπε: «Η Βίκυ Καγιά είχε κάνει κάποια πολύ αρνητικά σχόλια για μένα. Δεν μίλησα, γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μία μεγάλη γυναίκα».

Βέβαια αν συνδυάσουμε το γεγονός πως το νεαρό μοντέλο έχει άψογες σχέσεις με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τότε δεν μας κάνει εντύπωση η τοποθέτησή της.