Η Ζωή Ιωαννίδου αποχώρησε και έκανε το πρώτο της ποστ στο Instagram

Η Ζωή Ιωαννίδου αποχώρησε και έκανε το πρώτο της ποστ στο Instagram

H δοκιμασία αποχώρησης με τα βρεγμένα μπλουζάκια προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας αποκάλυψε τις top 13 του διαγωνισμού μοντέλων.

Ένα έντονο επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του STAR το βράδυ της Δευτέρας (14/11). Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 5, μετά την αποχώρηση της Δέσποινας ξεκίνησε στρατηγικά, με τη Βικτώρια, που πήρε τη δουλειά και την παρέα της με στόχο να συζητήσουν τα πιθανά μειονεκτήματα της νέας φωτογράφησης.

Η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach, Χρήστος Μπίρμπας ανακοίνωσαν στα επίδοξα μοντέλα ότι θα κάνουν ένα μάθημα pole dancing για να τονώσουν τη θηλυκότητά τους και για να μάθουν να εκφράζονται καλύτερα μπροστά στο φακό.

Η φωτογράφηση με τα βρεγμένα μπλουζάκια και τα σχόλια στα social media

Το concept της φωτογράφησης αποκαλύφθηκε σε μια ντουζιέρα με τη Mary Vitinaros και τον Εmmanuel να κάνουν μαζί το reference, αφήνοντας τα μοντέλα έκπληκτα. Η Βικτώρια έκανε χρήση του disadvantage και επέλεξε δύο κορίτσια, που είχαν το μισό χρόνο στη διάθεσή τους για να ποζάρουν.

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη τη δοκιμασία αποχώρησης, φέρνοντας το hashtag #gntmgr για ακόμη μια φορά στην κορυφή του Ελληνικού Twitter.

https://www.instagram.com/p/Ck9Gb9RqtdU

Αρκετές παίκτριες πόζαραν με αυτοπεποίθηση ενώ άλλες δεν είχαν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Στο πλατό του GNTM έδωσε το παρών ως guest κριτής ο fashion editor και fashion consultant, Μιχάλης Πάντος.

https://www.instagram.com/p/Ck9NroBq6t_

Oι top 14 του διαγωνισμού δεν κατάφεραν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

H παίκτρια που αποχώρησε

H κριτική επιτροπή αποφάσισε πως το μοντέλο με την χειρότερη πόζα ήταν η Ζωή Ιωαννίδου, την οποία και αποχαιρέτησαν οριστικά από το διαγωνισμό. Οι φίλες της δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους και ξέσπασαν σε κλάματα μπροστά στις κάμερες.

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στο GNTM και μίλησε για τη νέα συνθήκη στη ζωή της

H πρώτη ανάρτηση της Ζωής Ιωαννίδου μετά την αποχώρηση από το GNTM

Πριν λίγα λεπτά η Ζωή Ιωαννίδου έκανε το πρώτο της post στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Greece's Next Top Model.

«Το GNTM ήταν πάντα για εμένα κάτι που θαύμαζα και ήλπιζα να ζήσω..και να που έγινε! Εύχομαι να έκανα όλους όσους πίστεψαν σε εμένα περήφανους και θέλω να ξέρετε ότι δεν τα βάζω εύκολα κάτω! Η εξέλιξη μου σαν μοντέλο και το όνειρο μου δεν τελειώνει εδώ.. Σας ευχαριστώ όλους ❤️», έγραψε το μοντέλο δημοσιεύοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών από τις δοκιμασίες της στο GNTM.

https://www.instagram.com/p/Ck-RbHUN7Pz

Η στήριξη του Twitter στον Γιώργο Καράβα

Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας δεν έμειναν αμέτοχοι στις νέες εξελίξεις του διαγωνισμού και έγραψαν περισσότερα από 5.700 tweets. Το #gntmgr βρέθηκε στην 1η θέση του Ελληνικού Twitter με το τηλεοπτικό κοινό να δείχνει τη συμπαράστασή του στον Γιώργο Καράβα ο οποίος προσπαθεί να υπερασπιστεί τη γνώμη του έναντι στους άλλους κριτές.

Πηγή κεντρικής: zoejoan_