Το GNTM είναι ...οφσάιντ:Μπορεί να έφυγε ένα μεγάλο φαβορί αλλά όλοι μιλάνε για την αποχώρηση Καράβα

Το GNTM είναι ...οφσάιντ:Μπορεί να έφυγε ένα μεγάλο φαβορί αλλά όλοι μιλάνε για την αποχώρηση Καράβα
GNTM

Τέτοια διαφωνία ούτε σε τελικό Champions League! Τα κορίτσια έβαλαν γκολ στη μόδα και οι κριτές μοίρασαν κόκκινες κάρτες μεταξύ τους. 

Τίποτα λιγότερο από ένα απολαυστικό επεισόδιο για το GNTM 5 το οποίο και παρακολουθήσαμε με αμείωτο ενδιαφέρον το βράδυ της Τρίτης (8/11). Τόσο οι κριτές όσο οι παίκτριες, κέντρισαν το ενδιαφέρον του πιστού κοινού ενώ το ριάλιτι μοντέλων απασχόλησε για ακόμη μία φορά και τρένταρε και ως hashtag στο Twitter στο οποίο οι χρήστες είχαν πολλά να πούνε.

Τα κορίτσια βάζουν γκολ στη μόδα

Τάκλιν, πέναλτι, κεφαλιές, κόκκινη κάρτα διαμαρτυρίας, πανηγυρισμούς. Απ΄όλα είχε το GNTM. Η φωτογράφιση αποχώρησης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Απόλλωνα Νέας Σμύρνης είχε ιδιαίτερη δυσκολία αφού απαιτούσε ποδοσφαιρική ευελιξία.

Τέτοια διαφωνία ούτε σε τελικό Champions League!

https://www.instagram.com/p/Cktv6xxjEIG

Τα κορίτσια έπρεπε να αποδείξουν πως μπορούν να διεκδικήσουν την κορυφή φορώντας δημιουργίες Irene Angelopoulos Couture, sneakers και κάλτσες. Ποζάροντας στον φακό του Χρήστου Θεολόγη και κάνοντας ποδοσφαιρικές δράσεις η αλήθεια είναι ότι όλες κατάφεραν να αναδείξουν το athleisure styling στο ματς, ωστόσο κάποιες εντυπωσίασαν του κριτές περισσότερο.

Back-to-back disadvantage

Η Γρηγοριάνα που έκανε το στήσιμο του ματς για το γεγονός πως κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο τελευταίο πλατό ήταν και εκείνη που μοίρασε και το disadvantage. Οι διαγωνιζόμενες που είχαν τρεις ευκαιρίες και όχι πέντε για το καλύτερο κλικ ήταν (ξανά) η Μικαέλα και η Ειρήνη.

Η ώρα του πλατό

Μετά τη λήξη του ...αγώνα, οι κοπέλες συγκεντρώθηκαν στο πλατό εκτός της Μαρίτας η οποία δεν ένιωθε καλά.

«Η Μαρίτα δεν είναι καλά. Είναι στο σπίτι και ξεκουράζεται. Έχει κάποια θεματάκια υγείας, τα οποία θα τα φροντίσουμε και θα είναι πολύ σύντομα κοντά μας και υγιής», είπε η κριτής του GNTM 5, Βίκυ Καγιά.

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας της νεαρής ανακοινώθηκαν λίγο αργότερα αφού όπως ειπώθηκε η Μαρίτα ολοκλήρωσε τις εξετάσεις της και όλα είναι καλά.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ετοιμάζεται να επιστρέψει στο GNTM και λέει «είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη»

Στα highlights της βραδιάς ήταν όταν η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και o Γιώργος Καράβας, διαφώνησαν μεταξύ τους και μάλιστα αρκετές φορές σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών. Αρχικά η διαφωνία ήταν για τη φωτογραφία της Ειρήνης, αλλά το ίδιο συνεχίστηκε και με τη φωτογραφία της Κάτιας.

Ο Γιώργος Καράβας επέμενε στην άποψή του για τη ρεαλιστική απόδοση στις ποδοσφαιρικές φάσεις στο αποτέλεσμα ενώ η Βίκυ Καγιά ήθελε πιο επαγγελματικές πόζες μοντέλων. Μάλιστα, η διαφωνία και η ένταση μεταξύ Βίκυς και Γιώργου ήταν τέτοια που ο 40χρονος κριτής και coach αποχώρησε από το πλατό.

Σηκώθηκε και έφυγε ο Καράβας μετά τον καβγά του με την Καγιά

Τα σχόλια του Twitter στην (ολιγόλεπτη) αποχώρηση Καράβα δικαίωσαν αυτή τη φορά τον Γιώργο και σίγουρα έκαναν τη Βίκυ (που διαθέτει πάντα χιούμορ) να γελάσει

Στο bottom 2 βρέθηκαν η Ραφαέλα και η Δέσποινα και τελικά αποχώρησε η Δέσποινα η οποία ήταν και φαβορί για πολλούς.

314606285_1443603859465383_6491638031852418051_n.jpg

Αποχώρησε ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού

Τα σχόλια του Twitter για τη βραδιά