Η Ντένια Αγαλιανού μπορεί να μην πήρε τον τίτλο του GNTM αλλά η διεθνής της καριέρα εντυπωσιάζει

Η Ντένια Αγαλιανού μπορεί να μην πήρε τον τίτλο του GNTM αλλά η διεθνής της καριέρα εντυπωσιάζει

Το 2009 όταν κατάφερε να γίνει μία από τις παίκτριες του Greece's Next Top Model στον ANT1, η Ντένια άκουσε πολλά σχόλια για τα κιλά και το ταλέντο της. Η ίδια, 13 χρόνια μετά κάνει διεθνή καριέρα ως ηθοποιός.

Η Ντένια Αγαλιανού είναι σήμερα 31 ετών και απολαμβάνει μια απίθανη καριέρα ως ηθοποιός στο Μεξικό. Τη Ντένια τη γνωρίσαμε στο Greece’s Next Top Model του 2009, με καταγωγή από τη Ζάκυνθο και τα τελευταία 10 χρόνια η νεαρή κοπέλα που δεν κατάφερε να διακριθεί στην Ελλάδα, κάνει μια λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό.

Ντένια 2009 vs Ντένια σήμερα

Η Ντένια, που είχε ακούσει σκληρή κριτική για τα κιλά της, μετακόμισε στο Μεξικό το 2013 για να εργαστεί ως μοντέλο αρχικά ενώ έκανε σπουδές στην υποκριτική ενώ αυτές τις ημέρες ξεκίνησε τα γυρίσματα για την όγδοη σεζόν της αδυυνομικής σειράς El señor de los cielos που προβάλλεται στο Netflix USA και Netflix México.

Με αναλογίες που κόβουν την ανάσα, η Ντένια διαθέτει πια κορμί GNTM και στα διαλείμματα από τη δουλειά της κάνει διακοπές στις παραλίες του Μεξικό. Μιλώντας για την αναπάντεχη αυτή καριέρα, η Ντένια είχε πει χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CkwL2G4uRAP

«Όταν ήμουν στο Next Top Model, ούτε καν το φανταζόμουν ότι θα άλλαζε έτσι η ζωή μου. Όταν περνούσα από τα τρία πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου, που ήμουν σε αυτήν τη φάση της αλλαγής, ήμουν μόνη εντελώς σε ξένη χώρα, ξεκίνησα από το μηδέν, δεν μιλούσα ισπανικά, μπήκα σε μια δραματική σχολή με τόσο ανταγωνισμό, μετά κέρδισα υποτροφία, βραβεύτηκα ως καλύτερη ηθοποιός στην πρώτη μου παράσταση στο θέατρο, ένα έργο του Τένεσι Ουίλιαμς κι εκεί ξεκίνησαν όλα.

Ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός κάποια στιγμή στη ζωή μου, δεν το περίμενα ότι θα έφτανα έως εδώ -και ότι θα μιλούσα ισπανικά καλύτερα από ελληνικά.

Δεν φανταζόμουν ότι θα μιλάω πέντε γλώσσες κι ότι θα είχα τέσσερα πτυχία στα 25 μου», ενώ μιλώντας για τη Βίκυ Καγιά είχε τονίσει:

GNTM: Το κοινό διχάστηκε με την οικειοθελή αποχώρηση της Κάτιας αλλά αποθέωσε τη Μαρίνα Βερνίκου

«Όλοι με ρωτάτε αν ήταν ψεύτικη μαζί μας η Καγιά. Υπάρχουν πολλές γνώμες. Έχω μιλήσει με όλα τα κορίτσια και σχεδόν όλες έχουμε την ίδια άποψη για το θέμα. Τις περισσότερες φορές ήταν αρκετά καλή μαζί μας. Μας μιλούσε και μας έδινε συμβουλές, αλλά όταν ερχόταν η ώρα του Live ήταν σαν μην είχαν γίνει αυτές οι συζητήσεις. Φαντάζομαι πως έτσι είναι το σύστημα ενός reality»!