Συγκοινωνούντα δοχεία η Kαίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά - 6 αφιερώσεις ύμνος στον έρωτα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Συγκοινωνούντα δοχεία η Kαίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά - 6 αφιερώσεις ύμνος στον έρωτα

«Μα τι υπέροχο τζάκετ φοράς πρίγκιπά μου», είπε η ερωτευμένη -επί 25 χρόνια- γυναίκα και θυμηθήκαμε και άλλα στιχάκια της για εκείνον. 

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μετρούν 25 χρόνια γάμου και παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz. Η 61χρονη τραγουδίστρια και ο 53χρονος τραγουδιστής αποτελούν #couplegoals και η σχέση τους φαίνεται ότι είναι από αυτές που δεν επηρεάζονται στο πέρασμα του χρόνου.

Το τρυφερό σχόλιο της Καίτης Γαρμπή

Πριν λίγα 24ωρα ο γνωστός καλλιτέχνης δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με την Ήβη Αδάμου.

https://www.instagram.com/p/Ck_EeuYIU92

Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο σύζυγός της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Μα τι υπέροχο τζάκετ φοράς πρίγκιπά μου».

sxolio.jpg

5 φορές που η Καίτη Γαρμπή μας συγκίνησε μιλώντας για τον Διονύση Σχοινά

1) Τον Οκτώβριο ο Διονύσης Σχοινάς είχε την ονομαστική του εορτή και η Καίτη Γαρμπή του ευχήθηκε δημόσια με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση.

«Σήμερα γιορτάζει ο Διονύσης μας! Χρόνια σου πολλά πανέμορφε μου @dionisis_sxoinas γεμάτα υγεία, αγάπη και άφθονα όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου! Εύχομαι να μην αλλάξεις ποτέ! Να μείνεις για πάντα το καλόκαρδο, γλυκό και φωτεινό πλάσμα που λατρεύει η οικογένεια σου, οι φίλοι σου κι ο κόσμος όλος!!!
Μόνο χαρές», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η «Καιτούλα που αγαπούσες» θα δώσει στο J2US αυτό το «κάτι» που έλειπε - Να γιατί

2) «Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια τον Σεπτέμβριο στην Ναταλία Γερμανού.

3) Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Μάρτιο η Καίτη Γαρμπή έκανε μια ρομαντική αφιέρωση στον Διονύση Σχοινά μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/CbdbQSPAafu

4) «Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος. Ο Διονύσης ποτέ. Όχι από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κ. Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής», τόνισε πριν λίγες εβδομάδες η Καίτη Γαρμπή.

5) Η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου ερμήνευσαν το τραγούδι «Όταν έχω εσένα» και προκάλεσαν τη συγκίνηση της Καίτης Γαρμπή.

«Ένα τραγούδι ύμνος στον έρωτα, Διονύση αφιερωμένο σε σένα», είπε on air η κριτής του J2US.

Πριν λίγες εβδομάδες η κάμερα του Happy Day συνάντησε το διάσημο ζευγάρι και με αφορμή την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, έγιναν κάποιες δηλώσεις.

«Κύριε Σχοινά, η κυρία Γαρμπή πάντα είναι φύλακας – άγγελος για εσάς», ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος του Happy Day.

«Μία γροθιά είμαστε. Από τότε που είμαστε μαζί, είμαστε μία γροθιά. Τρία άτομα, μία γροθιά. Από τρεις, η γροθιά σπάει πιο πολύ απ’ ό,τι από έναν», απάντησε ο τραγουδιστής για την Καίτη και τον 23χρονο γιο τους, Δημήτρη.

Στη συνέχεια των δηλώσεων, παρατηρήσαμε και άλλη μια τρυφερή στιγμή μεταξύ τους. Την ώρα που οι δημοσιογράφοι ετοιμάζονταν να κάνουν την επόμενη ερώτηση, η Γαρμπή είδε τον σύζυγό της και του έκανε νόημα για να απομακρύνει κάτι που βρισκόταν στο μάτι του. Εκείνος της απάντησε: «Ευχαριστώ, αγάπη μου».

https://www.instagram.com/p/CYy8-s9I7cf

Η 25η επέτειος γάμου με τον Διονύση Σχοινά

Το love story του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και απόδειξη πως ένας γάμος μπορεί να διαρκέσει άνετα 25 ολόκληρα χρόνια. Φέτος το διάσημο ζευγάρι γιόρτασε την 25η επέτειο γάμου, με τον γιο τους Δημήτρη να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

«25 χρόνια μαζί βασίλισσά μου», έγραψε ο Διονύσης κάνοντας hastags τις λέξεις μεταφρασμένες: «Ατελείωτη αγάπη, 25 χρόνια παντρεμένοι, ευχαριστώ τον Θεό, ευτυχία, ευγνώμων», έγραψε με λατρεία ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/CdITZN3IKeq

Πηγή κεντρικής: dionisis_sxoinas