Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε ένα άβολο περιστατικό με πρώην της που συνέβη στο σπίτι της

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε ένα άβολο περιστατικό με πρώην της που συνέβη στο σπίτι της

Με αφορμή το γεγονός, ρίξαμε και μια ματιά στο σπίτι της παρουσιάστριας. 

Ένα ιδιαίτερο θέμα συζητήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια και η ομάδα τις ανέλυσαν τι βλέπουν οι διανομείς φαγητού και καφέ στα σπίτια μας όταν φέρνουν τις παραγγελίες.

Η 29χρονη θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μια αμήχανη στιγμή που έζησε στο παρελθόν όταν αποφάσισε να κάνει μια παραγγελία από τον δρόμο.

Η Δανάη Μπάρκα είναι μια από εμάς! Το απίθανο περιστατικό με πρώην σύντροφό της

H Δανάη Μπάρκα ανέφερε on air ότι δεν προλαβαίνει να κάνει τα ψώνια της δια ζώσης και παραγγέλνει τρόφιμα μέσω εφαρμογής. Μια μέρα η παρουσιάστρια γυρνώντας στο σπίτι της αποφάσισε να κάνει μια παραγγελία, η οποία ωστόσο καταλάθος στάλθηκε στη διεύθυνση του πρώην συντρόφου της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε εκείνος την ενημέρωσε με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να του ζήτησε αν μπορεί να της πάει τα ψώνια στο σπίτι. Για κακή της τύχη όταν ο πρώην χτύπησε το κουδούνι, στο σπίτι της Δανάης βρισκόταν ένα άλλο αντρικό πρόσωπο. Η αμηχανία όλων ήταν εμφανής και ο πρώην της την κάλεσε αργότερα στο τηλέφωνο για παράπονα, αφού έφυγε διακριτικά και χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα.

Το love story με τον Πάνο Αδαμόπουλο

Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια συγκατοίκησης, η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος αποφάσισαν το 2021 να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Η Δανάη Μπάρκα μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά είχε αναφέρει: «Μία σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει κοινή προσπάθεια. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξει, πάντα ονειρεύεσαι όταν είσαι με έναν άνθρωπο το “όσο περισσότερο γίνεται” και το “για πάντα”. Δεν ξέρεις πόσο θα διαρκέσει. Σε στιγμές βοηθάει να σου φωτίσει τα θετικά που έχει ένας άνθρωπος που από τη ρουτίνα φεύγουν».

«Οπότε ναι, σε ένα βαθμό βοηθάει. Από την άλλη, είναι και μια δεύτερη προσπάθεια που πολλές φορές σαφώς έχεις αναρωτηθεί: Μπορεί να λειτουργήσει; Δεν μπορεί; Πάντα σκέφτομαι τα πράγματα αισιόδοξα και ότι ό,τι κι αν γίνει, είναι όλα είναι για καλό» είχε αναφέρει η Δανάη Μπάρκα.

https://www.instagram.com/p/CG4v2d4MyXN

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παντρευτούν η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Δεν είμαι αρνητική. Άλλωστε δεν αλλάζουν πολλά. Δηλαδή εγώ 8 χρόνια σε σχέση σαν παντρεμένη δεν είμαι; Νομίζω ότι τον γάμο ως γάμο θα τον έκανα μόνο για το πάρτι. Να μαζευτούμε να γιορτάσουμε μια βραδιά τη σχέση μου με τους φίλους μου. Να πιούμε, να χορέψουμε, και να με δει και η γιαγιά μου, γιατί είναι ο καημός της. H γιαγιά μου αυτό θέλει μόνο, φοράω άσπρα και μου λέει: “Πώς σου πάνε τα λευκά! Αλλιώς όχι δεν καίγομαι, δεν με ονειρεύομαι νυφούλα».

H «πληρωμένη» απάντηση της Δανάης Μπάρκα στις φήμες για την προσωπική της ζωή

Το υπέροχο σπίτι της Δανάης Μπάρκα στο Χαλάνδρι

Η νεαρή παρουσιάστρια είναι τα τελευταία χρόνια κάτοικος Βορείων προαστίων αφού διατηρεί ένα luxury διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Το τεράστιο μπαλκόνι του σπιτιού έχει γεμίσει από δέντρα και θετικά vibes της Δανάης, η οποία είναι λάτρης της φύσης.

https://www.instagram.com/p/CNSD14XAFPD

Μια ματιά στο προφίλ της Δανάης Μπάρκα στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσεις πόσο ζεστό είναι το σαλόνι της. Το μοντέρνο τζάκι, η άσπρη βιβλιοθήκη τα πολύχρωμα υφάσματα που έχει επιλέξει για τον καναπέ της και τα χρωματιστά λουλούδια δίνουν θετική αύρα στον χώρο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: danai_barka