Ο Pete Davidson βγαίνει με την Emily Ratajkowski αλλά το μυαλό του όλο στην Kim Kardashian είναι

Μαρία Ροδίτη
Ο Pete Davidson βγαίνει με την Emily Ratajkowski αλλά το μυαλό του όλο στην Kim Kardashian είναι

AP Photo/Jose Luis Magana

Η «πόρτα» που έφαγε ο Pete Davidson από την Kim Kardashian και οι αγκαλιές με το νέο αμόρε, την Emily Ratajkowski.

Η μόνη σχέση της Kim Kardashian που έγινε γνωστή μετά το τέλος του γάμου της με τον Kanye West ήταν αυτή με τον Pete Davidson. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2021, αλλά τελικά, τον Ιούλιο του 2022 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τα τελευταία 24ωρα, μάλιστα, κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Pete Davidson έχει προχωρήσει τη ζωή του και είναι ζευγάρι με την Emily Ratajkowski, όμως εκείνος… συνεχίζει να απασχολεί για τη σχέση του με την Kim Kardashian. Και το λέμε αυτό, διότι ο 29χρονος αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που φλέρταρε την Kim έφαγε «πόρτα».

Ποιος Brad Pitt; Η Emily Ratajkowski είναι ζευγάρι με τον Pete Davidson

Η απόρριψη της Kim Kardashian στον Pete Davidson

Μερικές εβδομάδες πριν τη γνωριμία τους στο πλατό του Saturday Night Live, η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είχαν συναντηθεί στο Met Gala 2021, όπου και η reality star δεν ανταπέδωσε στο φλερτ του stand up comedian. Την αποκάλυψη κάνει ο ίδιος στο αποψινό (17/11) επεισόδιο των The Kardashians και καθώς οι δυο τους προετοιμάζονται για το Met Gala 2022, τον περασμένο Μάιο. Προφανώς, πρόκειται για γύρισμα που έγινε εκείνη την περίοδο και όχι για πρόσφατη συνάντησή τους.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

AP

«Θυμάσαι όταν ζήτησα τον αριθμό σου στο τελευταίο Met και προσποιήθηκες ότι δεν μπορούσες να μου τον δώσεις επειδή φορούσες γάντια;», ρώτησε ο Pete την Kim, μιλώντας για το Balenciaga outfit που κάλυπτε την Kim από την κορυφή ως τα νύχια στο Met Gala 2021. Η Kim ένιωσε σαφώς άσχημα που έριξε «πόρτα» στον Pete και είπε: «Θα με ρωτήσεις ξανά; Δεν έχω γάντια τώρα».

2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

Η Kim Kardashian με το Balenciaga outfit στο Met Gala 2021

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Invision

O 29χρονος stand up comedian διαβεβαίωσε την Κardashian ότι τα γάντια ήταν η «ωραιότερη δικαιολογία» και εκείνη του είπε ότι δεν ήταν δικαιολογία. Ευτυχώς, εκείνος το χειρίστηκε με ηρεμία.

«Θυμάμαι ότι ήμουν στο αυτοκίνητο σε φάση, ''Ουάου, ξέρει πώς να κάνει κάποιον να αισθάνεται πολύ καλά με τον εαυτό του’’. Νόμιζα ότι ήταν πολύ γλυκό. Λες ''Συγγνώμη, δεν μπορώ να σας δώσω τον αριθμό μου, έχω γάντια», παραδέχτηκε ο Pete Davidson με την Kim Kardashian να απαντά: «Αχ, εύχομαι να το ήξερα!».

Τελικά, η Kim Kardashian έδωσε τον αριθμό της στον Pete Davidson στα παρασκήνια του Saturday Night Live και κάπως έτσι… ξεκίνησε το ειδύλλιό τους. Αλλά έληξε γρήγορα με τον stand up comedian, ωστόσο, να μην τα βάφει μαύρα. Γιατί 4 μήνες μετά τον χωρισμό τους, εκείνος έχει προχωρήσει και είναι ζευγάρι με την Emily Ratajkowski.

Τα πρώτα τρυφερά ενσταντανέ Ratajkowski-Davidson

«Ο Pete και η Emily βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες. Είναι στα πρώτα στάδια η σχέση τους, αλλά αρέσει πολύ ο ένας στον άλλο», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους στο US Weekly.

https://www.instagram.com/p/ClD9FNEqrwa

Και να που τα λόγια αυτά επιβεβαιώνουν οι παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι αγκαλιά στη συνάντησή τους για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Pete Davidson, στις 16 Νοεμβρίου. Στις φωτογραφίες βλέπεις τον 29χρονο να έχει πάει στο διαμέρισμα του μοντέλου στη Νέα Υόρκη και οι 2 τους να αγκαλιάζονται τρυφερά.

https://www.instagram.com/p/ClD-he3Nhw9