«Είναι όλα ψέματα» Το τρολάρισμα στην Δέσποινα Βανδή για την ερωτική σκηνή Μπισμπίκη - Μαυρομάτη

«Είναι όλα ψέματα» Το τρολάρισμα στην Δέσποινα Βανδή για την ερωτική σκηνή Μπισμπίκη - Μαυρομάτη

Το νέο ζευγάρι στο «Αυτή η νύχτα μένει» είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Ηλιάνα Μαυρομάτη ως Στρατής και Ζέτα. Το ερωτικό τους πάθος όμως στις τελευταίες τους σκηνές, έφερε και το αναμενόμενο τρολάρισμα στην σύντροφό του Βασίλη, Δέσποινα Βανδή. 

Όπως όλοι μας γνωρίζαμε από τα spoiler που είχαν δώσει και οι ίδιοι οι ηθοποιοί από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», θα είχαμε νέα ειδύλλια. Μόλις μας προέκυψε ο μεγάλος έρωτας του Στρατή και της Ζέτας, δηλαδή του Βασίλη Μπισμπίκη και της Ηλιάνας Μαυρομάτη. Οι ερωτικές τους σκηνές στα τελευταία επεισόδια, έκαναν τους χρήστες του Twitter, να τρολάρουν δίχως τέλος, την σύντροφό του Δέσποινα Βανδή και τα σχόλια ήταν επικά. Στα επόμενα επεισόδια, ο έρωτας του Αγρινίου, θα περάσει πολύ δύσκολα, καθώς ο Στρατής θα μπει στη φυλακή και η Ζέτα θα είναι σε απόγνωση.

«Μη στεναχωριέσαι Δέσποινα, ψέματα είναι»

Ο Στρατής στο «Αυτή η νύχτα μένει», μέσα στη θλίψη για το παρελθόν του και την γυναίκα που αγάπησε, βρήκε παρηγοριά στην νεαρή τραγουδίστρια του νυχτερινού του κέντρου. Η Ζέτα που επίσης έχει ένα παρελθόν γεμάτο πόνο και μία αμφίβολη συνέργεια σε φόνο, βρήκε στο πρόσωπό του, ένα στήριγμα.

https://www.instagram.com/p/ClBvP6LIO20

Ο δυνατός τους έρωτας όμως και οι αντίστοιχες πολύ θερμές σκηνές τους, έγιναν θέμα συζήτησης στα social media και ειδικά στο Twitter. Οι χρήστες άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στην Δέσποινα Βανδή, για να μην ζηλέψει, γιατί όλα στην τηλεόραση, είναι απλά, ψέματα. Τα χιουμοριστικά τους σχόλια, ήταν εμπνευσμένα για μία ακόμη φορά.

«Ραγίσαν τα πατώματα» - Το σχόλιο της Γερμανού στον Στάνκογλου και η νέα κόντρα με Μπισμπίκη

Ο Στρατής δεν γλιτώνει τη φυλακή

Στο «Αυτή η νύχτα μένει» δεν θα έχουμε όμως μόνο μουσική και ρομαντικές στιγμές στην παραλία, μεταξύ του ζευγαριού. Ο δήμαρχος που τον έχει βάλει στο στόχαστρο (Γιάννης Στάνκογλου) κάνει τα σχέδιά του για να τον καταστρέψει. Το τίμημα είναι πολύ βαρύ για τον Στρατή επειδή είχε ερωτευτεί στο παρελθόν την γυναίκα του Στέλιου. Ένα βράδυ, θα δει την αστυνομία να μπαίνει στο μαγαζί του και να τον συλλαμβάνει.

https://www.instagram.com/p/CkxuA1ztBlN

Λίγο πριν την καταστροφή, ο δήμαρχος γίνεται προκλητικό και τον επισκέπτεται στη φυλακή, για να του τονίσει ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από όλα, γιατί τον είχε προειδοποιήσει πως θα τον τιμωρήσει για όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Όπως συμβαίνει όμως με όλους τους κεντρικούς ήρωες σε αυτές τις σειρές μυθοπλασίας, το δίκιο είναι τελικά αυτό που κερδίζει. Και ο Στρατής θα καταφέρει να βγει από την φυλακή. Και να αρχίσει εκείνος με την σειρά του τον πόλεμο.

Photo credits -NDP photo agency