Οι ερωτικές σκηνές των Μαυρομάτη - Μπισμπίκη έχουν ενδιαφέρον αλλά η Βανδή δεν έχει λόγο να φοβάται

Οι ερωτικές σκηνές των Μαυρομάτη - Μπισμπίκη έχουν ενδιαφέρον αλλά η Βανδή δεν έχει λόγο να φοβάται

Οι δηλώσεις της νεαρής Ηλιάνας, η κοινή εμφάνιση με την εντυπωσιακή μητέρα της και όσα είπε για τη Δέσποινα Βανδή.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (8/11) η παράσταση «Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντάκη. Μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν και η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία υποδύεται τη Ζέτα στη σειρά του ΑLPHA, «Αυτή η νύχτα μένει».

Μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@ Star, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη και η αναφορά στη Δέσποινα Βανδή

«Είναι ενδιαφέρουσες οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη γιατί ο Βασίλης είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας, οπότε με κάνει να νιώθω πολύ άνετα. Δεν έχω σκεφτεί αν θα ζηλέψει η σύντροφός του, γιατί είναι μία πολύ έμπειρη γυναίκα. Είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Πρόσφατα η κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του αείμνηστου Βασίλη Μαυρομάτη μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τους διάσημους γονείς της και το ενδεχόμενο να κάνει τη δική της οικογένεια.

Αναφερόμενη αρχικά στη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη, αποκάλυψε: «Η μητέρα μου προσπαθεί να είναι αντικειμενική, αλλά η αδυναμία της δεν την αφήνει».

Και πρόσθεσε: «Η μητέρα που ήταν εκείνη που είχε αγωνία για το αν θα ασχοληθώ με τον χώρο της υποκριτικής, Ο πατέρας μου ήταν πιο σίγουρος. Μεγαλώνοντας άρχισα να καταλαβαίνω ότι ήταν όντως αυτό που ήθελα να κάνω. Επειδή μεγάλωσα με τη μητέρα μου, είχε επιλέξει όσο με μεγάλωνε να μην κάνει θέατρο. Οπότε την είχα κοντά μου τα βράδια. Δυσκολευόμουν, όμως, να καταλάβω γιατί δεχόμασταν με τη μητέρα μου έντονη παρέμβαση στις καθημερινές μας στιγμές. Από την άλλη πλευρά ο κόσμος ερχόταν με καλή και ευγενική διάθεση, οποτε δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστική παραβίαση».

Οι υπέροχες φωτογραφίες με την μητέρα της

Η Λίλα Καφαντάρη βρέθηκε στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτσιμού «Ελληνικός Κόσμος» όχι μόνο για να δει τη θεατρική διασκευή του εμβληματικού έργου του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά αλλά και για να καμαρώσει την κόρη της, Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Η Δέσποινα Βανδή εξηγεί τι συνέβη λίγο πριν το διαζύγιό της - Η θλίψη και η ψυχοθεραπεία

Η γνωστή ηθοποιός στηρίζει έμπρακτα την απόφαση της κόρης της να ασχοληθεί με την υποκριτική και αμέσως μετά το τέλος της παράστασης έσπευσε να την αγκαλιάσει και να την συγχαρεί. Μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιασμένες και χάρισαν μερικά υπέροχα κλικ στους φωτογράφους που βρίσκονταν στον χώρο.

Πηγή κεντρικής: iliana_mavromati