Χριστιάννα Σκούρα: Το κορίτσι του GNTM κάνει καριέρα στη θέση της Μαλέσκου

Χριστιάννα Σκούρα: Το κορίτσι του GNTM κάνει καριέρα στη θέση της Μαλέσκου

Το νεαρό μοντέλο-παρουσιάστρια μας κρατά καθημερινά συντροφιά 

Η 25χρονη Χριστιάννα Σκούρα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM. Το νεαρό μοντέλο-παρουσιάστρια μεγάλωσε στη Ρόδο και σπούδασε στο ΤΕΙ της Κρήτης, στο τμήμα των Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολόγων Τροφίμων.

Η πρώτη της επαφή με τον χώρο του modeling ήρθε μέσα από τον διαγωνισμό Μις Κρήτη στον οποίο συμμετείχε τον Δεκέμβριο 2015 κατακτώντας τον τίτλο της Α' αναπληρωματικής. Η Χριστιάννα ήταν ένα από τα φαβορί στο «Greece's Next Top Model» ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του διαγωνισμού.

Από το GNTM..στον θρόνο της Ιωάννας Μαλέσκου

Το μοντέλο ζει μόνιμα στην Κρήτη και ανήκει στο δυναμικό του ΚΡΗΤΗ TV, το οποίο την επέλεξε ως αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου. Η Χριστιάννα Σκούρα μας καλησπερίζει καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» ενώ πριν μερικές σεζόν παρουσίαζε επιτυχώς την εκπομπή «FashiON», στο ίδιο κανάλι.

Λίγο πριν την επιστροφή της στο GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε αληθινό makeover

https://www.instagram.com/p/CkwFi9YMJ9r

Η αλήθεια είναι πως Σκούρα και Μαλέσκου δεν μοιάζουν σε τίποτα όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, είναι και οι δύο ωστόσο εξίσου εντυπωσιακές και άνετες μπροστά στις κάμερες. Η νεαρή Χριστιάννα έχει ανταποκριθεί επάξια στο νέο της πόστο και έχει αποκτήσει το δικό της, φανατικό κοινό. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά σήμερα περισσότερους από 75 χιλιάδες ακόλουθους οι οποίοι τις χαρίζουν αμέτρητα likes και κολακευτικά σχόλια.

Ο έρωτας με τον Χάρη Γαλανό

Η Χριστιάννα Σκούρα έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γνωστού μουσικοσυνθέτη, Χάρη Γαλανού με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία 3 χρόνια. Οι δυο τους είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια που βλέπουμε στα social media, με τις κοινές τους αναρτήσεις να φανερώνουν τα δυνατά αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του σε ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό.

https://www.instagram.com/p/CQrHpvYsxFW

«Σκέφτομαι εδώ και λίγα λεπτά τι θα μπορούσα να γράψω αλλά όλα φαντάζουν μικρά. Ήξερες ποια θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου για εμένα και την πραγματοποίησες! Σε ευχαριστώ για όλα, ήταν υπέροχα. Σε λατρεύω», έγραψε το μοντέλο για την πρόταση γάμου που δέχτηκε το 2020 από τον αγαπημένο της

https://www.instagram.com/p/CEze2p8g4SY

Πηγή κεντρικής: christianna_skoura