Το πάρτι της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλιά της και ο ξέφρενος χορός με την Βίκυ Σταυροπούλου

Το πάρτι της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλιά της και ο ξέφρενος χορός με την Βίκυ Σταυροπούλου

Φίλοι συνεργάτες αλλά και πολιτικοί έδωσαν το παρών στο πάρτι της Δανάης Μπάρκα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. 

Η γιορτινή ατμόσφαιρα είχε ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής για την Δανάη Μπάρκα, που χθες είχε τα γενέθλιά της, κλείνοντας τα 30 της χρόνια. Και έκλεισε με σχεδόν πανηγυρικό τρόπο στο ξέφρενο πάρτι που έκανε για φίλους και συνεργάτες το βράδυ, στο θεματικό hot Οfficial Thirty όπως το ονόμασε, πάρτι της. Εκεί δεν έλειψαν από δίπλα της, οι 3 πιο σημαντικοί άνθρωποι της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/ClGYq7eKHV2

Οι δύο...μαμάδες της Δανάης και ο ξέφρενος χορός με την Βίκυ Σταυροπούλου

Ούτε που ξέρει πια πόσες τούρτες, έσβησε όλη την χθεσινή εορταστική της μέρα, η Δανάη Μπάρκα. Η γιορτινή ατμόσφαιρα και οι εκπλήξεις, είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς το πρωί, από τους συνεργάτες της εκπομπής της, on και off camera.

https://www.instagram.com/p/ClG15iGqKxU

Συνεχίστηκαν όμως με τις ευχές της μαμάς Βίκυς Σταυροπούλου , η οποία σε ένα πολύ συγκινητικό post ευχήθηκε στην κόρη της με το πιο γενναιόδωρο τρόπο, όπως μόνο μία μαμά ξέρει: «Μου φαίνεται σαν όνειρο… Δαναάκι μου, δεν έχω την ικανότητα, να χωρέσω σε λέξεις την αγάπη μου που νιώθω για εσένα, σου λέω όμως με βεβαιότητα , ότι χωρίς εσένα, θα είχα στερηθεί την ανάγκη μου να καλυτερεύω σαν άνθρωπος. Αυτό το μικρό μπουμπουκάκι που πρωτοαγκάλιασα πριν 30 χρόνια, έγινε ο κήπος της χαράς μου...Σε ευχαριστώ, είσαι η ανταμοιβή μου..» έγραφε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/ClGk8zyoKYL

Και ακολούθησαν οι ευχές της δεύτερης μαμάς της και αυτή δεν είναι η λατρεμένη της γιαγιά Τούλα, αλλά η Μαρία Καβογιάννη , η οποία ξέρει την Δανάη από μωρό και της έχει την ίδια αγάπη και αδυναμία, όπως έχει στην κόρη της, την Αντέλα. Η Μαρία επέλεξε ρεπερτόριο από την Άννα Βίσση για να ευχηθεί στην Δανάη της, μετά το τέλος της εκπομπής της, όπου και την συνάντησε.

Αυτό που ενώνει τη Δανάη Μπάρκα με τη Χριστιάνα Μπέττα δεν είναι μόνο η φιλία τους

Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί (μεταξύ των οποίων η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου), φίλοι και συνεργάτες, συγκεντρώθηκαν από νωρίς το βράδυ μετά από πρόσκληση της Δανάης στο πάρτυ της, που είχε και τίτλο «Official hot thirty» σε όλα τα αντικείμενα και φυσικά στην τούρτα της.

barkagenethlia.jpg

Και εκεί είχε μαζί της, τους τρεις πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, την μαμά Βίκυ Σταυροπούλου, την δεύτερη μαμά της Μαρία Καβογιάννη, αλλά και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη που είναι στην ουσία ο δεύτερος πατέρας της, αφού την μεγάλωσε.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μαμά και κόρη τα έδωσαν όλα στο χορό. Ολόιδιες σε ταμπεραμέντο και κέφι η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δανάη Μπάρκα. Όπως σωστά παρατήρησαν οι φίλοι της, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.